Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhametten maraz doğar,iş eşinde biter sen ne kadar söylersen söylee,ne kadar naz çekersen o kadar nazlanırlar bu durum böyleee bu sebepleee sen hiiiç karışmaaa eşin değişmedikçe ne dersen de sen kötü olursunnnn![]()
açım dese ne yapcak anlamadım :)
Amanede eşine gerçekten cok üzülüyorum. Bir natlusun eşi iki seninki...
Adamlar başlarını yaktılar haberleri yok.
merhabalr kk nın güzel hanımları :)
benm k.validem neden böyle..artık kendnden soğutma safhasını gectik nefret ettirmeye basladı..tm annedir aklı kalır ama bu kadarıda inat değilmi artıkk.ben acizmiyim eşimin karnını doyuramıyomuyum yemeğimi yapamıyomuyumki her aksam 11 sularında arayıpta oglum yemek yedinmi açmısın diye soruyo eşime..can sıkmak ta üstüne yok bu kadarla kalsa iyi...çok afedersiniz kadına hoşt demedim kışt demedim herseyi yapan eden kendisi..ama her konusmada eşime laf sokuyo beni sevmiyosun kötüyüm ya ben kötülere bişey olmaz ananı düşünmezsin ztn diye..bunu övnmek için söylemiyorum amacım eşimi övmek değil inanın ama çoğu zmn bnm zararıma olacak kadar çok sevre ve düşünür eşim annesini babasını aşırı merhametlidir onlara karsı ne yaparlarsa yapsınlar umursamaz olamaz..
sen böyle bi adama ne düşünceyle bunları sçyleyip huzur kaçırıyosun be kadın bıktrdı artık nabayım nasıl davranayım şaşırttı beni..içimi dökmek istedimm
Amanede eşine gerçekten cok üzülüyorum. Bir natlusun eşi iki seninki...
Adamlar başlarını yaktılar haberleri yok.
Duygularıma tercüman oldun canım
Günlük belledi valla,wc ye gitse yazacak![]()
sanane cancağızım istediğim kadar yazarım istersem 2 saatte bir konu açarım sanane.rahatsız oluosun madem grmezsin okumazsın olur bter eksik kalıver nolmuş
Canım kayınvalidene aynen şunu de: 9 ay karnında taşıyıp, büyüttüğün için teşekkür ederim.Gerisini ben hallederim kayınvalideciğim.. :)