• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bide bu moda çıktı son haftalarda

merhametten maraz doğar,iş eşinde biter sen ne kadar söylersen söylee,ne kadar naz çekersen o kadar nazlanırlar bu durum böyleee bu sebepleee sen hiiiç karışmaaa eşin değişmedikçe ne dersen de sen kötü olursunnnn:50:

merhametten maraz doğar,iş eşinde biter sen ne kadar söylersen söylee,ne kadar naz çekersen o kadar nazlanırlar bu durum böyleee bu sebepleee sen hiiiç karışmaaa eşin değişmedikçe ne dersen de sen kötü olursunnnn:50:

yok cnm karısmıycam ztn kesnlkle susuyorum izliyorum bakalım daha ne kadar saçmalıcak k.validem ve eşim ne tepki verecek.teşekkğr ederm

Amanede eşine gerçekten cok üzülüyorum. Bir natlusun eşi iki seninki...

Adamlar başlarını yaktılar haberleri yok.

gerçekten katılıyorum daha dün dedim kendini mutsuz etmek için sorunmu arıyosun diye. allah sana benim kv gibi verseydi amande mutsuzluğun dibine düşerdin herhalde.

Son düzenleme:
merhabalr kk nın güzel hanımları :)
benm k.validem neden böyle..artık kendnden soğutma safhasını gectik nefret ettirmeye basladı..tm annedir aklı kalır ama bu kadarıda inat değilmi artıkk.ben acizmiyim eşimin karnını doyuramıyomuyum yemeğimi yapamıyomuyumki her aksam 11 sularında arayıpta oglum yemek yedinmi açmısın diye soruyo eşime..can sıkmak ta üstüne yok bu kadarla kalsa iyi...çok afedersiniz kadına hoşt demedim kışt demedim herseyi yapan eden kendisi..ama her konusmada eşime laf sokuyo beni sevmiyosun kötüyüm ya ben kötülere bişey olmaz ananı düşünmezsin ztn diye..bunu övnmek için söylemiyorum amacım eşimi övmek değil inanın ama çoğu zmn bnm zararıma olacak kadar çok sevre ve düşünür eşim annesini babasını aşırı merhametlidir onlara karsı ne yaparlarsa yapsınlar umursamaz olamaz..
sen böyle bi adama ne düşünceyle bunları sçyleyip huzur kaçırıyosun be kadın bıktrdı artık nabayım nasıl davranayım şaşırttı beni..içimi dökmek istedimm

hepsi aynııı.....:31:

amanede kazen senin yüzünden konu açma limiti getirecek :9:
haftada 10 konu falan olursa yandın he :1:

konuya gelirsek, canının sıkılması değişik gelmedi bana,
ben olsam ben de can sıkardım.
eşine bozulduğunu kırıldığını belli etmiyormuşsun ama bence bi etmelisin..
bir kez oturup düzgünce konuşun, nelerden sıkıldığını, alındıklarını bir anlat.
sonra sürekli tekrarlama hiç..
adam bilmiyorki senin huzursuz olduğunu, belki yapacağı birşeyler varsa da kaçırıyorsun fırsatı..

kayınvalidenin fazla boş vakti var galiba? sürekli aklı oğluşunda..
ona bir kursa gitmesini tavsiye edebilirsin,
ya da camiilerde kadınlar için(yaşlı kadınlar da dahil) Kuran-ı Kerim eğitimleri oluyor, onlara katılabilir.
arkadaş çevresi genişler, kafası dolu olur :42:

Sitede konu sinirlandirilmasi yok..neden surekli burayi gunluk yapti vs gibi konu saptiriliyor.konusacak kimse bulamiyordur.size basit gelen dertler onu boguyordur.amanedeyi savunmuyorum.ama bu kizin acilan her konusu bi sekilde dagitiliyor.konu disina saptiriliyor.ve bu kiz surekli aciklama yapmak durumunda kaliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
sanane cancağızım istediğim kadar yazarım istersem 2 saatte bir konu açarım sanane.rahatsız oluosun madem grmezsin okumazsın olur bter eksik kalıver nolmuş

Biz eksik kalırız da azcık da sen eksik kalsan fena olmaz
Okumamak mümkün değil bi kere 10 konudan ikisi senin
Hem merak ediyoz biz de acaba bu sefer kayda değer bişey var mı diye
Ama her defasında haklı çıkarıyosun ya bizi,bravo :ssz:

İnsanlar yaşlandıkça çocuklarından ilgi beklerler ve bazen bunu sitem yollu dile getirirler. Sorsun yemek yedin mi diye ne var ki? Sende arkadan yemez miyiz anne sizde gelin beraber yiyelim desen olmaz mı?

Ayrıca kaynanan fena bir kadın değil. Üç gelin evi yangın yerine çevirdiniz yinede konuşuyor sizinle daha ne yapsın ki?

amanede bence sen o evlilikte mutlu değilsin boşan ve kurtul ,diğer konularınıda göz önunde bulundurarak söylüyorum bunu

Back
X