- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.421
- 298
- Konu Sahibi yesil_zeytin_
-
resim göremedim ama içinde makası yoksa tercih etmeyin makas inanın mutfkta o kdr lazım oluyor ki snra paketleri fln bıçakla açmaya çalışıyoruz dökülüyor vs vs..
biev in ürünülerini hiç sevmıyorum bir ton para görnüşte cilalı boyalı özellıkle çelik görünümlü ürünleri hep paslanıyormuş kullananlar öyle diyor... karacaya bakın derim porselen de o kdr iyi olamsada çelikde üzerine tanımam karacanın :)
Eki Görüntüle 390538 Eki Görüntüle 390536
kızlar ürünler bunlar benim beğendiğim..markafonide...hakikaten şans işi heralde bu ürünler ya... mesela karacadanda çok şikayet duydum ben.. ürküyorum o yüzden pek mağazasına girmiyorum :26:
ama şöyle bişi varki hisardan bile şikayet duydum.. oluyo demekki her üründe her markada sorunlar.... ben asıl tezgah üstü olayından emin olamadım... daha ev yok tezgah küçük falan olursa bide kalabalık etmesin... çekmeceiçi mi alsam bilemedim. makas ayrıcada alınabilir ewt şart ama takım olması gerekmez heralde..asıl parayı bu ahşap tutuyo heralde pazarda 3-5 liraya bile iyi bıçaklar varmış kullanan arkadaşlardan duydum
Eki Görüntüle 407006 Ben bunu aldım 39 tl ye. bi sorun olursa atarım çöpe tekli alırım ilerde. sonuçta diğer arkadaşların demesi gibi biraz şans işi.
canım bu setten sen aldın galiba ,, ne kadara aldın acaba? şuan biev de 65tl gördüm alsammı karar veremedim.. :26:
sanırım bunlar biraz şans işi.. ben de karacadan memnun değilim. daha doğrusu abimin eşi... evlendi bi sene bile olmadan çaydanlığı dağıldı resmen gittik yaptırdık yine aynı.. hiç kullanılmamış düdüklü bozuk çıktı kapağı bile kapanmıyordu.. tencerelerin sapları bile çoğunun çıktı. hem o kadar kullanmamışken.. karar sizin tabiii...
canım ben markafoniden aldım bi ara 25 tl lik avea çeki vardıya alt limit yoktu ertesi gün düzelttiler o zman almıştım
o fırsattan yararlananlardanım bendeyorgann yastık aldım 2 şer tane
bende pikse seti ve kızartma tenceresi bide biev bıçak seti aldım:) ama iki kod elimde patladı keşke onlarlada bişey alsaymışım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?