Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar Biev hangi kargo ile çalışıyor, bir türlü bulamadım. Bi de hizmeti nasıl alışveriş yapanlar yardımcı olabilirler mi?
çok teşekkür ederim canımmm, saat beğendim de onu almak istiyorum bakalım...UPS kargo ile gönderiyorlar, gayet güzel paketlenmiş ve sağlam geliyor. Yalnız tek sorunu geç kargoya vermeleri, ben hep online sohbet bölümünden sorgulatıyorum, öyle hızlandırıyorlar
öyle mi diyorsun canım hangi ürünler için konuşuyorsun peki? Ben bir duvar saati beğenmiştim kaliteli değil midir?Yalniz urunleri verdiginiz paraya degmez bilginize
saati bilemem ama bence bieve değmez bi tencereye 180 liraa verdim ama 20 liralık tencereler taş cıkartır ona...Arkadaşlar Biev hangi kargo ile çalışıyor, bir türlü bulamadım. Bi de hizmeti nasıl alışveriş yapanlar yardımcı olabilirler mi?
cheftop mıdır nedir ondan mı bahsediyosun canım?saati bilemem ama bence bieve değmez bi tencereye 180 liraa verdim ama 20 liralık tencereler taş cıkartır ona...
aynen pudra pembesi olandan..cheftop mıdır nedir ondan mı bahsediyosun canım?
Allah Allah çok övüyodular o tencereleri benim de içim gidiyodu açıkçasıaynen pudra pembesi olandan..
wlllahi makarnayı normal cem markanın teflonunda yapıyorum 1 tane yapışmıyor ama bievinki anında yapıştırıyor değmez yani o paraya.Allah Allah çok övüyodular o tencereleri benim de içim gidiyodu açıkçası![]()
benim niyetim duvar saati almaktı canım, işte bu:
Eki Görüntüle 1388891
yok tatlım bekliyorum dahaa :))canım saati aldım yazmışsın ulaştı mı eline?
inşallahgelince foto bekleriz![]()