Saç Rengi ve Saç Boyama Bihterin saç rengi

bende bizim televizyon parlama yapıyor sanıyordum meğersem beyazları varmış,boyatmıyormuş saçını da.magazinlerde söylediler.

Bihter coook güzel ya masallahh saci aslinda normal bir kahverengi ama onda dikkat cekici duruo iste bayanssulusmile

okadar çok sarışın olmaya meraklı bir milletizki....çoğu ana saçının rengini bile unutuyor...türkiyede gerçek sarışın yok.istisnaları saymıyorum.ama neden sa dışarda esmere kumrala denk gelmiyorum....bihterin saçına gelince tipik bir türk kızı saç rengi.benimde saçım aynı renk bendede aralarda birkaç beyaz var.ısrarla gidebileceği yere kadar boyatmayacagım....

Gerçekten insan doğal saçını özlüyo.Boyandıktan sonra benim saçlarım yarı yarıya azaldı hep döküldü.
Şimdi renk istediğim gibi ama saçlarım istediğim gibi değil.ne kadar baksam da olmuyo eskisi gibi.
Kestaneydi saçlarım oksijen suyuyla bi yaz rengini açtım çok doğal duruyodu.
Sonra elimde kalmaya başladılar

Bencede küllü kumral ben boyamıştım o renge

ief5tg.jpg

süper renk ben şu an bu renk istiyorum birazdan kuaföre gideceğim. kuaförüm hep koleston perfect kullanır inş. bunu elde edebilir. ama önce saçımı kusturması gerekecek üstte kahve altta kızıl var çünkü :(

cnm tv de izlemiştim. bihterin saçında hiç boya yokmuş kendi rengiymiş hatta beyazları falan varmış. ışıklardan falan sana öyle geldi herhalde.

Kaş almayan insan saç mı boyatır arkadaşlar dikkatli bakın çok da beyazı var saçında. Doğal saçı bence. Koyu kahve saçları normal herkesinki gibi. Yüzü güzel olduğu için farklı geliyor herhalde.

Back
X