• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

biitim bennn bitttmmmmmm

Bana göre ikisi farklı şeyler.
Bir insanın ilgi istemesi ne kadar normalse hırsızlık yapması o kadar anormal değil mi?
O yüzden hırsızlık yapıldığında engel olunamadığında bana göre hastalık, diğeri ise ilgi arsızlığıdır.
Ha sizinki hakkında fikrim değişti. Bence de hastalık sizinki .....
Ben konu sahibi degilim.
Hanimefendi anlamiyorsunuz galiba. Ilgiyi iltifatı herkes sever. Kadin ilgi arsizligindan bahsetmiyor, teshircilikten bahsediyor. Bi yerim acilip birileri bakinca haz alıyorum diyor. Bunu normal insan yapar mi? Patolojik birsey bu

Ben konu sahibi degilim.
Hanimefendi anlamiyorsunuz galiba. Ilgiyi iltifatı herkes sever. Kadin ilgi arsizligindan bahsetmiyor, teshircilikten bahsediyor. Bi yerim acilip birileri bakinca haz alıyorum diyor. Bunu normal insan yapar mi? Patolojik birsey bu
Farkındaysanız fikrimi değiştirdiğimi söyledim. Ben ilk konuyu gördüğümde bahsettiğiniz kısımları ya yoktu, ya da ben farketmemiştim.

Vallahi ben teshirci olsam benim adam beni bosar o olsa ben de onu bosarim aidiyet duygusu denen bi şey var

Ne var ki bunda? Alt tarafi sarki soylemissin. Belki adam seni tebrik etmek icin aradi. Karicim sesin de pek guzelmis masallah falan :KK70::KK70::KK70:

Maneviyata yönelmek eminim bu saçma sapkın hareketlerinizden uzaklaştıracaktır siz.
Günde 1 saat manevıyatla ılgılenırsenız emin olun bu sacma alıskanlıgınız son bulacaktır.

Konu sahibi gece oldu bi açıklama yap naptın kız Aklımda kaldın ne oldu ne bitti ya
telefonu açtım esti gürledi evde konusucaz dedi.Korka korka gittim tabi hışımla geldi napmaya çalısıyon sen diye dedi baya tartıstık ben sustum öyle sıkıldım girdim dedim şarkı söylemeyi çok seviyorum sesim ded baya iyi hatta bi ara video yapmak istedim yok dedi ben sana demedmmi falan hatta bitti dedi naparsan yap artık agladım zırladım o gün konusmadık dünde gergindik

Arkadaslar hemen konuya giricem çok kötüyüm zaten esimle sorunlarımız var ve sanırım bu son yani kafam durdu.Ben de şöyle bi durum var hastalık belki engel oamıyorum dürtülerime çalma hastalığı gibi bu bi dürtü olmuyo engel olamıyorum napımsda...Beğenilme arzsu....kendini gösterme karsı cinsten yani.Engel olamıyorum bu dürtüye.Birinin ilgisiniçekmek vegenilmek hatta bi ara teşhriclik vardı azaldı.Esimde bana hiç iltifat etmiyo ne bilim beğendiğinni söylemiyo falan bu bnde bu arzuları hortlattı.Bugün instagrama girdim canlı yayına bağlandım ve sarkı söyledi......ve esim görmüş nerden bilebilirdim ki onunda baglanacagını.sesimi göstermek kendimi göstermek begenilme arzusu engel olamıyorum buna.Ve esşim daha öncede böyle seyler yakaladı ve sanırım bu sıondu şu an mesejlar atıyo cevap vermiyorum arıyo acmıyorum napıcam ben napıcammmm Allahım
esimle tartıstık baya kavga ettik bitti hersey falan dedi esti gürledi.Bundan sonra ne face na instagram var dedi hepsini kpattırdı hatta watsapta bile görmicem dedi halen konusmuyoruz soğuk

Kusura bakmayın ama beğenilme takdir edilme başka erkekler tarafından iltifat edilmesini istenmesi falan bunlar aşılabilir şeyler. Evlenmişsiniz ama hala arayış içindesiniz bu olay eşinizi aldatmaya kadar gider aynı şeyi eşinizin yaptığını düşünün. Bir kere de olmamış üstelik yakaladığı halde doktora gidip tedavi olmak yerine devam etmişsiniz umarım eşinizi ikna edersiniz de yuvanız yıkılmaz. Çok pişman olursunuz. Bir de teşhircilik var diyorsunuz ki hiç affedilmeyecek şeyler.

ilgiye ihtiyacin var net! instagramda facede kendini gosteren cogu insanin oyle oldugunu dusunuyorum. olumlu yorumlara eyvallah olumsuz yaparsan engeli yiyorsun :D

telefonu açtım esti gürledi evde konusucaz dedi.Korka korka gittim tabi hışımla geldi napmaya çalısıyon sen diye dedi baya tartıstık ben sustum öyle sıkıldım girdim dedim şarkı söylemeyi çok seviyorum sesim ded baya iyi hatta bi ara video yapmak istedim yok dedi ben sana demedmmi falan hatta bitti dedi naparsan yap artık agladım zırladım o gün konusmadık dünde gergindik
Dilerim bu sıkntn bian önce geçer cnm

Back
X