- Konu Sahibi truffeldelisi
-
arkadaşlar bir sorunum var 18 yaşındayım bu zamana kadar ilk ağdam hariç hep jilet kullandım malesef .Şuan yayılmış durumda ve çok sık tüyler. ağdanın acısından korktugum için hep böyle yaptım ama 2 günde bir çıktığı için bıktım artık . lazer içinde daha erken olduğunu ve zararlarının olabileceğini düşünüyorum . acıyı azaltmak için ne yapmalıyım ve ne tür ağda kullanmalıyım ?
arkadaşlar bir sorunum var 18 yaşındayım bu zamana kadar ilk ağdam hariç hep jilet kullandım malesef .Şuan yayılmış durumda ve çok sık tüyler. ağdanın acısından korktugum için hep böyle yaptım ama 2 günde bir çıktığı için bıktım artık . lazer içinde daha erken olduğunu ve zararlarının olabileceğini düşünüyorum . acıyı azaltmak için ne yapmalıyım ve ne tür ağda kullanmalıyım ?
evet gittim kuaföre , sir ağda yaptırdım . Ölüm gibiydi abartmıyorum kızlar. Hatta o kadar acıdı ki alt kısımlara doğru dayanamadım artık bıraktırdım kuaföre. gözümden yaş geldi o kadar acıdı. yok mu bu işin acısız olanı? :26: emla diye bi krem duydum acıyı azaltıyormus sanırım . kullanan var mı acaba?
gecen ay ilk kez jiletten kurtulup ozel bolgeye agda yapmaya kalkistim hatta emla krem bile kullandim zerre aci yok olmadi ve biraz aldiktan sonra butun kil kokleri kanadi cok aci oldu diye oyle biraktim bende ne yapicam bilmiyorum
Kızlar emla kremi araştırdım , gerçekten işe yarıyormuş yani hiç ağrı acı hissettirmiyormuş fakat bi kaç kullanımdan sonra kalıcı hissizlik bırakıyormuş . Doktorlarda bu yüzden yazmıyorlarmıs receteye artık. yani devlet karşılamıyormuş artık bu kremi. fiyatı 28 tl gibi bir şeydi sanırım . 5 tüp varmış içinde. 1telk seferde 1-2 tüp kullanılıyormuş. ama dediğim gibi kalıcı hissizlik veriyormuş ileride. Yani bu da ileride ki cinsel yaşam için hissizlik demek. o yüzden arık önerilmiyormuş. böyle bişey olacağına ayda bir kere bu acıya katlanmak daha iyi sanırım
hadi yaa bunu hiç duymamıştım kalıcı hissizlik de göze alınası bişey deilbide kafama yatmayan bişey var krem sürüldükten sonra orası kaygan olmuyo mu yani ağda asıl yapışıyo kremden sonra?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?