Selam hayirli geceler dilerim hanimlar benim bir sorunum var 14 senelik evliyim kizkende olurdu ama ucu iltihap olur patlardi 4 5 senedir bikini bolgemin orda vajinaya dogru sislikler oluyor ucu yok sisiyor ve aciyor bazen mercimek kadar bazen nohut kadar dahiliye doktoruna gittim muayene etti ve iltihap dedi antibiyotik krem hap verdi kullandim gecti ve yine tekrarliyor tekrar gittim ameliyat ederim ama genis kazimam lazim ve tekrarlama riski yuksek dedi tabiki olmadim agdada yapsam jilette epileydiylede alsam cikiyor ozellikle adet zamani oturup kalkarken agriyor surekli huzursuz haldeyim genelde her adet donemi cikar benim gibi olan varmi ne yapmak lazim tsk simdiden uzun oldu kusura bakmayin
Vucudunuzdaki yağ, kıl köklerini tıkıyor olabilir. Dar pantolonlar ve çamaşırlar giymekten kaçının bakalım tekrar edecek mi? Jilet kullanmayın artık. Enfeksiyona direk davet o.
Bi de bi jinekoloğa gidin. Ne olur ne olmaz. Belki intim temizlik ürünü kullansanız olmayacak bişeydir ama dahiliyeci bunu bilmiyordur:)
Vucudunuzdaki yağ, kıl köklerini tıkıyor olabilir. Dar pantolonlar ve çamaşırlar giymekten kaçının bakalım tekrar edecek mi? Jilet kullanmayın artık. Enfeksiyona direk davet o.
Bi de bi jinekoloğa gidin. Ne olur ne olmaz. Belki intim temizlik ürünü kullansanız olmayacak bişeydir ama dahiliyeci bunu bilmiyordur:)
Tesekkur ederim cnm pantolon dar giyinmem zaten genelde bol rahat giyinirim camasirim pamuklu naylon ne giyinmem gunluk ped kullanmam ama yinede oluyor bende anlamadim jinekologa gitmedim bide ona gideyim cnm tsk ederim
Tesekkur ederim cnm pantolon dar giyinmem zaten genelde bol rahat giyinirim camasirim pamuklu naylon ne giyinmem gunluk ped kullanmam ama yinede oluyor bende anlamadim jinekologa gitmedim bide ona gideyim cnm tsk ederim