Delyee Aktif Üye Kayıtlı Üye 16 Haziran 2021 338 63 28 11 Kasım 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Delyee #1 Kolposkopi ile patoloji aynı şey mi kızlar bilen varsa yazabilir mi yada yaptıran patoloji oldum zaten birde bunu mu olayım
Kolposkopi ile patoloji aynı şey mi kızlar bilen varsa yazabilir mi yada yaptıran patoloji oldum zaten birde bunu mu olayım
P Papatya016 Aktif Üye Kayıtlı Üye 19 Haziran 2021 3.602 En iyi cevaplar 1 7.099 88 23 Kasım 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Delyee #2 Delyee .!.: Kolposkopi ile patoloji aynı şey mi kızlar bilen varsa yazabilir mi yada yaptıran patoloji oldum zaten birde bunu mu olayım Genişletmek için tıkla... Siz ne yaptınız yaptırdınız mı? İkiside aynı şeymiymiş yoksa farklı mı? Patalojı sonucunuz ne oldu
Delyee .!.: Kolposkopi ile patoloji aynı şey mi kızlar bilen varsa yazabilir mi yada yaptıran patoloji oldum zaten birde bunu mu olayım Genişletmek için tıkla... Siz ne yaptınız yaptırdınız mı? İkiside aynı şeymiymiş yoksa farklı mı? Patalojı sonucunuz ne oldu
Delyee Aktif Üye Kayıtlı Üye 16 Haziran 2021 338 63 28 8 Aralık 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Delyee #3 Patoloji normal çıktı yanı 3ayda bir simir ver dedi doktor