Konularimda kocamin topundan kahvesinden bahsediyordum ordan da dama gidiyordu sanki bekar hayati yasar gibi kpeder koyunlari satti biraz duze ciktik derken kocami amele. Gibi kullandiklari icin koyun almayi düşünüyorlar.onlarin ustune olan evde oturtmalarinin sebeplerinden biri de bu ben suratimi asınca kaynanamda senin isin var sen niye suratini asiyorsun diyor.kocamda ev erkeği olmak lazim dizinin dibinde diyor.ayrica adet yüzünden acillik olurum ve kocam beni acile goturmez.kocalik gorevini getirmekte bile bana trip yapiyor.artik cehaletten mi bilmem.kendilerini pek mükemmel sahane bisey zannediyorlar.benim istedigim aile huzuru.kocam ailesinin dibinde oturtarak ,bana sahip cikmayarak benim yanimda degilde bana kim karsi ise onun yaninda olarak.elimdene varsa giz koyarak sabrimi zorluyor ve annesi de gittikce gözümden düşüyor.kocama analik yapamamis.benim evimde yapacagim yemegi kendi pisirerek kocama annelik yaptim zannediyor.kocam hem kendi annesine hem arkadaslarina patavatsiz ve cahil konusuyor.ona bu yasinda bile böyle konusma diyeceğine ancak karnini doyuruyor.ayrica kvaldemde kendi yasadigi sıkıntıyı benim yasamami ister gibi hal bi tavirlar var.
Boşan yada bosanma demeniz icin degil icimi dökmek yazdim.saçma sapan yorumlara cevap vermiyorum.
Boşan yada bosanma demeniz icin degil icimi dökmek yazdim.saçma sapan yorumlara cevap vermiyorum.