M morgem Üye Kayıtlı Üye 16 Kasım 2014 18 8 18 43 2 Şubat 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi morgem #1 BİKORNUAT UTERUSA SAHİP OLUP ,DOĞAL YOLLA HAMİLE KALAN, AŞILAMA YAPTIRAN VE SONUCU OLUMLU OLAN, YADA TÜP BEBEKLE POZİTİF SONUÇ ELDE EDEN VAR MI ARKADAŞLAR...
BİKORNUAT UTERUSA SAHİP OLUP ,DOĞAL YOLLA HAMİLE KALAN, AŞILAMA YAPTIRAN VE SONUCU OLUMLU OLAN, YADA TÜP BEBEKLE POZİTİF SONUÇ ELDE EDEN VAR MI ARKADAŞLAR...
M morgem Üye Kayıtlı Üye 16 Kasım 2014 18 8 18 43 2 Şubat 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi morgem #2 AÇILAN KONULARIN ÇOĞUNA BAKTIM AMA YA GÖREMEDİM YADA BU KONUYA DEĞİNEN OLMAMIŞ. O YÜZDEN TECRÜBESİ OLAN ARKADAŞLARIN YORUM YAPMASINI İSTİYORUM
AÇILAN KONULARIN ÇOĞUNA BAKTIM AMA YA GÖREMEDİM YADA BU KONUYA DEĞİNEN OLMAMIŞ. O YÜZDEN TECRÜBESİ OLAN ARKADAŞLARIN YORUM YAPMASINI İSTİYORUM
N nerdeyim Popüler Üye Kayıtlı Üye 8 Kasım 2012 2.652 1.139 133 Ankara 30 Ekim 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi morgem #3 morgem .!.: AÇILAN KONULARIN ÇOĞUNA BAKTIM AMA YA GÖREMEDİM YADA BU KONUYA DEĞİNEN OLMAMIŞ. O YÜZDEN TECRÜBESİ OLAN ARKADAŞLARIN YORUM YAPMASINI İSTİYORUM Genişletmek için tıkla... Merhaba arkadaşım , aynı rahme sahibim Yen'i öğrendim , ne yaptın Acaba
morgem .!.: AÇILAN KONULARIN ÇOĞUNA BAKTIM AMA YA GÖREMEDİM YADA BU KONUYA DEĞİNEN OLMAMIŞ. O YÜZDEN TECRÜBESİ OLAN ARKADAŞLARIN YORUM YAPMASINI İSTİYORUM Genişletmek için tıkla... Merhaba arkadaşım , aynı rahme sahibim Yen'i öğrendim , ne yaptın Acaba
M morgem Üye Kayıtlı Üye 16 Kasım 2014 18 8 18 43 30 Ekim 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi morgem #4 Merhaba nerdeyim arkadaşım. İyi bir doktora gittim histereskopi yaptılar septum yani perde olduğunu farketti doktorum operasyonla perdeyi aldı.
Merhaba nerdeyim arkadaşım. İyi bir doktora gittim histereskopi yaptılar septum yani perde olduğunu farketti doktorum operasyonla perdeyi aldı.
_Verda_ 𝓚𝓾𝓼̧𝓸̈𝓵𝓾̈𝓻𝓼𝓮𝓷𝓾𝓬̧𝓾𝓼̧𝓾𝓱𝓪𝓽ı𝓻𝓵𝓪 Kayıtlı Üye 22 Nisan 2015 19.193 116.739 798 7 Aralık 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi morgem #5 Ben de yeni öğrendim, rahimde perde varmış, ve rahim Y formunu almış.. İnşallah ameliyatlarla çözülebilir bir sorundur, herkese acil şifalar dilerim..
Ben de yeni öğrendim, rahimde perde varmış, ve rahim Y formunu almış.. İnşallah ameliyatlarla çözülebilir bir sorundur, herkese acil şifalar dilerim..