• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bıktık şu komşunun horozundan

Nedendir bilmem ama o doğanın içinden olan sesleri çok seviyorum..Belkide sürekli maruz kalmadığım için uzaktan horozun sesi hoş geliyor.. :1:

Eğer bahçe hayvan beslemeye musaitse belediye ilgilenmez, karışamazda.. Ama yaşadığınız yerdeki şartları bilmiyorum..Arayıp hakkınızı öğrenmekte fayda var..

Böyle uyumak istediğiniz zamanlarda eczanede satılan kulak tıkaçlarını alıp deneyebilirsiniz..

aa neden canım tıkaç takayım alt tarafı bir horoz yüzünden en güseli şikayet etmek yarın hemen edicem

"konuyu karıştırmaya gelmiş" yorumunu okumamıştım. Demek ki yorum yapmaya bile değer değilmiş.......

aa neden canım tıkaç takayım alt tarafı bir horoz yüzünden en güseli şikayet etmek yarın hemen edicem

Hah tamam işte...Karakter kendini belli etti :37: Alt tarafı bi horoz....Kibir....O horoz bu dünya için bizden daha faydalıdır belki!!!!?????...Ama olur mu hiiiçççç... Alt tarafı bi horoz.Bizim gibi saçını boyatmayan, avm'lerde binlerce lira bayılmayan aciz bir kul :77:

Allah herşeyi insanoğluna hizmet etsin, gerektiğinde tıkaç takma "eziyet"ine katlanamasın diye canını versin diye yaratmış değil mi? Pardon ben o kısmı kaçırmışım (!) :63:

Bence de arkadaşım,yaz dilekçeni..KATLİ VACİPTİR !:47:

Hah tamam işte...Karakter kendini belli etti :37: Alt tarafı bi horoz....Kibir....O horoz bu dünya için bizden daha faydalıdır belki!!!!?????...Ama olur mu hiiiçççç... Alt tarafı bi horoz.Bizim gibi saçını boyatmayan, avm'lerde binlerce lira bayılmayan aciz bir kul :77:

Allah herşeyi insanoğluna hizmet etsin, gerektiğinde tıkaç takma "eziyet"ine katlanamasın diye canını versin diye yaratmış değil mi? Pardon ben o kısmı kaçırmışım (!) :63:

Bence de arkadaşım,yaz dilekçeni..KATLİ VACİPTİR !:47:
cook komiksin:9::9::9::9:

valla canım aynı sorun bizdede var karşımızda iş hanı gibi bir yer var arkası bizim apartmana bakıyor orayada köpek aldılar yazın bir dişi bir erkek çoluk çoculuğun önünde ne hallere girdiklerini az çok tahmin edersiniz komşular şikayet etti biz hiç birşey yapamayız eğer bağlıysa dediler şimdide aynı köpeğin dişisini yavrularını çaldılar bu sefer erkek olan devamlı ağlıyor içim gidiyor bizde işten eve geç gidiyoruz ama ne yapalım adamın bağlı köpeği..resmen hayvana eziyet :57:bu kendi doğalarından kopardıkları yetmiyormuş gibi birde çevrenin rahatsız olmasına sebebiyet veriyorlar siz yine şikayette bulunun ama tek kişinin söylemiyle bişey yapmazlar sanmıyorum..yada sizde horozu tavuğu sevmeye çalışıp bedava yumurtasından yararlanın :21:

valla canım aynı sorun bizdede var karşımızda iş hanı gibi bir yer var arkası bizim apartmana bakıyor orayada köpek aldılar yazın bir dişi bir erkek çoluk çoculuğun önünde ne hallere girdiklerini az çok tahmin edersiniz komşular şikayet etti biz hiç birşey yapamayız eğer bağlıysa dediler şimdide aynı köpeğin dişisini yavrularını çaldılar bu sefer erkek olan devamlı ağlıyor içim gidiyor bizde işten eve geç gidiyoruz ama ne yapalım adamın bağlı köpeği..resmen hayvana eziyet :57:bu kendi doğalarından kopardıkları yetmiyormuş gibi birde çevrenin rahatsız olmasına sebebiyet veriyorlar siz yine şikayette bulunun ama tek kişinin söylemiyle bişey yapmazlar sanmıyorum..yada sizde horozu tavuğu sevmeye çalışıp bedava yumurtasından yararlanın :21:

aman canım kalsın yumurtası istemezz zaten sadece ben rahatsız olmuyorum diğer komsularda oluyor ama kimse dile getirmiyor sanırım onlardanda yardım isteyerek şikayet edebilirim:34:

Doğada ki hayvanların belirli bir yerleri vardır benim bildiğim.
Köylerde şehirin taa öbür uçlarında köy denecek yerlerde..
Konu sahibi arkadaşım sizin yaşadığınız yer köy gibi falan mı?
O zaman sorun yok birşey denmez,ama İstanbul'un göbeği denecek yerdeyse
horoz yetiştirmek oradaki insanlara en derinden bir saygısızlıktır.
Yorum yaparken benim yorumum herkesinkinden farklı olsun diye yaparsak
böyle sonuçlar çıkar işte..
Horoz belki insanlardan rahatsız oluyor belki diyen arkadaş bile var..
Herkesin doğası farklıdır.
İnsanlar kalkıp ineklerin yaşadığı yerde yaşasa kesin bunuda normal görecekler...

Acaba horozlar vs bizden ne kadar rahatsız oluyordur çok merak ettim..
Eşime söyleyeyim de kendimize gidecek başka bir kapı bulalım yaşamak için:60::60:

Doğada ki hayvanların belirli bir yerleri vardır benim bildiğim.
Köylerde şehirin taa öbür uçlarında köy denecek yerlerde..
Konu sahibi arkadaşım sizin yaşadığınız yer köy gibi falan mı?
O zaman sorun yok birşey denmez,ama İstanbul'un göbeği denecek yerdeyse
horoz yetiştirmek oradaki insanlara en derinden bir saygısızlıktır.
Yorum yaparken benim yorumum herkesinkinden farklı olsun diye yaparsak
böyle sonuçlar çıkar işte..
Horoz belki insanlardan rahatsız oluyor belki diyen arkadaş bile var..
Herkesin doğası farklıdır.
İnsanlar kalkıp ineklerin yaşadığı yerde yaşasa kesin bunuda normal görecekler...
yok canım ne köyü eyüp te oturuyoruum haklısın sırf yorum yazmak için yazıyorlar ve bu topiktelerde bazı sırf eleştirsin diye yorum yapanlar var...

yok birde ilk şikayet ettiğim zaman kadın geldi özür fln diledi işte benim kocamda gececiyken neler cektim bilirim birdaha salmam fln dedi ertesi gün yine saldı:14:

Back
X