merhaba kizlar benim bir arkadasim var aslinda gercekten cok sever deger veririm kendisine, ailecek gorusuyoruz esi normalde iyi kazanan iki isyeri olan hali vakti yerinde biri ancak nedense esine yani arkadasima karsi 1kurusun hesabini yapiyor inlete inlete para veriyor kadina ,esi boyle olmasina ragmen surekli istekleri bitmeyen biri takintili bir kadin hani ne olursa olsun istedikleri o an olsun isteyen olmazsa kendine dunyayi zindan edenlerden, benimde esiminde bir alisveris sitesine uyeyiz cok seyimizi bu siteden aliriz veya satariz( EBAY)iste bu arkadasima birkac kez alisveris yaptik herseferinde odedi ama parca bucuk hatta cocuklarina aldigi seylerin parasini esim istemedi cocuklara hediye olsun diye neyse bu sure zamaninda aslinda esime soylemedim onun odemelerini ben cebimden verdim esimede o verdi dedim esim soylenmesin diye ama bu seferde arkadasim bana verene kadar bayram parasi sekline dondurdu artik biktim cunku bu ay benimde odemem cok, (esimin restorani var ilk actiklarinda bir dogalgaz firmasiyla anlasmislar ilk faturadan sonra fatura gelmemis firmayi degistirince ilk firma toplu bir fatura yollamis 12bin sterlin bu bizi sok etti bunu odeyip itiraz etmesi gerekiyor parayi geri alabilecek) islerde pek iyi gitmedi,esim SIKIsti bu ay araba odemem bana kaldi tabi paramda ucuucuna dun arkadasim geldi 3tane bebek arabasi olmasina ragmen 4.istedigini anlatti bizim evde oldugu surece arabalara bakti bazilarini izlemeye aldi tabi yine bana emrivaki ile ille al ben sana biriktirip en kisa zamanda veririm diye bugunde defalarca aradi kac para olmus (ihale uzeri satis oluyor cunku)en sonunda israrlarina dayanamayip fiyat koydum ve araba bize kaldi simdi esime soylesem kiyameti koparir zaten adam fatura yuzunden delirdi,asla onun biriktirmesini beklemez ben vericem ama arabamin odemesini erteliyecegim kus olup parayi alana kadar arabada ucuz degil Turk lirasina gore 575ytl biktim bu durumdan artik ama kirmadan nasil soylerim bilmiyorum artik bu son daha once sorun olmadi ama bu krizden sonra cok rahat olamiyoruz malum, ustelik esinede Nuray bu arabayi bana verdi diyecekmis birde isin icinde yalan ne yapayim arkadaslar gercekten bu sefer sinir oldum ayrani yok icmeye hesabi buna nasil son vereyim odemlerimi biliyordu onu uyarmistim ama nasil yalvardi artik yuzum tutmadi