bıktım arkadaşlarından

tangovals

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2012
26
0
36
İstanbul
2 yıldır evliyiz.Cumartesi günü bir arkadaşı evlendi . Bana dediki düğünde bana takılan çok özel bir set vardı onu kıza tak.Nasıl sinirlendim.Başka da setim yok ki zaten.Kocam oldukça zengin varlıklı bir iş adamı.
Yahu al yenisini tak o zaman dedim .Kavga ettik sonra özür diledi barıştık.Nikahtan sonra eğlenmeye bir yerlere gittik eşim arkadaşına demiş ki çağır 30-40 kişiyi bizim eve bahçede parti yap...Yahu be adam evde hizmetçi mi var...Elalem 40 arkadaşını çağırıp parti yapacak.Bu teklifi yapıyorsun , ben kimim...Bana sordun mu ??? dedim hatlar koptu.Sonra özür dilerim senin evin nasılsa ister 40 ister 100 kişiyi çağırırsın dedim cevap bile vermedi.Cumartesiden beri geç geliyor , dışarda yemek yiyor , yatağında yatmıyor.Konuşmuyor.Eve gelir gelmez alıyor telefonu eline arkadaşlarıyla kahkahalar ata ata sohbet ediyor.Ben yokmuşum gibi...Dün akşam güzel bir sofra kurdum , bekledim bekledim 6 da gelen adam 8 de geldi .Sofraya bile bakmadı.Konuşmadı.Çok kırıldım.Ne yapmalıyım ?

2 yıldır evliyiz.Cumartesi günü bir arkadaşı evlendi . Bana dediki düğünde bana takılan çok özel bir set vardı onu kıza tak.Nasıl sinirlendim.Başka da setim yok ki zaten.Kocam oldukça zengin varlıklı bir iş adamı.
Yahu al yenisini tak o zaman dedim .Kavga ettik sonra özür diledi barıştık.Nikahtan sonra eğlenmeye bir yerlere gittik eşim arkadaşına demiş ki çağır 30-40 kişiyi bizim eve bahçede parti yap...Yahu be adam evde hizmetçi mi var...Elalem 40 arkadaşını çağırıp parti yapacak.Bu teklifi yapıyorsun , ben kimim...Bana sordun mu ??? dedim hatlar koptu.Sonra özür dilerim senin evin nasılsa ister 40 ister 100 kişiyi çağırırsın dedim cevap bile vermedi.Cumartesiden beri geç geliyor , dışarda yemek yiyor , yatağında yatmıyor.Konuşmuyor.Eve gelir gelmez alıyor telefonu eline arkadaşlarıyla kahkahalar ata ata sohbet ediyor.Ben yokmuşum gibi...Dün akşam güzel bir sofra kurdum , bekledim bekledim 6 da gelen adam 8 de geldi .Sofraya bile bakmadı.Konuşmadı.Çok kırıldım.Ne yapmalıyım ?

ne ypacaksın bılmıyorum ama esın tam bır ukala demek kı saygısızca davranms sana..bır kadının evıne 30-40 kısı davet edıyor ve sana sormuyor saygısızlıgın danıskası ve senın kullandıgın bır takıyı baska bır kadına takmanı ıstıyor hem cımrı hem de saygısız sana karsı...haklısın sonuna kadar ne yap bılemıyorum ama bence fazla sımarmıs bırde sofra hazırlamıssın haklıyken:ssz:

eşiniz ne yapmaya çalışıyor???
sanki sizi hiç umursamıyor oysaki bir şeye karar vermeden önce sizinde fikrinizi alması lazım.yenimi evlisiniz.kaç yıllık evlisiniz?
sanırım evliliğe,ortak bir yaşama henüz alışamamış gibi geldi..kısıtlanmaya gelemiyor.kendi dediği olsun istiyor siz tepki verincede çocuk gibi davranıyor..güzellikle izah edip konuştunuzmu bu konuyu kararları neden ortak almıyoruz deyin.ben senin istemediğin birşeyi yapmaya çalışırsam senin hoşuna gidermi deyin..bi ortam yaratıp konuşmayı deneyin..

eşiniz ne yapmaya çalışıyor???
sanki sizi hiç umursamıyor oysaki bir şeye karar vermeden önce sizinde fikrinizi alması lazım.yenimi evlisiniz.kaç yıllık evlisiniz?
sanırım evliliğe,ortak bir yaşama henüz alışamamış gibi geldi..kısıtlanmaya gelemiyor.kendi dediği olsun istiyor siz tepki verincede çocuk gibi davranıyor..güzellikle izah edip konuştunuzmu bu konuyu kararları neden ortak almıyoruz deyin.ben senin istemediğin birşeyi yapmaya çalışırsam senin hoşuna gidermi deyin..bi ortam yaratıp konuşmayı deneyin..

Dün bu ortamı yarattım yeni masa örtüsü mumlar sevdiği yemekler , kafasını çevirip bakmadı

Aaaaaa ne garip adam?:53:
Sizinle arkadaşlarına hizmet etmeniz için mi evlenmiş?
Hele ki evdeki seti arkadaşa takmak da neyin nesiymiş?:19:

ne ypacaksın bılmıyorum ama esın tam bır ukala demek kı saygısızca davranms sana..bır kadının evıne 30-40 kısı davet edıyor ve sana sormuyor saygısızlıgın danıskası ve senın kullandıgın bır takıyı baska bır kadına takmanı ıstıyor hem cımrı hem de saygısız sana karsı...haklısın sonuna kadar ne yap bılemıyorum ama bence fazla sımarmıs bırde sofra hazırlamıssın haklıyken:ssz:

evet yaa , bütün altınları ona buna taktı , bir tane setim var sıra ona geldi.Bu rus kız onun için çok değerli galiba,ben o kadar olamadım.09Mart yıldönümümüzdü .Bana sadece köşedeki çingeneden çiçek aldı..Nasıl mutlu oldum sarılıp defalarca öptüm.Şunu belirteyim maddi yönden isterse uçak bile alır.Ama ne bileyim en azınadan bir yemeğe götürebilirdi.Üzülüyorum

ben 36 yaşındayım eşim 49 yaşında

yaşınızda küçük değilmiş ki neden böyle davranıyor karşılıklı konuşmak arayı soğutmamak lazım.belki sizden öncesi yaşadığı dönemde kendi başına rahat hareket ettiği için size sormadan kararlar almasını sağlıyor olabilir.çoğunlukta bunlar evliliğin ilk aylarında yaşanır eşiniz bunu aşamamış sanırım.hep böyle şeyler yapıyormuydu yoksa yeni yenimi yapmaya başladı.

Bence eşin için arkadaşları 1.sırada geliyor paranın bolluğundan ve karekterik yapısından dolayı ona şunu hatırlat hastalığında ve hastanede başucunda bekleyen ve sabahlayan ben olacağım o sahte maddiyat düşkünü dostların değil, diye kusura bakmayın ama eşiniz ayrıcada bencil

evet yaa , bütün altınları ona buna taktı , bir tane setim var sıra ona geldi.Bu rus kız onun için çok değerli galiba,ben o kadar olamadım.09Mart yıldönümümüzdü .Bana sadece köşedeki çingeneden çiçek aldı..Nasıl mutlu oldum sarılıp defalarca öptüm.Şunu belirteyim maddi yönden isterse uçak bile alır.Ama ne bileyim en azınadan bir yemeğe götürebilirdi.Üzülüyorum

Hem eşiniz o kadar zengin millete hoş görünmeyi biliyor size çingeneden bir gülü mü layık görüyor? Bu da ilginç ne kadar süredir evlisiniz ?

Son düzenleme:
kocam benim özel olduğunu düşündüğüm yegane setimi bana sormadan gidip arkadaşına takacak,
evime bana sormadan 40 kişiyi davet edecek,
ben sitem edince bana küsecek,
ben onun gönlünü almak için mumlu sofaralar döşeyeceğim
daha neler..

suçlu değilsiniz ki güçsüzü oynuyorsunuz..

rus kız derken sizden öncesimi yoksa eşiniz sizi aldatıyormu:44:

2 yıllık evlısınız en bastan beri mi böle yenı mı böle oldu belki arkadaslarıyla berbaer sakladıkalrı

bişey var isteklerı yapılcak olan hep aynı kişi mi değil mi o izleri bi takıp edin bence ipuclarını takıp edin

bi bütün halınde degerlendırın olayı normal zamanalrda biz karı kocayız kararlarımızı beraber veririz havası yaratın

bunu işleyin kocanıza....bagırarak çagırarak bişey olmaz sonucta....önce bi ufak ufak alttan alarak sakınce işleyin

baktınız olmuyor o kırk kişilik partileri tek basıan karar vermeleri kendı arkadaslarınız ıcın uygularsınız eeee nush ile uslanmayanı

etmeli tekdir tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir....görsün bakalım nasıl oluyormuş....vardır mutlaka sevdiği bi eşyası onunda

arkadasıam ver onu hedıye et diyin bakalım o ne diyor...empati yoksunu belkıde kocanız azcık empati yapar size de ona göre davranır..

hee karın agrısı başkaysa da size tepkısını bölew gösterıyor huzursuzluk cıkıcanı kızacagınızı bile bile böle yapiosa

bunun altından baska bişi olabilir....şöyle bi sakinleşip gözlemelyin bakalım....

yaşınızda küçük değilmiş ki neden böyle davranıyor karşılıklı konuşmak arayı soğutmamak lazım.belki sizden öncesi yaşadığı dönemde kendi başına rahat hareket ettiği için size sormadan kararlar almasını sağlıyor olabilir.çoğunlukta bunlar evliliğin ilk aylarında yaşanır eşiniz bunu aşamamış sanırım.hep böyle şeyler yapıyormuydu yoksa yeni yenimi yapmaya başladı.

yok canım konu bu rus kızla arkadaşı olunca herşey değişiyor
her zaman , Kendi başına rahat hareket ediyor bazen işten öğlen çıkıyor
bana söylemiyor bile
sorunca hesap takip dönemi başladı dedi
gittiği yeri söylemek zorunda değilmiş

eşinizin zengin olduğunu yeterince idrak ettik
bence her mesajda ayrı bir cümle ile belirtmenize gerek yok
uçak almasın ama sizin setinizi de gidip millete takmasın
kafi..

bir insanın ırkını da bu şekilde kullanmanız hoş değil.. russa rus.. evlenmiş bir hanımdan bahsediyosunuz.. bir aşağılama gibi kullanmayın insanların ırkını..

Bu rus kıza dikkat edin bence,madem setinizi isteyecek kadar cüretkar davranıyor eşiniz..

Hem o seti rusun kendi kocası taksın eşinize ne oluyor ki...

Aranızda 13 yaş farkı var bu paralı adamın neyine aşık oldunuz evlendiğiniz adamla şimdiki adam aynımı ,değişimemi uğradı?

Back
X