bıktım artık haberler bıle ızlıyemıyorum :(((

Nickimnick

Sağlıkla gel bebeğim.
Kayıtlı Üye
20 Mart 2014
5.712
6.135
448
Evet kızlar haberler ızlemıyorum artık bıktımmmmm resmen bıktımm erdoganmıs chpymıs offff gına geldı resmen bıktım dunyada neler var bakıyorum eskılerden ne guzel sebze , meyvelerın , altın vb seyler kım kaza yapmıs turkıyede ne var yok bakıyorum tık karsımda ERDOGAN VE KILICDAROGLU VAR NEYMIS TOKALASMAMISLAR "ZAFER BAYRAMINDA BAKIYORUM KIM NE GOSTERI YAPMIS HANGI ULKELER KUTLAMIS BAYRAMIMIZI " GUNUN KONUSU ERDOGAN KILICDAROGLU TOKALASMAMISLAR ....heyy!! şapsikler nasıl kutladıklarını gosterın offff bunları yazarken gına geldı resmennn
kızlar artık korkar oldum yakında CHPLILER , AKPLILER IC SAVAS ACACAKLAR TURKIYE NEREYE GIDIYOR?????
NOT: YURT DISINA AILELERIMIZI GETIRTMEYI DUSUNUYORUM TURKIYENIN GIDISATI GIDIS DEGIL CUNKU ....

Bu konu iyi yere gitmez sonunda da kapanır demedi deme.
Kapanmadan yazayım;Ben de tv'de haber bülteni izlemiyorum artık. Sürekli karşımda siyasetten anlamayan siyasiler görmekten ve adamın birinin sesini duymaktan nefret ettim.

Netten istediklerimi okuyorum artık.

Artık haber değeri bile olmayan pusuya düşürülen şehit haberlerini öğrenip kahroluyorum.
Evet gidişat çok kötü!

Sebze meyve ya da kaza cinayet haberi mi izlemek istiyosun? Nasil yani? Magazin izle o zaman belgesel izle
Canım ulkelerın nersınde ne olmus hangı fıyatlar patlak vermıs ne gıbı seyler var dunyada ama hep akpymısde chpymıste miş miş miş hepsı kendı menfaatlerin pesındeler magazın vb. Seyler ızlıyorum ama yurt dısında oldugum ıcın haliyle turkiyede ne var ne yok oğrenmek ıstyrm ama AKPYI CHPYI DEGIL YANLIZ ONLARDAN BIKMISSSSS VAZIYETYEYIM

valla cok haklısın hiç laf sokacak yer aramayın
hangi kanalı acsak siyaset ne demiş o söyle yapmış insan bıkıyor
yada savaş tecavüz cinayet
hiç hayırlı birşey yok :KK11:
Evet ya hıxbırsey yok her kanalda o kimin kanalıymıs o onun kanalıymıs bırkac saksakcıda alkıslıyorlar al sana SIYASET bıde sosyal medyadakıler bırbırıne gırmezler mı ????ahhh ordanda cıkıyorum offf

Bu konu iyi yere gitmez sonunda da kapanır demedi deme.
Kapanmadan yazayım;Ben de tv'de haber bülteni izlemiyorum artık. Sürekli karşımda siyasetten anlamayan siyasiler görmekten ve adamın birinin sesini duymaktan nefret ettim.

Netten istediklerimi okuyorum artık.

Artık haber değeri bile olmayan pusuya düşürülen şehit haberlerini öğrenip kahroluyorum.
Evet gidişat çok kötü!
Aynen canım katılıyorum yakında oc savas cıkacak "allah korusun"

Aynen canım katılıyorum yakında oc savas cıkacak "allah korusun"

Ben de böyle düşünüyorum, insanların birbirlerine artık hiç tahammülü kalmadı. Artık sağ-sol değil, Atatürkçü-Osmanlıcı kavgaları çıkmaya başladı, youtubeda çok fazla, burada da kavgacı çok insan var. Herkes birbiriyle tartışma halinde, en son ben cevap yazayım beni geçemesin modunda. Ben de ailemi yanıma almak istiyorum ama bu da çözüm değil...
Bu konu da tartışmaya gidecek ve kapanacak sanırım.

Ben de böyle düşünüyorum, insanların birbirlerine artık hiç tahammülü kalmadı. Artık sağ-sol değil, Atatürkçü-Osmanlıcı kavgaları çıkmaya başladı, youtubeda çok fazla, burada da kavgacı çok insan var. Herkes birbiriyle tartışma halinde, en son ben cevap yazayım beni geçemesin modunda. Ben de ailemi yanıma almak istiyorum ama bu da çözüm değil...
Bu konu da tartışmaya gidecek ve kapanacak sanırım.
Sayın kk.uyelerı kavga tartısma cıkarmak ıcın degıl 1 aydır ıcımde dert oldu zaten yurt dısındayım turkıyese ne var ne yok bakıyor zırttt karsımda ıkısı ahhhhh dıger kanala bakıyorum aynn oyle tvyı kapatıyrm artk

Tv zaten hepten kalitesizleşti biz tv açmıyoruz kızım android tel var o zaten sanalda ben kk'da eşimde
laptoptan beğenip indirdiği filmi lzliyor media hangisi doğru yazıyor bence medyayı bitirdiler ben yabancı medyadan okuyorum siyaseti , gazetecilerin çoğu satılmış ama kime bilmiyoruz

Tv zaten hepten kalitesizleşti biz tv açmıyoruz kızım android tel var o zaten sanalda ben kk'da eşimde
laptoptan beğenip indirdiği filmi lzliyor media hangisi doğru yazıyor bence medyayı bitirdiler ben yabancı medyadan okuyorum siyaseti , gazetecilerin çoğu satılmış ama kime bilmiyoruz

Kızzz ben ısımı buyuttum korece duygusal flımler ızlıyorum artk

Trt kadar kalıtelı yayın yapan kanal yok kulturse kultur belgeselse belgesel..sıyaset kısmına gırmem hıc.trt ızleyın trt

haberleri kimse izlemesin artık bence, internetten takip ediyorum şahsen.istediğim haberi seçip okuyabiliyorum.
diğer türlü gına geldi dön dolaş aynı şeyler dakikalarca gösteriliyor

ayrıca bu konuda ondan bundan alıntı yapıp polemik yaratmak yerine herkes efendice fikrini yazarsa konu falan kapanmaz ve tartışma da çıkmaz.

Adam gbi siyaset yok ki olsa izleyelim. Terbiyesizlik diz boyu. Anca birbirlerine hakaret etsinler onu bunu firlatsinlar. Yok kim kiminle tokalasmis kimin basi ortuluymus kimin acikmis resepsiyonda icki var miymis. Ugrastigimiz seyler o kadar sig ki.. kadin haklari engelli haklari cevre doga kimsenin umrunda degil. Hepsi rant pesinde hepsi ceplerini doldurma pesinde.

Back
X