• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

biktim artik herseyimi toplayim gidesim var

azusena

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2011
733
23
118
ya artik gercekden biktim .normalde esimle aram iyidir iyi anlasiriz iyi gecniiriz.ne istersem yapar bidedigii iki etmez .amaaaa

asil soruna gelirsek bizim bi oglumuz var 22 aylik asiri derecede yaramaz ve biz yurt disinda yasiyoruz oglum bazen beni asiri derecede bunaltiyo.1 aydir esime diyorumki beni gonder memlekete azcik gidiyim oglumuz bildiginiz gibi degil yaramazligi aglamsi anlat anlat bitmez yardima cokk ama cok ihtiyacim var.

ama gelgelelim esimi bir turlu ikna edemiyorum yok diyo beraber gitcez diyo guya bu ay sonuna gitcektik ama habire isi cikiyo gidip gidemicezmiz sallantida ve ben cok bunaldim esime dogru duzgun analttim bana yardimci olurlar dedim oglumuz hala konusmuyo insanlari pek sevmiyo ora kalabalik biraz acilir dedim bunaldik dedim olmadi.

agladim bagirdim insafsiz vicdansizlik etme dedim olmadi.oglum 10 gundur nerdeyse hic birsey yemiyo buygun yine hic birsey yemedi oylee agliyo biturlu susmuyo disari cikardim osira esim aradi ofisimwe gelin dedi gittik yine sakin sakin anlattim gonder gidiyim dedim yine nuh diyo peygamber demiyo .

gercekden cok bunaldim biraz gitmeye ihtyacim var nefes almaya ihtiyacim var ben bunu esime biturlu anlatamiyorum .valla artik ben toplayim gitcem esyalarimi ya ben esimi nasil ikna edebilirim bi akil verin lutfen.

Son düzenleme:
benim anlamadığım eşinin neden seni tek göndermek istemediği...sen bence ilk adım olarak bu konu üzerinde yoğunlaş..nedenini öğrendikten sonra ikna etmek daha da kolaylaşır canım...

benim anlamadığım eşinin neden seni tek göndermek istemediği...sen bence ilk adım olarak bu konu üzerinde yoğunlaş..nedenini öğrendikten sonra ikna etmek daha da kolaylaşır canım...

bende anlamiyorum ki canim ah bi anlasam bu huyu cok fena ne o bensiz bi yere gider beni onsuz biyere yollar yani nebiliyim bakkal alisveris arkadas toplantilari vs filan haric tabiki boyle memlekete gitme konularinda boyle yapiyo.ama bunaldim anlamiyo ,

gitme durumu sizde takıntı haline geldiği için herşey batar olmuş.bu sıkıntılı durumu oğlunuzda görüp,yaşadığı,hissettiği için o da sıkıntı yaşıyor..nefes almak için biryerlere gitmeniz gerekmiyor..en iyi yer eşinizin yanıdır..eşiniz ve oğlunuzla biraz daha kaliteli vakit geçirmeye çalışın..beraber oyunlar oynayın..yemek yeme durumunu oyuna çevirmeye çalışın(benim kızımda yemek yemede problemli oyunlarla yediriyoruz) çocuğunuzun her ağladığında her istediğini yaparsanız ağlama onun silahı olur,ağlamasına sabredin ve ağlamadan istemesi gerektiğini öğretin,bu durumu gittiğiniz yerdekiler değil sizhalledebilirsiniz..eşiniz gitmenizi istemiyorsa o da sizsiz birşey yapmak istemiyordur..zorunlu bir durum olmadığı sürece ne kadar çok istersem isteyim eşimin gidemediği yerlere asla gitmem.anca beraber kanca beraber derim..sizde birlikte hareket etmeyi kendinize kabullendirin..

Siz esinizi nasil ikna ederim diye sormuşsunuz ama bence onsuz gitmeyin.
Betaber yapin tatilinizi.
O sizi birakip gitse sizce güzel olurmu?
Oda bunalmistir birde siz olmazsaniz yaninda daha cok bunalir.

canım 22 aylık oğlun konuşmuyorsa memleketten önce onu bır pedagoğa götür derim ben...

10 gundur yemek yemıyor sureklı ağlıyor ve krıtık dönemı aşmasına rağmen konuşmuyor demişsin bence bundan iyi fırsat olmaz çocuğun için memlekette bir doktora götürebilirsin bunu öne sürebilirsin

hala izin vermezse de onu beklemeden lütfen orada bır doktora gıdın.

Son düzenleme:
canım kendince haklı olabilirsin.ama eşinde beraber gidelim demiş sanırım işlerden dolayı gidememişsiniz.başka problemleriniz yoksa bencede mümkünse beraber gitmeniz daha iyi.bizde ailelerden uzaktayız ve ben hep beraber gitmek isterim ama eşim gelmez maalesef.

ben olsam eşimi bende göndermem .....
oğlunuzdan sizden ayrı kalmak istemiyordur muhtemelen bizde 4 yıllık evliyiz 1 günüm bile gecmemiştir eşimsiz .....
hatta 1 kere çok kötü kavga ettik topladım valizimi annemlerin bulunduğu ile gittim kafamı toparlamak için 24 saat gecmeden her saat bası beni aradı babamı aradı annemi aradı geri çevirdi beni:) biraz hastalık derecesi bağlılık ama olsun seviyorum ben onun bu huyunu tabi bende aynıyım

BEN SİZİ ANLIYORUM BENİMDE 2 YAŞINDA KIZIM VAR öncelikle eşinizle bu konuyunu daha konuşmayın. konuştukça inada biniyor anladığım kadarıyla .bende kızım doğduğunda beni memlekete gönder dedim. izin vermedi bir yere gidilecekse benle gideceksin der.
lavaboya gidin suyu açın siz yanınızdayken çocuk suyla oynasın o arada yemek bile yedirebilirsiniz (yemek kültürünün oluşması için aileyle oturarak yemek yemesi lazım ama yemiyorsa başka çare yok) hergün akşam 8 gibi süt içirin güzelce yıkayın uykusu gelir. uyur ağladığı zaman tepki vermeyin (düşme, hastalık hariç) sinirinizin bozulmaması için o ağlarken şarkı söyleyin ağlamakla çocuğa birşey olmaz kararlı olun her istediğini yapmayın çocuğun. masal okuyun caıllou pepe falan var günde yarım saat onları izletin. baya bir şeyler öğreniyor hergün parka götürünkü yorulsun bu arada ev işleri biraz aksıyacak ama hiçbirşey çocuğunuzdan önemli değil biz anneyiz sabırlı olmalıyız ayrıca yaramaz çocuk yok hareketli çocuk var unutmayınki hareketli çocuk zeki çocuktur.....
Allah a şükredin çocuğunuz sağlıklısıhhatli

canım seninle durumumuz aynı;
benim eşimde bensiz nefes alamıyo sanki, önceleri çok takıyodum kafama, bu yüzden kronik mide kanamasına yakalandım canımı birşeye sıktığım zaman sinirden stresden direk mide kanaması geçiriyorum.. ama bi faydası oldumu; artık üstüme daha çok düşüyo, tamam sen bensiz gitme bende sensiz gitmeyeyim bir yere diyo, sensiz olmuyo işte canım sıkılıyo boşlukta gibi oluyorum diyo peki dedim.şimdi beraber ailelerimizin yanına gidiyoruz beraber geliyoruz, kimseyide takmıyoruz çok şükür, bazen diyorum evde otur otur canımız sıkılıyo yanımızda kimsemizde yok herkes yabancı valla ben ayrı bunalıyorum çocuk ayrı diyorum tamam anladım diyo her akşam biniyoruz arabaya yarım saat dolaşıyoruz böylece hem ben bunalmıyorum hem kızım...

çocuğa gelince benim kızım belki inanmazsın ama daha yeni yeni konuşmaya başladı hatta kimi söylediğini anlamıyoruz bile kızım 4 yaşına girecek,neden geç konuşuyo çünkü bulunduğunuz yerde arkadaşınız tanıdığınız yoksa çocuk sadece baba anneyi görüyosa geç konuşur, benim kızım çizgi filmleri bile 5-6 aydır izliyo ordanda biraz konuşma kapıyo sende çocuğuna izlet ordanda bir kaç kelime kapar çocuklar....

bu işin çağresini bulursan bana da söle.... kendine iyi bak canım Allah kolaylık versin..

canım seninle durumumuz aynı;
benim eşimde bensiz nefes alamıyo sanki, önceleri çok takıyodum kafama, bu yüzden kronik mide kanamasına yakalandım canımı birşeye sıktığım zaman sinirden stresden direk mide kanaması geçiriyorum.. ama bi faydası oldumu; artık üstüme daha çok düşüyo, tamam sen bensiz gitme bende sensiz gitmeyeyim bir yere diyo, sensiz olmuyo işte canım sıkılıyo boşlukta gibi oluyorum diyo peki dedim.şimdi beraber ailelerimizin yanına gidiyoruz beraber geliyoruz, kimseyide takmıyoruz çok şükür, bazen diyorum evde otur otur canımız sıkılıyo yanımızda kimsemizde yok herkes yabancı valla ben ayrı bunalıyorum çocuk ayrı diyorum tamam anladım diyo her akşam biniyoruz arabaya yarım saat dolaşıyoruz böylece hem ben bunalmıyorum hem kızım...

çocuğa gelince benim kızım belki inanmazsın ama daha yeni yeni konuşmaya başladı hatta kimi söylediğini anlamıyoruz bile kızım 4 yaşına girecek,neden geç konuşuyo çünkü bulunduğunuz yerde arkadaşınız tanıdığınız yoksa çocuk sadece baba anneyi görüyosa geç konuşur, benim kızım çizgi filmleri bile 5-6 aydır izliyo ordanda biraz konuşma kapıyo sende çocuğuna izlet ordanda bir kaç kelime kapar çocuklar....

bu işin çağresini bulursan bana da söle.... kendine iyi bak canım Allah kolaylık versin..

cocugun kita ya gitmiyomu canim??

azusena esin sana cok düskün oldugu icin olabilir canim.. bende almanyadayim...

esim benide tek basima türkiyeyi birak almanya icinde akrabalarima bile göndermez..

bagliliktan kaynaklaniyo..

sende cocugunu kita ya versen sanada biraz degisiklik olur..

cocugunada..

gitme durumu sizde takıntı haline geldiği için herşey batar olmuş.bu sıkıntılı durumu oğlunuzda görüp,yaşadığı,hissettiği için o da sıkıntı yaşıyor..nefes almak için biryerlere gitmeniz gerekmiyor..en iyi yer eşinizin yanıdır..eşiniz ve oğlunuzla biraz daha kaliteli vakit geçirmeye çalışın..beraber oyunlar oynayın..yemek yeme durumunu oyuna çevirmeye çalışın(benim kızımda yemek yemede problemli oyunlarla yediriyoruz) çocuğunuzun her ağladığında her istediğini yaparsanız ağlama onun silahı olur,ağlamasına sabredin ve ağlamadan istemesi gerektiğini öğretin,bu durumu gittiğiniz yerdekiler değil sizhalledebilirsiniz..eşiniz gitmenizi istemiyorsa o da sizsiz birşey yapmak istemiyordur..zorunlu bir durum olmadığı sürece ne kadar çok istersem isteyim eşimin gidemediği yerlere asla gitmem.anca beraber kanca beraber derim..sizde birlikte hareket etmeyi kendinize kabullendirin..

haklisin canim valla oyle takinti oldu cunku cok gitmek istiyorum.ama su varki benim oglum hep boyle bu durumla alakasi yok yani.yani benim bennerey istersem goturur ben i her dedigimi yapar okonuda iyiyiyz yani iyi vakit geciriri ama bizim oglumuz huysuz 22 aylik daha disarda bir atmaz surekli kucak.yemek konusanuna gelincede bi takla atmadigim kaldi valla.bide su varki benim esim oglumuzu mumkun degil aglatmiyo cocuk aglayinca bana kiziyo ne derse yapiyo ve banada yaptiriyo onada bi cocuzm bulamadim malaesef.

Siz esinizi nasil ikna ederim diye sormuşsunuz ama bence onsuz gitmeyin.
Betaber yapin tatilinizi.
O sizi birakip gitse sizce güzel olurmu?
Oda bunalmistir birde siz olmazsaniz yaninda daha cok bunalir.

canim zaten gidemiyorumki benim tabiki hosuma gitmez bende isterim beraber olsu n ama bunaldim,

canım 22 aylık oğlun konuşmuyorsa memleketten önce onu bır pedagoğa götür derim ben...

10 gundur yemek yemıyor sureklı ağlıyor ve krıtık dönemı aşmasına rağmen konuşmuyor demişsin bence bundan iyi fırsat olmaz çocuğun için memlekette bir doktora götürebilirsin bunu öne sürebilirsin

hala izin vermezse de onu beklemeden lütfen orada bır doktora gıdın.

isde bende bunlari diyorum doktora goturmak benimde aklimda gitmeyi zaten oglum icin isitiyorum zaten izin 2 hafta biraz kaliyim ki cocuzm bulunsun ama nafile beraber gidince goturumusuz.oyle diyo.

canım kendince haklı olabilirsin.ama eşinde beraber gidelim demiş sanırım işlerden dolayı gidememişsiniz.başka problemleriniz yoksa bencede mümkünse beraber gitmeniz daha iyi.bizde ailelerden uzaktayız ve ben hep beraber gitmek isterim ama eşim gelmez maalesef.

allaha sukur baska sorun yok canimberbar gitcez yine buyuk ihtimal ben ne kadar istesemde olmicak.

ben olsam eşimi bende göndermem .....
oğlunuzdan sizden ayrı kalmak istemiyordur muhtemelen bizde 4 yıllık evliyiz 1 günüm bile gecmemiştir eşimsiz .....
hatta 1 kere çok kötü kavga ettik topladım valizimi annemlerin bulunduğu ile gittim kafamı toparlamak için 24 saat gecmeden her saat bası beni aradı babamı aradı annemi aradı geri çevirdi beni:) biraz hastalık derecesi bağlılık ama olsun seviyorum ben onun bu huyunu tabi bende aynıyım

istemiyo evet bizde 5 yillik evliyiz bizde 1 gun bile ayri kalmadik bencede biraz hastalik derecesinde bende ayni olsam bende severdim ama bence benim ayri gitmemde hic bi sakinca yok ama esimce var ve malaesef gidemiyorum.neyse artik herseyin hayirlisi

BEN SİZİ ANLIYORUM BENİMDE 2 YAŞINDA KIZIM VAR öncelikle eşinizle bu konuyunu daha konuşmayın. konuştukça inada biniyor anladığım kadarıyla .bende kızım doğduğunda beni memlekete gönder dedim. izin vermedi bir yere gidilecekse benle gideceksin der.
lavaboya gidin suyu açın siz yanınızdayken çocuk suyla oynasın o arada yemek bile yedirebilirsiniz (yemek kültürünün oluşması için aileyle oturarak yemek yemesi lazım ama yemiyorsa başka çare yok) hergün akşam 8 gibi süt içirin güzelce yıkayın uykusu gelir. uyur ağladığı zaman tepki vermeyin (düşme, hastalık hariç) sinirinizin bozulmaması için o ağlarken şarkı söyleyin ağlamakla çocuğa birşey olmaz kararlı olun her istediğini yapmayın çocuğun. masal okuyun caıllou pepe falan var günde yarım saat onları izletin. baya bir şeyler öğreniyor hergün parka götürünkü yorulsun bu arada ev işleri biraz aksıyacak ama hiçbirşey çocuğunuzdan önemli değil biz anneyiz sabırlı olmalıyız ayrıca yaramaz çocuk yok hareketli çocuk var unutmayınki hareketli çocuk zeki çocuktur.....
Allah a şükredin çocuğunuz sağlıklısıhhatli

canim biz sabah 9 bucukdan 12 ye akadar disarlardayiz ben mahvoluyorum oglum disarda 1 adim atmiyo 50 tane parka goturuyorum kaykaya bincek ya merdivenden cikmiyo illa bana diyo beni cikart 2 saat oynuyo ama 1 gram enerji gitmiyoki ben helak oluyorum onda gram yorgunluk yok.

hareketli cocuk zekiyse egeer desene benim oglumdan zeka fiskiriyo :D

anladığım kadarıyla çocuğunun her istediğini yapmaya çalışıyorsun ve tahmınımce yapmazsan oğlun yaygarayı basıyor

sende ağlamasın dıye ısteklerını yapıyorsun böyle bır durum mu var?

yanı kaydırağı bıle senın çıkartman ıyı bırşey değil bence...

benim anlamadığım sen neden kocana kendini onun malıymış gibi hissettiriyorsun tamam öyle haber vermeden gidilmez ama bu ne böyle sen onun malımısın memlekete göndermek için seni yalvarttırıyo insanlar ne olursa olsun ister sevgili olsunlar ister evli kimse kimsenin malı değil anne baba bile belli bir yaştan sonra karışmazken karıya - kocaya ne oluyor kendini bu kadar ezdirme memleketine gitmek için yalvarmak nedir ya

göndermemesi bana bira saçma geldi.
acaba başka sebepler mi var?
ya da onun söylediği birşeyler muhakkak vardır bu konu hakkında. ne diyor?

Back
X