• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bıktım artık kilo almak istiyorum çok mutsuzum :((

bugün kahvaltıda da eniştemle ablam kilomdan konuşuyorlardı"çok geziyor ya ondan vermiştir " falan dediler. kaç kilosun dediler söyledim. ideal 50,sen 50ye çık falan dediler.ne biliyim o sırada " bu yaptığınız yanlış biliyor musunuz,nasıl kilolu birine kilo ver demek kırıcıysa,zayıf bulduğunuz birine kilo al demeniz de aynı oranda kırıcı,bu bir ayıp" diyebilirdim.kapak da olurdu.ama diyemedim,sessiz kaldım onayladım.şimdi pişmanım...

Bana da filiz akın diyolar zayıfım fiye ne alakaysa :27:
benim boy 1.50 kılo 42 yas 18 ama 15 gösteriyorum ekımde de olacagım 19 :51:
ben bi ara kılo aldıydım bu ara stresden sinirden iştahım yine kapandı yaa ...
bide kadın dogum doktoru bana kılo alma pek adet olamazsın dedi ...

size şöyle tavsiye verebilrim :

yemegin yanında yeşillik yeşil soğan ya da yeşil acı biber mutlaka yiyin iştah acar ...
ben sofraya otrnca pek yiyemıyorum yemekte az yiyorum boyle sonra yemek biraz soguyo ya onu ekmegıme dolduruyorum üzerine de zeytin felan koyuyorum ama emek soguk olucak sıcağı pek sevmıyorum :)
oyle deneyebilirsiniz :9:

ya arkadaşlar size anlam veremiyorum tabi bazıları çıkıp reklam diyecek ama, öylede olsa yazacağım horhor diye bir kilo aldirici var adam diyorki ürünü alıp ücret ödemeden 3 gün kullanın kilo almaya başlamazsanız.ürünü geri iade edin kargosunu ödüyorlar memnun kalmazsanızda geri kargosunu onlar karşılıyor alıp kullanın.ben burada böyle çaresiz görünce canlarımı yazma ihtiyacı duydum..isterse reklam olsun ben çok faydasını gördüm inşlh sizede faydam olurda bir dua edersiniz slmlar

Back
X