bıktım artık komşum hergün bende..

dropbydrop

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2011
72
1
96
İstanbul
hanımlar meraba ilk önce.benimde derdim komşum.hergün bende hemde 2 çoçuğuda toplayıp geliyo.kızıda öyle yaramaz ki bıktımkapıları falan duvarlra vuruyo. ben bi kere gitmiştim 1 senedir ama o hep bende.bugünde gelmiş diyoki (benim hep alışveriş yaptığım bi mağaza var) ben gittim konuştum beni damlayla güven gönderdi slmları var ben süpürge alıcam.hani bende asla demedm gt bzm adımızı ver diye.mağaza sahibide demiş damlayı getir mağazadan ne istysan al diye.eşimde izin vermiyo bu konuda bana gitsn nerdn alıyosa alsn sen skn karşma.komşumada dedimki abla güven izin vermiyo beni yanlş analamada araya para girince olay değişiyo falan deyip ağız burun kıvırdım yinede anlamıyo.kefil olmıcaksn ssadece yanımda ol diyo ık mık ediyorum anlamıyo.. kızlar bi akıl verin nabıcam ben... bıktım artık nasıl uygun bi dille anlatıcam artık eşimde rahatsz olyo hergün gelmesinden.bide eşim evdeyken falan farketmiyo onda her türlü geliyo çekinmiyoda... offff yardım edin nolur.....

hiç lafı uzatma gelemem eşimin sözünden çıkamam de.vakitsiz gelince de eşim evde müsait değilim de kapıyı da aralık aç ki pat diye giremesin.sen de yüzsüz olucan onun gibi.burda buna benzer bir konu vardı.ona bak.ne fikirler var ohoooo...:52:

aykızım'a katılıyorum. Eşini ileri sürmeye devam et. "Eşimle papaz olamam, kusura bakma gelemem" de. Eşin evdeyken içeri girmeye çalışırsa, kapıyı arkadaşın dediği gibi hafif aralık bırakarak " abla Güven evde, kızıyor" diyebilirsin. Baktın çok uzatmaya başladı, hiç utanma çekinme direk söyle canım.

eşin evdeyken gelince..evde şortla yatıyor,diğer sefer bornozla otuyor, kusura bakma dersin..
ortak fikir,gelince kapıyı ardına kadar açma, yarım arala, yüzünü gösterecek kadar..
hastayım yatıyorum,sancım var..midem ağrıyor falan diye bahaneleri saydır..
mağazaya da isminizi vermesi çok ilginç.katiyen gitme..eşim sevmez böyle şeyleri dersin..
başka bir komşu konusu daha var oraya bak,çok taktik var,birini uygula..

artık canıma yetti valla artık bende yüzsüz olym.bigün yne geldi eşim evdeydi damla yok dedirttim 5 dk sonra yine geldi.o burdayken eşim işten erken geldi o kadar bağıra bağıra yeter artık hergn hergünde olmaz dedi o içerdeyken ama yine anlamadı.mağaza konusuda şöyle oldu ben mağazadan almştm evimn herşeyini ve eşimnde tanıdıklarıydı ben süpürgemi ordan aldım 250 tl ye cok gzl dedm.bana tutturdu beraber gdelm yk olmaz ddm.bu defada mağazayla konşmuş ben damlayla güvenin arkadşym süprge alcm dye onlarda haliyle vermemşler.eşimde bgn aramş mağazayı sahbyle konşmş bzm adımza gelen kmseye bana güvenerek bşy verme dmş. bida gelrse dicem artık gvn izin vermyo mağazayıda aramş bzm adımıza kmsye bşy verme dmş dcem anlayana tabi.. bide utanmadan bgn diyo ki banada gel :9: he bide aynı apartmandada değiliz kızlar bi arka sokakta oturuyo. aile apartmanı bzm evmz kayınvaldmler ve biz..

Ay sinir oldum komşunuza. Ben olsam "kusura bakma şuan eşim evde daha sonra görüşelim" derim. Birkaç defa böyle yaparak onu da kırmadan mesafe koymuş olursunuz. Ama kesin kararlı bı dille söyleyin çekingen çekingen değil o zaman anlar diye düşünüyorum.

madem eşinin bağırmasından da anlamamış (yüzsüzlükte sınır yok) o geldiğinde çıkacağını, eşinle bir yere gideceğini ya da misafirinin geleceğini söyle.. alma içeri.. en sinir olduğum şey.. insanların sınırı bilmemesi.. bahaneler uydurmak zorunda kalınması..

Canım vallahi karşındaki anlayışsız,yılışık bir insansa yok komşum kırılmasın vs diye düşünme bak sonra eşinle aranızda problem olmaya başlar.Bence al güzelce karşına"abla veya canım bana bugüne kadar ne zaman istersen çat kapı geldin değil mi ben sana birşey dedim mi,eve almamazlık yaptım mı?-yok.Ama artık benimde bir sabrım var.Ne zaman bir kaşımı , bıyığımı alayım desem sen kapıdasın,ne zaman bir banyoya gireyim desem sen kapıdasın yani sayende kendime ayırdığım özel vakitlerim kalmadı.Yani bir de eşimde artık bundan sıkılmaya başladı sürekli söyleniyor.Lütfen beni yanlış anlama dar zamanında her zaman kapım sana açık ama sende bana azıcık hak ver bak bu ara sinirlerim de çok bozuk biraz yalnız kalmaya ihtiyacım var.Bak beni anlamazdan gelirsen bundan sonra kapıdan dönersin demedin deme" gibi bir konuşma yap.Ya sen niye strese giriyorsun ki.Yani belki senaryo yazmış gibi olabilirim ama yani sabrında bir sonu vardır ki anladığım kadarıyla sen sonundasın o sabrın.Allah kolaylık versin tatlım.

Gercekten cok garip bir durum anlattıgınıza göre karsılıklı degil sürekli o sizde nasıl yüz bulmus anlamadım? Geldiginde nasıl davranıyorsunuz? Yani insan suratsız olan, lafı agzından cımbızla aldıgı, baska seylerle ilgilenen birinin evine gitmez herhalde..
Arkadaslarında dedigi gibi bahane cok aslında hastayım, müsait degilim, misafirim gelicek, cıkıcam birazdan, karnım agrıyo vs. dersiniz ezipte girecek hali yoktur herhalde .. :ssz:

Son düzenleme:
komşusundan dertli ne çok kişi var yahu..tüm bunlardan şunu öğrendimki; komşularla asla samimi olma!! evlenince bunu uygulamaya çalışıcam..

Back
X