- 2 Mayıs 2017
- 1.589
- 398
- 53
- 43
- Konu Sahibi Sabir_tasi
Müdür beyle 3 yıldır bir sorunumuz var, kısacası kendisi beni istemiyor ve bu bir kişisel, nesnel bir bir gerçekliğe dayanmıyor.Böyle diyorum çünkü bana verdiği tüm vazifeleri zamanında ve kusursuz yapıyorum, yine yukarıya benimle ilgili bunu buradan alın diye rapor veriyor....Nasıl mı anladım?müdürlüğe üst müdür geldi, o adamı da bana karşı doldurmuştu, amacı beni şubeden uzaklaştırıp başka bir şubeye çekmek...bunu sürekli deniyorlar,6 aydır deniyorlar ve başaramadılar, biz de eşimle onların bir üstünü aradık, bakın bize böyle yapıyorlar diye, sonuçta şubemi değiştiremediler ama bu sefer üst müdür farklı bir öneriyle geldi.Artık bıktım, şubede çalışmayan personel yalaka olduğundan tutuluyor bense kişisel bir sebepten gönderilmek isteniyorum.Çok adaletsiz.Dün üst müdür benimle görüşmek istedi, girdim kapıdan, hoşgeldiniz demedim veya elini de sıkmadım, en uzak noktaya oturdum...Bana hiç bilmiyormuş gibi nerede oturduğumu sordu, beni 1 saat ötedeki şube için görevlendirme yapabileceğini, bunu benim isteyip istemediğimi sordu, sinirlendim, daha yeni evimi taşıdım, zor biliyorsunuz dedim, buradan kısa dönemde ayrılmak gibi bir planım yok dedim, o da sen yine düşün dedi.
öyle dedi de emeklerime baktım, çalışmama, bunların sorumlusu şube müdürü, hep adama beni kötülüyor, zamanında şikayet ettim kendisini ve bana taktı...
Bu olaylardan sonra moralim sıfırlandı, eski şevkimle çalışabileceğimi düşünmüyorum, artık işe gitmek de istemiyorum, hiçbirini görmek istemiyorum.Bu kadar kötü kişilikli bir insan görmedim ben, yani 60 yaşında müdür 35 yaşında insanla uğraşıyor...İnanmak istemiyorum ama durum böyle...Çocuğum rahatsızlandığında hep annem götürdü doktora, hiç izin almadım bunun için, başkaları aldı, onlar daha kıymetli, ben de bundan sonra çocuğumun en ufak rahatsızlandığında izin alacağım...
Kızlar ne yapmam lazım, evet geçici görevlendirme yapılmamış olsa da huzurum bozuldu şu an, düzenim var burada...Bu insan görünümlü yaratıklarla nasıl mücadele etmem gerektiğini bilmiyorum....
öyle dedi de emeklerime baktım, çalışmama, bunların sorumlusu şube müdürü, hep adama beni kötülüyor, zamanında şikayet ettim kendisini ve bana taktı...
Bu olaylardan sonra moralim sıfırlandı, eski şevkimle çalışabileceğimi düşünmüyorum, artık işe gitmek de istemiyorum, hiçbirini görmek istemiyorum.Bu kadar kötü kişilikli bir insan görmedim ben, yani 60 yaşında müdür 35 yaşında insanla uğraşıyor...İnanmak istemiyorum ama durum böyle...Çocuğum rahatsızlandığında hep annem götürdü doktora, hiç izin almadım bunun için, başkaları aldı, onlar daha kıymetli, ben de bundan sonra çocuğumun en ufak rahatsızlandığında izin alacağım...
Kızlar ne yapmam lazım, evet geçici görevlendirme yapılmamış olsa da huzurum bozuldu şu an, düzenim var burada...Bu insan görünümlü yaratıklarla nasıl mücadele etmem gerektiğini bilmiyorum....