BIKTIM ARTIK, MÜDÜR BENİMLE UĞRAŞIYOR...

Sabir_tasi

Annesinin tıpkısının aynısı
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2017
1.589
398
53
43
Müdür beyle 3 yıldır bir sorunumuz var, kısacası kendisi beni istemiyor ve bu bir kişisel, nesnel bir bir gerçekliğe dayanmıyor.Böyle diyorum çünkü bana verdiği tüm vazifeleri zamanında ve kusursuz yapıyorum, yine yukarıya benimle ilgili bunu buradan alın diye rapor veriyor....Nasıl mı anladım?müdürlüğe üst müdür geldi, o adamı da bana karşı doldurmuştu, amacı beni şubeden uzaklaştırıp başka bir şubeye çekmek...bunu sürekli deniyorlar,6 aydır deniyorlar ve başaramadılar, biz de eşimle onların bir üstünü aradık, bakın bize böyle yapıyorlar diye, sonuçta şubemi değiştiremediler ama bu sefer üst müdür farklı bir öneriyle geldi.Artık bıktım, şubede çalışmayan personel yalaka olduğundan tutuluyor bense kişisel bir sebepten gönderilmek isteniyorum.Çok adaletsiz.Dün üst müdür benimle görüşmek istedi, girdim kapıdan, hoşgeldiniz demedim veya elini de sıkmadım, en uzak noktaya oturdum...Bana hiç bilmiyormuş gibi nerede oturduğumu sordu, beni 1 saat ötedeki şube için görevlendirme yapabileceğini, bunu benim isteyip istemediğimi sordu, sinirlendim, daha yeni evimi taşıdım, zor biliyorsunuz dedim, buradan kısa dönemde ayrılmak gibi bir planım yok dedim, o da sen yine düşün dedi.
öyle dedi de emeklerime baktım, çalışmama, bunların sorumlusu şube müdürü, hep adama beni kötülüyor, zamanında şikayet ettim kendisini ve bana taktı...
Bu olaylardan sonra moralim sıfırlandı, eski şevkimle çalışabileceğimi düşünmüyorum, artık işe gitmek de istemiyorum, hiçbirini görmek istemiyorum.Bu kadar kötü kişilikli bir insan görmedim ben, yani 60 yaşında müdür 35 yaşında insanla uğraşıyor...İnanmak istemiyorum ama durum böyle...Çocuğum rahatsızlandığında hep annem götürdü doktora, hiç izin almadım bunun için, başkaları aldı, onlar daha kıymetli, ben de bundan sonra çocuğumun en ufak rahatsızlandığında izin alacağım...
Kızlar ne yapmam lazım, evet geçici görevlendirme yapılmamış olsa da huzurum bozuldu şu an, düzenim var burada...Bu insan görünümlü yaratıklarla nasıl mücadele etmem gerektiğini bilmiyorum....

Vakti zamanında adamı şikayet etmişsin ve o müdürün olarak kalmaya devam etmişse yaşadıklarınızı beklemeliydiniz. Insanlar kin tutarlar. Üstelik üst müdürümüze de trip atmışsınız. Neden elini sıkmıyorsunuz ki. O da size takabilir. Daha da zor günleriniz olabilir

Anladığım kadarıyla bankacısın.
Babam da banka müdürüydü. Bir banka memuru hem bankayı dolandırdı ortaya çıkınca bankadan attı babam.
Üstüne babama mobing davası açtı bu herif. Yıllardır devam ediyor. 10 sene olacak galiba. Aklıma geldi.

Malesef siz böyle adamlara anladığı dilden konuşmamışsınız. Sıkıntılı adammış Eğer bankanıza güveniyorsanız çok daha üstlere ulaşmaya çalışın yardım isteyin.
Bu süreçte daha ılımlı daha yapıcı davranın adama.

Anladıkları dil bu çünkü. Yolu bu.

60 yaş ve üstü insanlarda neden bilmiyorum bi takıntı söz konusu oluyor. Üni 1. Sınıf hocam beni arkadaşıma benzetip onun suçuyla yargılamıştı. Benim ben olduğumu kanıtladığını halde dersten kaldım :kızgın: adam sana takmış bırakmaz yakanı. Şubeni değiştir mutlu ol bence zaten bi kadın olarak çok sorumluluğun var evladın var bu stres evine yansır:KK17:

Üst müdüre neden trip attınız

Yani bir yere yeni başlayan müdür de olsa güvenlikçi de çaycı da hoş geldiniz denir

İnsan ilişkileri iş ilişkilerinin temelidir

Bu yalakalık değil ki

Mobbing davasi ac bence de. Ayrica mobbing uygulayan ustune hosgeldiniz demesen de olur incileri dokulmemistir.

60 yaş ve üstü insanlarda neden bilmiyorum bi takıntı söz konusu oluyor. Üni 1. Sınıf hocam beni arkadaşıma benzetip onun suçuyla yargılamıştı. Benim ben olduğumu kanıtladığını halde dersten kaldım :kızgın: adam sana takmış bırakmaz yakanı. Şubeni değiştir mutlu ol bence zaten bi kadın olarak çok sorumluluğun var evladın var bu stres evine yansır:KK17:
taşınmak kolay değil, geçici görevlendirme yapılmak isteniyor, bu da ne demek bugün seni a ilçesine yarın b öbür gün c ye gönderebilirim demek ve bu tam bir kabus...Kesin tayin olsa haklısınız da hayır bunlar anladığım kadarıyla bir cezalandırma amacıyla bu görevlendirmeyi yapmak istiyorlar...6 ay içinde 12 gün raporum var, son 1 ayda alınan raporlar çoğu, bundan mı hoşlanmadı ne üst müdürümüz ne, hemen geldi şubeye

Babam da banka müdürüydü. Bir banka memuru hem bankayı dolandırdı ortaya çıkınca bankadan attı babam.
Üstüne babama mobing davası açtı bu herif. Yıllardır devam ediyor. 10 sene olacak galiba. Aklıma geldi.

Malesef siz böyle adamlara anladığı dilden konuşmamışsınız. Sıkıntılı adammış Eğer bankanıza güveniyorsanız çok daha üstlere ulaşmaya çalışın yardım isteyin.

üstlere çıktık ve ilk görevlendirmeyi kabul etmedim, bu etkili oldu 6 ay önce ama şimdi yine görevlendirme konusu açılıyor.

İş yerinde huzur herşeyden önemli,o şubede mutsuzsan başka şubeye git bence uzak olur ama kafam rahat olur ,adam ego tatmini yapıyor üstünde ve orda calisacaksan bu ego tatmini devam edecek ve daha da mutsuz olacaksin
tayin işi zor, en az 5 sene hizmet istiyorlar.istedikleri düzenimi alt üst edecek geçici görevlendirme, onun da süresi belli değil, düzen kuramam geçici görevlendirme için.o yüzden istemiyorum ve ayrıca yaşadığım ilçeyi çok seviyorum.tek sorun idarecim.

Vakti zamanında adamı şikayet etmişsin ve o müdürün olarak kalmaya devam etmişse yaşadıklarınızı beklemeliydiniz. Insanlar kin tutarlar. Üstelik üst müdürümüze de trip atmışsınız. Neden elini sıkmıyorsunuz ki. O da size takabilir. Daha da zor günleriniz olabilir
şikayet etmemek için çok direndim, ama bir türlü durmadı.amacı beni şubeden göndermekti, ya istifa edecektim ki edemem öyle bir lüksüm yok ya da şikayet edecektim.ben ikinciyi seçtim

Neden boyle davrandiniz? Sizinde belki ustlerinize karşı yanlis anlasilan davranislariniz vardir.
basit bir meselenin çözülememsinden çıktı olay pire deve yapıldı sonrası kasti olarak şahsıma yapılan davranışlar vardı...ben de anlamadım bu hale nasıl geldi diye ama getiriyorlar sizi...

müdür beye mi ılımlı davranmalıyım?benim aslında onunla bir sorunum yoktu, iş anlamında hep yardımlaştık ilgilendi ama gönderilmek isteniyorum sorun bu

aynen son cümlendeki şeyi yaşıyorum huzurum gitti ama 5 senden önce şube değişikliği hayal ancak geçici görevlendirme yapılabiliyor düzenimi sarsar öyle bişi

Back
X