çok üzüldüm en başta allah kolaylık versin inş bir çözüm bulursunuz buna benimde yüzümde tüylenme var ama ben genetik diye düşünüyorum bizde ablamda falanda öyle çünkü :/ Lazeri bir çok yerde okudum yüzde önerilmiyor zaten bence iğneli epilasyonu dene hiç yüzde dneyipte sonuç alamayana pek rastlamadım :/:/ nerde yaşıyorsunuz ? ankarada iseniz hacettepeye bi gidin derim bende gitmeyi düşünüyorum iğneli epilasyon için,kolay gelsin :/Kızlar benim çene bölgemde hatta yüzümde felaket derecede tüyler var ve çok rahatsız edici..
Bu zamana kadar hep sararttım hala da sarartıyorum çünkü çözüm bulamıyorumyıl içinde o kadar oklazerciyle görüştüm ki anlatamam.
hepsinin dediği şu senin tüyler ince ve biz lazer yapsak da azalmaz.
anlamıyorum ya nasıl bi çaresi yok bununo ünlüler falan nası kurtuluyo bunlardan da biz bi türlü çare bulamıyoruz kafayı yicem artıık
Neyse bi kere yaptırdım lazer ve çenemi yaktı kadın..ilk önce simsiyahtı sonra kabuk bağladı kavladı derken beni perişan etti
ve iz kaldı o yaktığı bölgede. iğneli epilasyonunun yararlı olduğunun söylüyo doktor setleşmemiş tüyler için ama artık korkuyorum.
Napmalıyım kızlar fikir verin lütfennnnnnnnnnnnnn:18:
kızlar bu sorunu en mükemmel şekilde ayrıntılarıyla tunalı hilmi cad. doktor yanında bu işi yıllardır yapan.ticari kaygısı olayan,işini önemseyen sonuç odaklı bir bayan var ona danışabilirsiniz. birçok kişi gönderdim şikayet sıfır. zaten önce herşeyi işin hilesini hurdasını ve olması gerekeni anlatıyor ve size bırakıyor tercihi asla ikna etmeye çalışıp zorlamıyor. hatta ilk gittiğimde inamamamıştım ben fazla tedirgin ve sorgu yapınca bıkmadan anlattığı gibi birde başka yerler önerdi çok güvenilirlerdir isterseniz onlarla görüşün diye.
Benim daha kötü siyah ve kalın tam sakal gibi
Benim yüzüme daha etkili olurmuş lazer ama işte maddi imkanım yok.
Dediğin gibi iğneli de kıllar ince olunca sonuç alıyorsun, lazerde de kalın olması gerekiyor
Hatta jiletliyorlarmış diye duydum bende...
Sakın ola yüzünü jiletmelerine izin verme
Doktora görün , gerekli tahlilleri yaptır.Tedavi olursan daha çabuk sonuç alırsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?