• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biktim artik ya!!!

al işte sinir oldugum erkek tiplerinden senin kocan da. sende kocana : ikimizde face lerimizi kapatalım de.

biliyorsun hareketler dokumunde a bile yazsan saatini gununu veriyor..bunu bile bile gosteriyorum ben girmedim diyo yaa ayan beyan ortada dimi yok nuh diyo peygamber demiyo adam tek istedigim durust olmasi ..ama yok kafasina koymus beni delirtecek adam.

sana yap demiyorum ama ben olsam:

O kadinin adina bir facebook hesabi acardim, ayni fotograf ve ayni isimle birebir. Ve esinin hesabi varsa ona bi msjla selam verirdim. O kadinmis gibi konusurdum hic suphelenmeyecegi bur sekilde. hcok ileriye gitmeye gerek yok kocanin uslubundan anlarsin zaten.

Keske boyle oyunlara gerek kalmasa ama adam buna mecbur birakmis maalesef. ya dusune dusune hasta olucaksin ya da icindeki supheye bu sekilde son vereceksin

Arkadasimdamn adim kadar eminim demissiniz,demissinizde arkadasiniz akli basinda biriyse neden kabuk ediyo kocanizin borcunu kapatmasini.haberi yoktu demissiniz elbette olmustur sonra haberi,tepki verdimi?
Nerden tutarsaniz kopuyo bu evlilik.
Uni mezun 3 dil bilen biri iseniz katlanmanizin sebebi ne?(maddi ozgurlugunuz vardir anlaminda yaziyorum bunu)
Kurtulun zaten varolmayan bu evlilikten,kendinize eziyetten baska bisey degil.

kimseye hatta anneme aileme bile anlatamadigim bu kotu seyleri gelip burda can havliyle bunalmis pes etmeye yuz tutmusken icimden ne geliyosa yaziyorum..kusura bakmayin ama canim yaniyo ne demek okul gormemis gibi ben su anda ikinci universitemi okuyorum ve 3 dil biliyorum ve cok rica ediyorum bana destek olacak kendimi iyi hissetirecek bir sey soylemeyeceksen konuma yorum yapma haa davranislarimda yanlislik olup olmadigiyla alakali yorum yap bu caresizlikten kurtulmam icin ne yapmam lazim o konuda yorum yap ama boyle seylere takilma burasi TDK degil ...

tabi ki burası TDK değil
ama herkesin paylaşım yaptığı birbirlerinin dertlerini dinleyip
akıl verdikleri destek oldukları bir site
buradaki insanların göz ve beyinlerini düşünerek biraz daha özenli demek istemiştim neyse

eşin konusunda bence 3 dil bilip 2. ünini okuyorsan
neden uğraşıyorsun ki bu adamla
madem gördün arama motorunda sor hesabını
kafana ne takılıyorsa sor be canım
harlarla harlasın, carlarsa carlasın
sende ona carlarsın
ama içine atma.. sonra olan kendine olur...

Gökçe ben neden sana mesaj atamıyorum ,arkadaş olarak eklemem gerekiyormuş ,acil dön bana ,sana başka şekkilde ulaşamıyırum ,sebebini sen biliyorsun

diğer konularınıza da biraz baktım da Allah yardımcınız olsun gerçekten inşallah bulunduğunuz şu durumdan en kısa zamanda kurtulursunuz hayırlısıyla.. benmde aklıma, diğer konuları da baz alarak, sizi bıktırma ve yıldırma politikasıyla sizden ayrılmaya mı çalışıyor acaba.. çünkü çok nahoş durumlar cidden.. ve şu sahte fb fikri çok mantıklı geldi bana da.

Back
X