- 17 Aralık 2014
- 1.390
- 971
- 43
- 41
- Konu Sahibi pembe_pirenses
-
ayyy şimdi ne üstüne alınanlar ne çemkirenler seyreyle gümbürtüyü.... bıktım ama yaaaaa bıktım bu insanlardan...aynen buna katiliorum kardes
eyv. bacım zaten çakmaydı pirensesliğim de çin işi prenses herkes gibi işte...Pirenseslik bitti , gercek dunyaya hos geldin.
parantezin içindeki oku cnm .... o tanıdığım bir kişiyeBenim patates kizartan patikli teyzemi otelemisler. Prenses sendromu bu. Bi çay iç.
eyv. hoşbuldukDunyaya hosgeldiiiin......
Buna eklenecek çok şey var aslında, maalesef dünyayı o istediğimiz şekilde güzelleştirip değiştiremiyoruz.
Çok çabalıyoruz, yıpranıp sonra bir gün ölüp toprağa karışıyoruz ve ardımızdan gelen nesil de üç aşağı beş yukarı bunlardan dert yanıyor. Devredip duruyor yani tüm bu olumluzluklar... Aslında her birey kendi içinde kocaman bir dünya, hepimzi bir şeylere dikkat etsek belki bi nebze daha iyi olurduk bu yaşdamda....
ama ben hepsini geçtim, sadece tek bi konuya yoğunlaştım kendi hassasiyetim manasında.
hayvanlara zarar verme hakkını kendinde görüp sürekli onlara eziyet edip " ayy korkuyorum, ayyy burda kedi olur mu ayyyyyyyyy ah ah" yapanların kendi psikolojik rahatsızlığını tedavi ettirmek yerine onları tekmeleyip zehirlemesine ve onları sevip kollayanlara cephe alacak kadar işsiz güçsüz dertsiz bir o kadar da ruhsuz olmalarına ifrit oluyorum.
Dünyada sadece insan ırkının yaşaması gerektiği gibi hastalıklı düşüncelere kapılan ahlak yoksunlarından nefret ediyorum. Elinden geldiğince bir hayvanla ilgilenirken, gelip de kendi yapmadığı iyiliği sana ders niteliğinde öğütler vererek " onlarla ilgilenene kadağğ insanlar aç onlarlağ ilgilen" ukalalığı yapan beyin kontağı hastalarından bıktım.
Elimden geldiğince de beyinlerinin hastalıklı köşelerini ortaya çıkarıyorum kelimelerimle.
yarasi olan gocunur ustune alinan da alinsin bosver gercekten insani patlama noktasina getiriyorlar yaayyy şimdi ne üstüne alınanlar ne çemkirenler seyreyle gümbürtüyü.... bıktım ama yaaaaa bıktım bu insanlardan...
valahi yazacaktım yarası olan gocunsun iye sildim sonra dakkasında geldi zaten bir iki saçma şey..yarasi olan gocunur ustune alinan da alinsin bosver gercekten insani patlama noktasina getiriyorlar ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?