• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bıktım artık yaaa

pembe_pirenses

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2014
1.390
971
43
41
buradaki konulara göre çok küçük olacak belki allah başka şeyden bıktırtmasın ama küçük şeyler bizi bu kadar sinirli yapıyor bence...

Sürekli bir derdim varda gezinip ona buna öyle yapmasaydın neyi, soruyon ki diye çemkiren, kendi mutsuzlukllarını ve umutsuzluklarını kustuğunu düşündüğüm, insanların konularını sinirleriyle dağıtmaya çalışan üyelerden bıktım...

Küçük esnafın beni kazıklamak için 30 tkala atmasından bıktım ... %60 ı böyle karşılaştıklarımın... Kırtasiyeye çıktı almaya girdim mail kutumdan aldım girdim diye 2 tl internet parası kesit benden, 6,5 tl ye çıktım 10 sayfa için ... sonra 12 sayfayaı 3 tl ye bastırttım daha kaliteli kağıda, başka yerde 20 tl olan malı çok kaliteli diye millete 40 tl ye yutturmaya çalışıp sonra da bu karı çok para bırakıyor haaa diye arkadan konuşan esnaftan bıktımmm...

Bakkala giriyorum kocca adam dedem yaşında surat 1 karış bir gün selamımı almıyor doğru dürüst ... bir de saygı bekliyor milletten bu hayvanlıktan bıktım

Milletin tü kaka dediği aile değerlerimize uymuyor dediği bir sürü insanın, çemkirdiklerinin dizisini kaçırmamak için eve erken gidecek kadar zavallılaşmasından bıktım...

Ondan sorna da küçük esnafı bitirdiniz diye her haber programına twitterdan mesaj gönderenden de bıktım.... Sen o suratı zincir bir mağazada yap bakiym 2. şikayette tazminatlı mı kovuluyon maaşına el konulmuş şekilde mi???

Biz buranın yerli esnafıyız mahalle bizden sorulur diyen, cumaları kaçırmayan esnafın dükkanın önüne araba gelecek diye kendi sokağımda, park yaptırtmamasından bıkkkktımmmm

Başörtüsünü, yok ahlâkı yok bilmemneyi olmazsa olmazı yapıp, çıplak klip çeken kim varsa mahallesindeki alışveriş merkezine gelince elinde ceptelefonu çooohhh guzeldi diye diye fotoğraf çeken, sonradan da onlar o.. diye arkasından konuşan köylü teyzeden bıktımmm...

Sabah 12 de kalıp güne koşan, çocukluğundan beri dedikoduyu kendine düstur edinmiş evlendiğinin ilk sabahı bile annesinin komşularına olanları anlatmaya giden insanların, ders çalışmaktan çocukluğunu yaşayamamış köpekler gibi çalışıp para kazanıp biriktirip kendine krallık kuranları kıskanmalarından ve onları zenginler diye kategorize etmelerinden bıktım....

İsrtanbul'u Ankara'yı, Bursa'yı, Antalya'yı kendi köylüsünü görünce köy zannedenlerden ve bu büyük şehirlere ait olduğunu iddia edenlerden de bıktım .....

Adam olun yaaa adam adama olmak istemeyenden bıktımmmm ...

Sözüm ne kapalıya ne köylüye ne kentliye sözüm bu kategorilerin tanımlarını boşaltıp suyunu çıkaranlara... Kendini bilmeyenlere...
sevgiyle kalın kk cemaati

Son düzenleme:
Yetti mi yetmedi ayrıca ben çok iyi temizlik yaparım deyip ortalığı birbirine katan evinin her yerini karıştıran temizlikçiden de bıktım...

Ayağında giyecek ayakkabısı, evinde sobası olmayan, havlu kenarı için dünyaları yakan, milyarlar döken, sorsan bir beyaz iş bir memeleketinin dokumasını bilmeyen organizmaların benim elimde işediğim 4 senede bitirdiğim yatak örtüsünü kıskanmasınsdan, bu yaştan sonra okuma yazma bana ne lazım nasılsa devlet yeşil kart veriyor diyen (ne alâkaysa ) köylü teyzeler sizden de bıktım ....

Yine köyümüzün geleneksek kahvaltısı, yemeği diye patates ve hamur kızatmaktan başka hiçç birşey bilmeyen ve bu şekliden gurur duyan, köyünün kültürüyle alakalı, bu tarla eskiden bilmem kimindiden öteye hiç bir şey bilmeyen işli gücü dedikodu ve kim kime yürümüş olan köylü teyze: Senden bıkmadım tiksiniyorum.... Senin babaannenin yaptığı 300 senelik geçmişi olan yemeği ben biliyorum sen bilmiyorusun işin gücün bütttüünnn gün seks ve para hakkında konuşmak.. mahattabım bile değilsin bildiğin tiksiniyorum senden (bu tanıdığım bir kişiye). O pis patikli ayaklarından 15 te bir yıkadığın kokan vücudundan, kocanınn ona buna bakıp ben hacı dedeyim diye geçinmesinden, evlatkarını bayramda bekleyip bir şekre tutmandan ama her fırsatta gelinine iş yaptırtıpp oğlundan para araklamandan tiksiniyorum.

O çocuğu devletin verdiği para için doğurum, seni ne zorlularla yetiştirdim deyip sonra da devletin kestiği parayı bir şekilde telafi eden iğreç ebeveyn müsveddeleri sizden de tiksiniyorum....

Son düzenleme:
Buna eklenecek çok şey var aslında, maalesef dünyayı o istediğimiz şekilde güzelleştirip değiştiremiyoruz.

Çok çabalıyoruz, yıpranıp sonra bir gün ölüp toprağa karışıyoruz ve ardımızdan gelen nesil de üç aşağı beş yukarı bunlardan dert yanıyor. Devredip duruyor yani tüm bu olumluzluklar... Aslında her birey kendi içinde kocaman bir dünya, hepimzi bir şeylere dikkat etsek belki bi nebze daha iyi olurduk bu yaşdamda....

ama ben hepsini geçtim, sadece tek bi konuya yoğunlaştım kendi hassasiyetim manasında.

hayvanlara zarar verme hakkını kendinde görüp sürekli onlara eziyet edip " ayy korkuyorum, ayyy burda kedi olur mu ayyyyyyyyy ah ah" yapanların kendi psikolojik rahatsızlığını tedavi ettirmek yerine onları tekmeleyip zehirlemesine ve onları sevip kollayanlara cephe alacak kadar işsiz güçsüz dertsiz bir o kadar da ruhsuz olmalarına ifrit oluyorum.
Dünyada sadece insan ırkının yaşaması gerektiği gibi hastalıklı düşüncelere kapılan ahlak yoksunlarından nefret ediyorum. Elinden geldiğince bir hayvanla ilgilenirken, gelip de kendi yapmadığı iyiliği sana ders niteliğinde öğütler vererek " onlarla ilgilenene kadağğ insanlar aç onlarlağ ilgilen" ukalalığı yapan beyin kontağı hastalarından bıktım.

Elimden geldiğince de beyinlerinin hastalıklı köşelerini ortaya çıkarıyorum kelimelerimle.

Buna eklenecek çok şey var aslında, maalesef dünyayı o istediğimiz şekilde güzelleştirip değiştiremiyoruz.

Çok çabalıyoruz, yıpranıp sonra bir gün ölüp toprağa karışıyoruz ve ardımızdan gelen nesil de üç aşağı beş yukarı bunlardan dert yanıyor. Devredip duruyor yani tüm bu olumluzluklar... Aslında her birey kendi içinde kocaman bir dünya, hepimzi bir şeylere dikkat etsek belki bi nebze daha iyi olurduk bu yaşdamda....

ama ben hepsini geçtim, sadece tek bi konuya yoğunlaştım kendi hassasiyetim manasında.

hayvanlara zarar verme hakkını kendinde görüp sürekli onlara eziyet edip " ayy korkuyorum, ayyy burda kedi olur mu ayyyyyyyyy ah ah" yapanların kendi psikolojik rahatsızlığını tedavi ettirmek yerine onları tekmeleyip zehirlemesine ve onları sevip kollayanlara cephe alacak kadar işsiz güçsüz dertsiz bir o kadar da ruhsuz olmalarına ifrit oluyorum.
Dünyada sadece insan ırkının yaşaması gerektiği gibi hastalıklı düşüncelere kapılan ahlak yoksunlarından nefret ediyorum. Elinden geldiğince bir hayvanla ilgilenirken, gelip de kendi yapmadığı iyiliği sana ders niteliğinde öğütler vererek " onlarla ilgilenene kadağğ insanlar aç onlarlağ ilgilen" ukalalığı yapan beyin kontağı hastalarından bıktım.

Elimden geldiğince de beyinlerinin hastalıklı köşelerini ortaya çıkarıyorum kelimelerimle.

o kısma hiç girmiyorum onun bir adım ötesi özgecan rabbim saklasın ama küçük küçük başlıyor ayhh daha yazsam neler yazarım da bugünkü sinir yapım bukadarını kaldırıyor

Back
X