• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bıktım artık

Pembikhayallerim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2017
232
186
103
34
Bu konuda baslik acilmistir ama 2 gundur cezaliyim icimi dokmek istedim sinirlerim cok bozuk... Sorunum DEPREM.... ben dogdugumdan beri neredeyse kocaelinde yasayan bir insanim bi ara izmire tasindik her gece sallanti olmadi babam tayin istedi kocaeline geldik malum 17 agustos bir gecede neyimiz varsa gitti kucucuk bir cocukken herseyim bir gecede gitti... deprem korkusu heran hayatimi mahvediyor birisi ayagini titretse yerimden zipliyorum... Bide dun gece ben boyle birsey gormedim kqrsi duvar tavanla yer degistirdi resmen evin balkonuna kactim annemi tuttum oda o an akil tutulmasi yasadi sen cik ben gelmicem diye... Cigliklarimi hatirliyorum o an birakmam seni diye ve bitti derken 2. Kez basladi yikildi yikildi Allahim cigliklarim arasinda arabalarin alarmi komsularin bagirisi kopek sesleri aklimi yitircem sandim... Sabaha kadar inanin 5dk da bir sallandik arabaya indik olmadi eve ciktik tekrar sallandik... Gunes dogsun diye bekledim dogmadi bi turlu kiyamet koptu bidaha dogmucak sandim suan annem uzulmesin diye guclu durmaya calisiyorum ama olmuyor yine bahcedeyiz yarin kendi evime donucem ama annemleri birakmak istemiyorum kafam cok kotu cozumu yok ama dayanamiyorum yazmak istedim

Yaşadım ben de aynısını,
Hala daha sallanıyorum.
Ben korkmuyorum depremden,sürekli de yaşadım bu şiddetli depremleri.Ama dünkü ürküttü beni de
Allah yardımcınız olsun.

Yaşadım ben de aynısını,
Hala daha sallanıyorum.
Ben korkmuyorum depremden,sürekli de yaşadım bu şiddetli depremleri.Ama dünkü ürküttü beni de
Allah yardımcınız olsun.
Sagolun sizinde Allah yardimciniz olsun inan sun yazarken bile sallandim artik normal hayat yasayamiyorum bugun kapi acik dusa girdim toplam bes dk gumbet sahile gittik cok kotu durumda dun gece deprem aninda cikan o ses odada tek yakalanmam yataktan kalkamamam beni mahvetti

Sizde depreme karşı şiddetli bir travma oluşmuş. Bunun için uzmandan destek almayı deneseniz ? Birkaç seanslık terapi bile iyi gelebilir belki

19 Ağustos depremini çok ağır travmalarini halen taşıyan biri olarak söylüyorum lütfen lütfen profesyonel destek alin. Bir buçuk sene tedavi desteği almış olmama rağmen izlerini halen taşıyorum
Fakat emin olun tedavinin çok büyük faydasini göreceksiniz.

Öncelikle çok geçmiş olsun.

Rabbim o acı günleri tekrar yaşamasını inşallah...

Diğer taraftan da insanın alacak nefesi varsa her ne yaşarsa yaşasın hayati devam ediyor.

Psikolojik destek alırsanız bilinç altinizda biriken o sıkıntıları da bir nebze de olsa çözebilirsiniz diye düşünüyorum.

Back
X