- 2 Haziran 2017
- 232
- 186
- 103
- 34
- Konu Sahibi Pembikhayallerim
Bu konuda baslik acilmistir ama 2 gundur cezaliyim icimi dokmek istedim sinirlerim cok bozuk... Sorunum DEPREM.... ben dogdugumdan beri neredeyse kocaelinde yasayan bir insanim bi ara izmire tasindik her gece sallanti olmadi babam tayin istedi kocaeline geldik malum 17 agustos bir gecede neyimiz varsa gitti kucucuk bir cocukken herseyim bir gecede gitti... deprem korkusu heran hayatimi mahvediyor birisi ayagini titretse yerimden zipliyorum... Bide dun gece ben boyle birsey gormedim kqrsi duvar tavanla yer degistirdi resmen evin balkonuna kactim annemi tuttum oda o an akil tutulmasi yasadi sen cik ben gelmicem diye... Cigliklarimi hatirliyorum o an birakmam seni diye ve bitti derken 2. Kez basladi yikildi yikildi Allahim cigliklarim arasinda arabalarin alarmi komsularin bagirisi kopek sesleri aklimi yitircem sandim... Sabaha kadar inanin 5dk da bir sallandik arabaya indik olmadi eve ciktik tekrar sallandik... Gunes dogsun diye bekledim dogmadi bi turlu kiyamet koptu bidaha dogmucak sandim suan annem uzulmesin diye guclu durmaya calisiyorum ama olmuyor yine bahcedeyiz yarin kendi evime donucem ama annemleri birakmak istemiyorum kafam cok kotu cozumu yok ama dayanamiyorum yazmak istedim