bıktım artık

bebisimsanem

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2011
650
0
0
İstanbul
merhaba arkadaslar . benim eşimle ilgili bir sorunum var . 18 senelik evliyim biraz küçük yaşta evlilik yaptım henüz çocuktum şuanda 34 yaşındayım 4 kızım var . Eşimle anlaşamıyoruz hiç bir konuda. O kendi ailesine arkadaslarına kendini sevdirmek, onları mutlu etmek adına bütün şaklabanlığı yapıyor , üstüne yetmezmiş gibi onlar için üzülüyor fakat kendi ailesine karşı öyle değil . eve gelir direk kumandayı alır sanki evde kimse yokmuş gibi akşama kadar tv izlerr. Eviyle ailesiyle hiç bir şekilde iletişim kurmaz .. Ama çocukları için her fedakarlığı yapar ona sözüm yok ama ben istiyorumki gelsin bizlede konuşsun benimde hal hatrımı sorsun benimde sorunlarıma kulak assın yok ama hiç bir şekılde ilgilenmiyor o konuda . Napmalıyım ? sizce eşim neden böyle davranıyor ? lütfen yardımcı olun ... :3:

bu arada kızımın hesabı kendim adıma yazdım yanlış anlaşılmasın.

Son düzenleme:
diğer açmış olduğununuz konularda genç kızım diyip sorunlarınızı dile getirmişsiniz..

genç kızmısınız? 34 yaşında 4 çocuklu bir annemi?
Ona göre yardımcı olalım.

belki aynı kullanıcı adıyla bi başka tanıdığı yazmış olabilir. ve konu pek fake gibi gözükmüyo bencee :44:

arkadaslar ben ergenlik dönemınde genc bir kızım fakat yüz cildimi hiç beğenmıyorum esmer tenliyim oldukça ten rengimi biraz acmak istiyorum napabilirim doğal yöntemlerle ? birde burun kenarlarımda çil gibi izler var onlarında yok olmasını istiyorum yardımcı olursanız sevınırım şimdiden teşekkrler :)

bu konuyuda siz açmışsınız ......
genç kız mısınız 34 yaşında yetişkin mi?

öncelikle allah kolaylık versin...ayrıntıya fazla girmemişsiniz 18 yıllık eşinizin gözüne bakınca ne yaptığını
ve ya yapacağını anlamanız lazım diye düşünüyorum.
hep mi böyleydi yeni mi oldu hep böyleyse 18 yıl kadar geç kalmışsınız ,yeni olduysa eşinizle oturup konuşun.
hem hiç sormadınız mı neden böyle davrandığını?biraz açın ki yardımcı olalım..

Canım çok genç yaşta evlenmişsin ve dile kolay 18 yıl olmuş evleneli
Acaba eşin ilk evlendiğinizden beri böyle miydi ?
Sonradan olan bişeyse monotonlaşmış olabilir canım onun için herşey
Yok her zaman böyleyse benim eşim gibi kara kutu düşkünü demekki
Karakteri öyledir o zaman ne yapsan değiştiremezsin

Canım çok genç yaşta evlenmişsin ve dile kolay 18 yıl olmuş evleneli
Acaba eşin ilk evlendiğinizden beri böyle miydi ?
Sonradan olan bişeyse monotonlaşmış olabilir canım onun için herşey
Yok her zaman böyleyse benim eşim gibi kara kutu düşkünü demekki
Karakteri öyledir o zaman ne yapsan değiştiremezsin

öncelikle allah kolaylık versin...ayrıntıya fazla girmemişsiniz 18 yıllık eşinizin gözüne bakınca ne yaptığını
ve ya yapacağını anlamanız lazım diye düşünüyorum.
hep mi böyleydi yeni mi oldu hep böyleyse 18 yıl kadar geç kalmışsınız ,yeni olduysa eşinizle oturup konuşun.
hem hiç sormadınız mı neden böyle davrandığını?biraz açın ki yardımcı olalım..

Çok denedim ve onu çok uyardım ama konuşmalarımızın sonu hep kavgayla bitti ne zaman konuyu açsam hep bi şekilde kendisini zeytinyağı gibi üste çıkarmayı başarıyor ve bunda üstüne yoktur ayrıca eşim böyle değildi son 3 - 4 senedir böyle ilgisiz olmaya başladı.

Çok denedim ve onu çok uyardım ama konuşmalarımızın sonu hep kavgayla bitti ne zaman konuyu açsam hep bi şekilde kendisini zeytinyağı gibi üste çıkarmayı başarıyor ve bunda üstüne yoktur ayrıca eşim böyle değildi son 3 - 4 senedir böyle ilgisiz olmaya başladı.

maalesef canım erkekler konuşarak uzlaşamıyorlar.
eğer sen dili kullanıyorsan konuşurken, kavga oluşabiliyor.
yani sen niye böyle yapıyorsun sen neden böylesin gibi..
bunun yerine bu davranışın beni üzüyor yaptığın bu hareket beni çok kırdı diye yaklaş
bir de böyle dene bakalım
hiç olmadı kızlarınızında yardımıyla aile terapisi alsanız faydalı olabilir.allah yardımcın olsun..

Dile kolay 18 yıl.
Nasıl değişir ki bu kadar yıldan sonra.
Başlarda koyulmalıymış tepkiler, şu saatten sonra zor değişir heralde.
Sizin duygularınızı eşiniz biliyor mu, konuşmaktan başka pek çare görünmüyor.

Back
X