• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bıktım artık

Umuthepvarr

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2013
318
167
103
İzmir
18 yaşındayım daha önceki konularımda adet düzensizliğim oldugundan bahsetmiştim 3 aydır doktorumun verdigi diana-35 i kullanıyorum ilac sayesinde adet oluyorum 3 ay daha kullanıp bırakıcam ancak benim dekolte bölgemde bir sürü sivilce çıktı yüzümde yok ama orda o kadar çok ki yakası çok açık olmayan kazaklarımı giydiğimde bile belli oluyo hatta , sivilcelerin bazıları gecti ama izi kaldı nasil geçicek bu sivilceler ilaçla bir alakası varmıdır herkes cildi pürüzsüzleştirir yazmış bende tam tersi etki gösterdi nedense

18 yaşındayım daha önceki konularımda adet düzensizliğim oldugundan bahsetmiştim 3 aydır doktorumun verdigi diana-35 i kullanıyorum ilac sayesinde adet oluyorum 3 ay daha kullanıp bırakıcam ancak benim dekolte bölgemde bir sürü sivilce çıktı yüzümde yok ama orda o kadar çok ki yakası çok açık olmayan kazaklarımı giydiğimde bile belli oluyo hatta , sivilcelerin bazıları gecti ama izi kaldı nasil geçicek bu sivilceler ilaçla bir alakası varmıdır herkes cildi pürüzsüzleştirir yazmış bende tam tersi etki gösterdi nedense

Merhaba türkce çok fazla konuşamıyorum ama yardım etmeye çalışacam abla doktora gitdikte kan analizi verdirdinmi hepmi böyle oluyordu hormonlarında bi sorun yok ki adeten insanlarda adet günlerinde kara ciyer hastalıklarında hormonal deyişiklikler oldukda sivilceler çıkmaya başlıyor?

Merhaba türkce çok fazla konuşamıyorum ama yardım etmeye çalışacam abla doktora gitdikte kan analizi verdirdinmi hepmi böyle oluyordu hormonlarında bi sorun yok ki adeten insanlarda adet günlerinde kara ciyer hastalıklarında hormonal deyişiklikler oldukda sivilceler çıkmaya başlıyor?

yıllardır gitmedıgım doktor kalmadı hormon düzensizligim var hic bu kadar cok sivilcem cıkmamıştı kafama cok takıyorum mezuniyet fotografı cekilicez ben gömlegimin dügmelerini sonuna kadar iliklemek zorundayım

Doktorunuza söyleyin ben de adet düzensizliği yaşıyordum benim bildiğim hormon ilaçları kilo aldırıyor ama cilde iyi geliyor bende sivilce çıkmamıştı.

yıllardır gitmedıgım doktor kalmadı hormon düzensizligim var hic bu kadar cok sivilcem cıkmamıştı kafama cok takıyorum mezuniyet fotografı cekilicez ben gömlegimin dügmelerini sonuna kadar iliklemek zorundayım
Elimden geldiyi kadar sana yardım etmeye çalışacam hormonal düzensizlik çok kötü bişey bi tane ilaçla olmaz ki doktor sana Hastalığı'na karşı reçete yazmalı sende zamanında ilaçlarını kullanmalısın bu sorununda ortadan kalkmali istersense ben doktoruma senin derdini anlatayım sivilcelerin yok olması için bi ilaç isteyeyim?

öncelikle yaşın kaç biiyorumama ben kendimi bildim bileli ilaçla adet oluyorum polikistik over var bende doktorun sana teşhis koymadımı ergenlik dönemindeysende sivilcelenme olur imex di galiba ismi bir krem var sağlıkocağında yazıyorlar kuzenm kullanıyordu birde sülüsyonu vardı önce onu kullanıyordu sonra kremi onun ismini bilmiyorm çok faydasını gördü dene derim birde salatalıklı sabun

Back
X