• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bıktım artık

BowDown

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2014
61
8
13
8-9 aylık bir ilişkim var. İlk başlarda iyiydi benim isteklerimin gerçekleşmemesine rağmen önemsemedim bişey demedim ama gittikçe gözüme batmaya başladı bu durum.
Ben aktif olmayı seven bir insanın gece çıkmaları falan( arada) severim. O ise tam ruhu yaşlanmış birisi, hiç öyle şeylerden hoşlanmaz ama beni sevdiğini biliyorum söylüyorda hissediyorum zaten, iyide bir insan ama sadece sevmek yetmiyor kafamız hiç uyuşmuyor o bomboş bir insan. Kendi yapmadığı şeyleri başkaları yapınca onların lafını yapar öyle yapmış şöyle yapmış diye. Gerçekten sinir olmaya başladım artık gözüme çok batıyor. Geleceğe yönelik planlar yapıyorduk ama evlensem ne olur ablalarım sizin aranızda böyle birileri ya da bunları bilen deneyimlemiş birileri vardır lütfen benimle düşüncelerinizi paylaşın.
Bu arada belki yanlış düşünüyorumdur ama onu tip olarak yanıma yakıştıramıyorum :( boylu poslu ama tip olarak işte... Dişlek biri bilmiyorum :( en başlarda da beğenmiyordum ama gözüme batmıyordu bu kadar.

O kişiye kendinizi daha çok alıştırmadan ayrilmalisiniz bence, siz böyle diyorsunuz ama o kişi bunları duysa ne kadar üzülürdü, yada bir düşünün bir sevgiliniz var, sizin hakkinizda yeterince güzel olmadığınızı kafa yapinizin uyuşmadigini ne bileyim cok sıradan oldugunuzu düşünüyor ama o, siz seviyorsunuz ve bu kadar seven birini bulamam ben diye düşünerek iliskiye devam ediyor, bunu ister miydiniz? Bu soruya cevabiniz doğrultusunda hareket edin

O kişiye kendinizi daha çok alıştırmadan ayrilmalisiniz bence, siz böyle diyorsunuz ama o kişi bunları duysa ne kadar üzülürdü, yada bir düşünün bir sevgiliniz var, sizin hakkinizda yeterince güzel olmadığınızı kafa yapinizin uyuşmadigini ne bileyim cok sıradan oldugunuzu düşünüyor ama o, siz seviyorsunuz ve bu kadar seven birini bulamam ben diye düşünerek iliskiye devam ediyor, bunu ister miydiniz? Bu soruya cevabiniz doğrultusunda hareket edin
Haklısınız ama içimde tutamıyorum artık. Bunları ona söylemedim zaten

istemiyorsan niye ayrılmıyorsun ? Biz burdan ne diyelim ki?

Zamanla yanımda iyice gevşedi biyerde yemek yerken falan hiç görgü kurallarına dikkat etmiyor saçma sapan hareketler yapıyor

8-9 aylık bir ilişkim var. İlk başlarda iyiydi benim isteklerimin gerçekleşmemesine rağmen önemsemedim bişey demedim ama gittikçe gözüme batmaya başladı bu durum.
Ben aktif olmayı seven bir insanın gece çıkmaları falan( arada) severim. O ise tam ruhu yaşlanmış birisi, hiç öyle şeylerden hoşlanmaz ama beni sevdiğini biliyorum söylüyorda hissediyorum zaten, iyide bir insan ama sadece sevmek yetmiyor kafamız hiç uyuşmuyor o bomboş bir insan. Kendi yapmadığı şeyleri başkaları yapınca onların lafını yapar öyle yapmış şöyle yapmış diye. Gerçekten sinir olmaya başladım artık gözüme çok batıyor. Geleceğe yönelik planlar yapıyorduk ama evlensem ne olur ablalarım sizin aranızda böyle birileri ya da bunları bilen deneyimlemiş birileri vardır lütfen benimle düşüncelerinizi paylaşın.
Bu arada belki yanlış düşünüyorumdur ama onu tip olarak yanıma yakıştıramıyorum :KK43: boylu poslu ama tip olarak işte... Dişlek biri bilmiyorum :KK43: en başlarda da beğenmiyordum ama gözüme batmıyordu bu kadar.

Ben de senin tipini çok merak ettim ?
Bu adam 9 ayda ne gördüde dişleri fırladı ?

Brad Pit bekleyen Ayşen Grudalar memleketi burası ya....

ben ayrılırdım ama adamın dişlekliği,dış görünüşünden değil.Senin gözüne batmaya başlamışsa zaten senden tarafa bir şeyler azalmış demektir.Olumsuzluklardan bahsedip durmuşsun,demek ki sevmiyorsun.Niye devam edeceksin ki ?

Ben de senin tipini çok merak ettim ?
Bu adam 9 ayda ne gördüde dişleri fırladı ?

Brad Pit bekleyen Ayşen Grudalar memleketi burası ya....
Hemen bu tür tavırlara girmenizi çok saçma buldum. Görmeden hemen ayşen gruda yı yapıştırmışsınız ama ne diyim önyargınızla mutluluklar

ben ayrılırdım ama adamın dişlekliği,dış görünüşünden değil.Senin gözüne batmaya başlamışsa zaten senden tarafa bir şeyler azalmış demektir.Olumsuzluklardan bahsedip durmuşsun,demek ki sevmiyorsun.Niye devam edeceksin ki ?
Huyu için devam edilir mi diye ikilemdeyim

bu sorulmaz ablacığım...seviyorsan devam edersin, sevmiyorsan eyvallah dersin....böyle biriyle olur mu diye bize sorman çok garip, kendine sor, cevabını ver ve hiç vakit kaybetmeden ayrıl..

İstemiyorsan, gönlün yoksa ayrıl, nikahlı değilsiniz ya.

bu sorulmaz ablacığım...seviyorsan devam edersin, sevmiyorsan eyvallah dersin....böyle biriyle olur mu diye bize sorman çok garip, kendine sor, cevabını ver ve hiç vakit kaybetmeden ayrıl..
İlerde pişman olursam diye korkuyorum çünkü bu devirde iyi insanlar zor bulunuyor bundan kararsız kaldım teşekkür ederim

Huyu için devam edilir mi diye ikilemdeyim
Etmeyin, size bu kadar batan insanın da zamanını çalmayın. O insanın haberi yok sizin onun hakkında böyle düşündüğünüzden. Bu da kandırmak olmuyor mu? Yıllar sonra mı yüzüne vuracaksınız, o insan ne hale gelecek? Şimdiden bırakın onu, onu olduğu gibi sevecek biriyle mutlu olur siz de kendinize uyan biriyle, gözünüze batmayan biriyle olursunuz.

Back
X