Bıktım artık

AdenNur

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2015
118
38
18
44
Bu sorunuma doktorlar bile cere bulamadılar 2 yıldır ugraşıyoru icemediyim bitki ilac ları kalmadı adetim bitürlü düzene girmedi 12 gün sürüyor 14 günde sonra kuru kaldıktan sonra tekrar regl 6 gün lekelen me sonrasında 4 gün de normal regl sonrasında 2 gün de tekrar lekelenme bu hastalikla ilgili bilgisi olan var mi? Yardimci olabilirmisiniz bana ne önerebilirsiniz lötfen bana bi fikir verin bunaldım

Doktorlar çare bulamadiysa biz hic bulamayiz maalesef

Eğer duzenliyse ,yani yazmissin ya 14 gün sonra başlıyor diye sürekli boyleyse düzenli demektir sanırım.benim adetim de 2. Çocuğumu doğurduktan sonra çok değişti.aslinda düzenli bir şekilde oluyor ama böyle çok uzuyor.ilk 4 -5 gun falan normal,sonra lekelenme şeklinde nerdeyse 10-11 gün suruyor.bu sefer arası çok az oluyor tabi ben de rahatsizim bundan,a ma düzenli olunca normal diye dusunuyordum ben

Bende polip çıkmisti bekarken karnimdan ultrasyon ile baktilar hep bir şey yok diye gönderdiler evli iken afedersin alttan baktirdim polip çıktı aldirdim.Onun için sordum evli misin diye

O zaman gerçekten bir şey yoksa bide endokrine gidip kan değerlerine baktır

bazi seyler vajinal ultrasonla anlasilmaz hormonlariniza baktirmalisiniz.
bunun yaninda icmediyim degil icmedigim yabtim degil yaptim... gecmis olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…