- 4 Mart 2010
- 284
- 39
- 98
Kızlar cok sinirliyimmm .Bıktım artik uzulmekten aglamaktan sevgilimin arkadasi var ne zaman konussak yaninda o arkadas olsa surekli arkadan hadi kapatt der ama sureklii bugun de arkadan kiz sesi cikartiyo guya askimm diye bagirdi sevglm telefonu kapatti. Kac kere soyledim hep kavgalar ettik.bu yuzden soyledim diyo kizdim diyo cocuk hala yapiyo abartma diyo ama bir degil iki degil hep ayni sey ya kiskancligim mesurdur ama kim o ya bu kadar civik civik hareketler yapiyo cocugu ne gordum ne bi tanismisligim var sizce normal mi bikere olur hadi iki kere her sefernde insan yapar mi ki sevgilim ciddi ciddi kizmis oyle demisti.. aramiz bozuldu kavga ettik bu aptal yuzunden ver telefonu cocuga dedm ben konuscam madem sen kapatamiyosn cenesini ben kapatirim dedim vermedi tabiki. ben sevglime kiziyorm milletn agzina dusurmus engelde olamiyo oyle pasif biride degildir eziksin dedim agzima geleni saydimm gelip bide bana abartiyosun diyo serefsizi susturamiyosn gelip bana dayilaniyosn dedim git arkadsina dayilan dedim.. o kadar sinir bozucu ki o kim ya kimde sevgilime kapat diyebiliyo yada sevglm bu yuzu verebiliyo ki konustgmzda 2 dk 3 dk ya napcam bilmiyorm beni ezdirmesi cocugu susturamamasi aklim almiyo o cocugn numarasini bulup ben susturmasini bilcem dedim .kendimi dusurmekte istemiyorm o aptalin seviyesine inmek onu onemsedigimi gostermek istemiyorm zaten bastan beri gorusmesini istemedigm kalitesiz isi gucu kari kiz olan bi insan numarasini bulup veya ordan burdan yazasim var ama sevgilimide ezmek istemiyorm ama o bizi ezdiriyo .. cokta agir konustum cok kizdim cunku yaa .Size sorum gorusmemesini nasil engellerim sizin basiniza geldiyse nasil engellediniz?cocuk her sekilde zarar verici pisligin teki . Kac kere soyledim gorusmesini istemedigimi zaten sadece okulda gorusuyorm eskisi gibi takilmiyorum diyo ama benim icin boyle bi insandan tamamen vazgecememesi cok uzuyo bide yazin eve cikcam demisti bu cocukla beni unut o zaman dedim cok kavgasini ettm cikartmadim ama gorusmesine engel olamiyorm
Basit gibi duruyo ama gercekten cok sinirim bozuldu
(
Basit gibi duruyo ama gercekten cok sinirim bozuldu