Bıktım artıkk boyle arkadastan

ne gereksiz bi arkadaş o öyle
valla en büyük suç sevgilinde ağzını kapatamıyosa bu yüzden seni üzüyosa suç onun yani
ilişkisine öyle herkesi karıştırmamalı
ilk etapta sen tanıyosun diye düşünmüştüm seni kızdırmak için yapıyo filan diye ama tanımıyomuşsun da
ya o kişiyle konuşup ağzının payını vereceksin bi daha konuşurken müdahale ederse ya da sevgilin konuşmayacak görüşmeyecek
ben olsam ben de çıldırırım

bence kendi sevgilisi yok ve o yüzden seninki de boş kalsın birlikte takılalım istiyo bana öyle geldi
yaşlarınız da küçük değil bu arada 21e 26 gayet olgun olmanız lazım artık özellikle de sevgilin koca adam olmuş hala böyle pasifse bu ilişkiyi gözden geçir bence
ben olsam bi daha telefonumu açmam bu işe çözüm bulana kadar

bu arada sevgilin neden herkesle ilişkisini kesti bu kadar arkadaşlarına karışmaya da hakkın yok ki
belki o çocuk ta bu yüzden sana sinir olmuş olabilir

Bende oyle dusunuyorum kiskaniyo bence yoksa koca adam niye boyle cocukca seyler yapsin bir degil.iki degil...
Ben cok kiskancim ..kendide oyle bana karisirken kendi istedigi herkesle takilamazdi ben yaparim sen yapamazsin olayina karsiyim bende neyi yanlis bulduysa aynilari ondada yok.

Aynen oyle.yaninda konusmaz mecbur kalmadikca baska odadaydi hatta bugunku olayda saygisiz iceri giriyo ya dusumebiliyomusunz . Sevgilim bu cocukla cok samimiydi benden once ben soyledim istemiyorm dedim suan en aza indirdim ve okuldaki herkesle iliskisini kestm biraz kiskancm kizlarmis bilmemneymis oda bu cocuktan baska arkadasi olmadigini soyluyo okulda simdide sinavlari var calisiyolar iste o cocuk ne anlarsa dersten...

Herkesle ilişkisini kestinmi? eger böylesyse sen abartıyo olabilirsin.. İnsanın arkadaşları olmalı sonuçta ot değiliz ki sonuçta[/QUOTE]

Erkek arkadaslari var genelde okulda bitane iste samimi oldugu oda bu .Kastettigim bayan arkadaslardi

Son düzenleyen: Moderatör:
Zaten sevgiliniz arkadaşlarının yanında sizi aramakla hata etmiş.
Neden özel konuşmuyor ki? Arkadaş grubu çok cıvık ve kültürsüz insanlarmış belli ki.
Bundan sonra sizi arkadaşlarının yanında değil uzaklaşarak aramasını, konuşmalarınızın özel olmasını isteyin.
Sevgiliniz arkadaşlarına karşı ağırlığını koyamıyor belli ki. Suç onda.
Evet saygisiz ve.kultursuz okumak adam etmemis. Zaten bi kere boyle.bisey oldugundan beri hep uzaklasir ama cocuk odaya girdi dun mesela .. agirligini koymasi lazim bu simarik cocugaa yapmiyo veya yapamiyo .yada cok sert ciksa sevgilin icin bizi sattina getirir belki cocuk oyle yapmasndan cekiniyo olabilir ama laftan anlamiyo ki

Sevgiline bu arkadaşınla görüşme, şununla görüşme demeye hakkın yok aslında. Sonuç olarak onun arkadaşı, onun seçimi. Ama belli ki arkadaşı baya bir sulu adam ve seni rahatsız ediyor. Ben sana kendi taktiğimi vereyim. Böyle bir durumda sen de onun arkadaşıyla şakalaş, onun yaptığı şakalara ondan daha fazla gül. Ciddiye alma. Emin ol sen ciddiye aldıkça çocuk daha beter sululaşacak. Ama ciddiye almazsan bir süre sonra onun için bir zevki kalmayacak.

Boyle bi insanla.nasil gorusmesine goz yumabilirim ki bakarmisinz . Kendi secimleri dogru olsa emin olun karismazdm
Haklisiniz sinirime hakim olup takmamam lazimmm hatayi en basta yaptim.

Sizin konunuzu okuyunca eşimle çıkarken yaşadığım arkadaş meseleleri aklıma geldi...
Aynı şeyler olmasa da benzer sorunları çok yaşadım maalesef :19:
Hep beni kırardı arkadaşları yüzünden vazgeçmezdi de..
Ama kazanan ben oldum evlendiğimiz hatta nişanlandığımız gün hepsi kapı dışarı oldu :34:
Biraz da siz rahatsız olduğunuzu belli ettikçe o daha çok bağımlılık yapar , zamanla biter ama merak etmeyin...

Boyle bi insanla.nasil gorusmesine goz yumabilirim ki bakarmisinz . Kendi secimleri dogru olsa emin olun karismazdm
Haklisiniz sinirime hakim olup takmamam lazimmm hatayi en basta yaptim.

Bakın önemli olan seçimin doğru olup olmaması değil, onun seçimi olması. Birinin sizin üzerinizde böyle bir baskı oluşturmasını ister misiniz? Senin bu seçimin doğru değil, bununla görüş, şununla arkadaşlığını kes demesini ister misiniz? Ben şahsen istemem. Hatta şu kadar söyleyeyim, arkadaşlığımı keseceğim varsa bile kesmem. Sevgiliniz yetişkin bir insan 14 yaşında bir ergen değil. O sizin çocuğunuz değil sevgiliniz. Dolayısıyla onun seçimlerini yargılamak gibi bir hakkınız yok. Sakın yazdıklarıma kızmayın, alınmayın. Tamamen sizi düşündüğüm için yazıyorum. Zira insanoğlunun psikolojisi böyledir. Şöyle düşünün, küçük bir çocuğun hiç elini sürmediği bir oyuncakla oynamasını yasaklarsanız artık onun için en değerli oyuncak olacaktır ve fırsat buldukça sizden gizli bile olsa o oyuncakla oynayacaktır. Hepimiz böyleyiz, kadın ya da erkek fark etmez. Dediğim gibi bundan sonra kafayı takmaz, o adamı ciddiye almazsanız emin olun sıkılacaktır bir süre sonra. Ve siz sevgilinize o arkadaşıyla görüşmemesi konusunda baskı yaptıkça daha da arkadaşına düşkün olacaktır.

Bende oyle dusunuyorum kiskaniyo bence yoksa koca adam niye boyle cocukca seyler yapsin bir degil.iki degil...
Ben cok kiskancim ..kendide oyle bana karisirken kendi istedigi herkesle takilamazdi ben yaparim sen yapamazsin olayina karsiyim bende neyi yanlis bulduysa aynilari ondada yok.

e kendisi de kıskançsa ve sana karışıyosa haklısın o zaman

Bende anlam veremiyorum . Cok gereksiz tek bir getirisi olmayan biri . Herkesle muhabbetini kesmesini hic arkadasi kalmayisini one suruyo . Bu cocukla alttan derrsleri hep ayni nasil iliskimi kesiyim 4 yildir en yakin arkadasimdi diyoduu soyledigmde.

Arkadaşlarını seçerken neleri ön planda tutarak arkadaş seçiminde bulunuyor..
Daha düzgün kişiliği sahip biritle arkadaş olacağı yerde, gidiyor en çılgın kişiliği sahip olan adamı mı seçiyor..

Arkadaş diyip geçemeyeceksin,kafasını çelerlerse işin çok zor..

Bakın önemli olan seçimin doğru olup olmaması değil, onun seçimi olması. Birinin sizin üzerinizde böyle bir baskı oluşturmasını ister misiniz? Senin bu seçimin doğru değil, bununla görüş, şununla arkadaşlığını kes demesini ister misiniz? Ben şahsen istemem. Hatta şu kadar söyleyeyim, arkadaşlığımı keseceğim varsa bile kesmem. Sevgiliniz yetişkin bir insan 14 yaşında bir ergen değil. O sizin çocuğunuz değil sevgiliniz. Dolayısıyla onun seçimlerini yargılamak gibi bir hakkınız yok. Sakın yazdıklarıma kızmayın, alınmayın. Tamamen sizi düşündüğüm için yazıyorum. Zira insanoğlunun psikolojisi böyledir. Şöyle düşünün, küçük bir çocuğun hiç elini sürmediği bir oyuncakla oynamasını yasaklarsanız artık onun için en değerli oyuncak olacaktır ve fırsat buldukça sizden gizli bile olsa o oyuncakla oynayacaktır. Hepimiz böyleyiz, kadın ya da erkek fark etmez. Dediğim gibi bundan sonra kafayı takmaz, o adamı ciddiye almazsanız emin olun sıkılacaktır bir süre sonra. Ve siz sevgilinize o arkadaşıyla görüşmemesi konusunda baskı yaptıkça daha da arkadaşına düşkün olacaktır.

Tesekkur ederim .olurmu oyle sey haklisiniz baskin bi karakterim var ama cok sey yasadim bu hale geldim.biraz istedigim olsun istiyorum dedigim dedik huyum var ama cocugn bide beni bu sekilde rahatsiz edici hareketleri oldgu icin cocuk saygisiz oldugu icin o cocukla arkadasligina saygi duyamiyorum malesef. Sizi dinleyip biraz daha genis.olmam lazim sanirim yoksa yasak onu daha cok cezbetck

Sizin konunuzu okuyunca eşimle çıkarken yaşadığım arkadaş meseleleri aklıma geldi...
Aynı şeyler olmasa da benzer sorunları çok yaşadım maalesef :19:
Hep beni kırardı arkadaşları yüzünden vazgeçmezdi de..
Ama kazanan ben oldum evlendiğimiz hatta nişanlandığımız gün hepsi kapı dışarı oldu :34:
Biraz da siz rahatsız olduğunuzu belli ettikçe o daha çok bağımlılık yapar , zamanla biter ama merak etmeyin...

Insallah bizdede zamanla biter kazanan ben olurum

Arkadaşlarını seçerken neleri ön planda tutarak arkadaş seçiminde bulunuyor..
Daha düzgün kişiliği sahip biritle arkadaş olacağı yerde, gidiyor en çılgın kişiliği sahip olan adamı mı seçiyor..

Arkadaş diyip geçemeyeceksin,kafasını çelerlerse işin çok zor..

Bu arkadasini benden once secmis yani yaklasik 4 yil once kendiside arkadasi gibiiymis bu kadar oldugunu sanmiyorm ama al birini vur otekine iste . Kafasini celmesine izn veremez zaten yillarca onun gibiymis artik neyin ne oldugunu gordu uyarsada buyursn goze alabiliyosa

Bu arkadasini benden once secmis yani yaklasik 4 yil once kendiside arkadasi gibiiymis bu kadar oldugunu sanmiyorm ama al birini vur otekine iste . Kafasini celmesine izn veremez zaten yillarca onun gibiymis artik neyin ne oldugunu gordu uyarsada buyursn goze alabiliyosa

E ondan geçmiyor , bundan geçmiyor ne yapacaksın peki ?

Back
X