BIKTIM ATALETTEN TEMBELLİKTEN ÜŞENGEÇLİKTEN!!

Fazla fazla

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2016
147
185
103
Üşengecim oyle böyle değil.Bır şey yapacaksam hep yumurtanın kapıya dayanmasini bekliyorum.Anca o zaman kalkıp yapıyorum.Herşeye useniyorum
Spor, temizlik, arkadaşlar gezip tozma,ders çalışma vs vs.daha gider bu.Okulumun bitimine kaldı iki yıl ingilizce mi geistirmeye üşeniyorum ha yani zorda değil benim için.Yarın başlarım diyom ibi türlü o yarın gelmiyor.Öyle mal gibi hareketsizlik istiyorum.Depresyon diyceksinizde o da değil ki psikiyatra gittim hani yok yani yok yok yok!!!Bana bir itici guç gerek Ayakkabıyı giymeye üşendiğim için yeme davetine gitmedim varın siz düşünün!!

Ben de bıktım yeminle sabahtan beri yapmam gereken milyon tane işim var ne kadarını yaptın derseniz HİÇ

Üşengecim oyle böyle değil.Bır şey yapacaksam hep yumurtanın kapıya dayanmasini bekliyorum.Anca o zaman kalkıp yapıyorum.Herşeye useniyorum
Spor, temizlik, arkadaşlar gezip tozma,ders çalışma vs vs.daha gider bu.Okulumun bitimine kaldı iki yıl ingilizce mi geistirmeye üşeniyorum ha yani zorda değil benim için.Yarın başlarım diyom ibi türlü o yarın gelmiyor.Öyle mal gibi hareketsizlik istiyorum.Depresyon diyceksinizde o da değil ki psikiyatra gittim hani yok yani yok yok yok!!!Bana bir itici guç gerek Ayakkabıyı giymeye üşendiğim için yeme davetine gitmedim varın siz düşünün!!

haydo 2 :D :D
kaç sefer aç uyudugumu biliyorum , kalkıp bakkala gitmedigim icin, bişey hazırlamak zaten hayal oluyor bazen , sipariş vermeye bile üşenir mi insan?!.

haydo 2 :KK70: :KK70:
kaç sefer aç uyudugumu biliyorum , kalkıp bakkala gitmedigim icin, bişey hazırlamak zaten hayal oluyor bazen , sipariş vermeye bile üşenir mi insan?!.
Annem evden gidince dolaptaki yiyecekleri çiğ çiğ yemekten bi fena oluyorum:KK70:Görüyor ve arttiriyorum gece gelen tuvalet ve sıcak yataktan çıkmamak için yatakta kivrana kivrana uyumaya çalışma.Nasıl mesanem patlamadi yada kacirmadim altima vallahi hayret ediyor insan

Forumda baktım ve internetten araştırdım bu ilacı.ama genelde ameliyat ve yanık izleri gibi derin izler içinmiş ve birazda yüksek fiyatı 57 ytl falanmış.yüzüm için kullanmam ne kadar doğru olur. vazgeçtim onun için.
başka öneri yok mu arkadaşlar sir ağda yaptıranlar nerdesiniiizzzzzz:nazar:

Annem evden gidince dolaptaki yiyecekleri çiğ çiğ yemekten bi fena oluyorum:KK70:Görüyor ve arttiriyorum gece gelen tuvalet ve sıcak yataktan çıkmamak için yatakta kivrana kivrana uyumaya çalışma.Nasıl mesanem patlamadi yada kacirmadim altima vallahi hayret ediyor insan

alışıo o mesane alışıo ;) tecrübeyle sabit.

evlendigim yeri evlendigim gün misafirlerle birlikte gördüm :D hatta misafirler önce geldiginden , onlar benden önce gördü .gidip bakmadım üşendim :D

alışıo o mesane alışıo :KK66: tecrübeyle sabit.

evlendigim yeri evlendigim gün misafirlerle birlikte gördüm :KK70: hatta misafirler önce geldiginden , onlar benden önce gördü .gidip bakmadım üşendim :KK70:
Inanirim :D
Ne olcak bu halim.Ben hayatı kacirdigimi düşünüyorum artık.

Inanirim :KK70:
Ne olcak bu halim.Ben hayatı kacirdigimi düşünüyorum artık.

ben de. cuma eve girip pzrt cıktıgım milyon kere oldu.. az once de dışarı bakıyordum, hava ne guzel gidip biraz yürüsem dedim, sonra koltuga gelip oturdum :D
hayır arkadası cagırayım dedim kahve falan ıcelım, konusmak ıstemıyor canım, ona üseniyorum bazen. Bu bi hastalıksa ben de tedavi olmak istiyorum. Bezgin bekir gibiyim ya.

Usengecligin de bir sınırı var ama sizinki aşmış baya.
Peki kalkip bir is yaptiginiz zaman kötü mü hissediyorsunuz? Yavas yavas yaparak bu huyunuzu aşarsiniz bence. Bir yerden baslamak lazim.
Bende mesela b12 eksikligi var genelde halsizim be bir is yaptigim zaman cok yoruluyorum ama siz hic yapmiyorsunuz böyle bir eksiklik desem oyle de değil sizin.

ben de. cuma eve girip pzrt cıktıgım milyon kere oldu.. az once de dışarı bakıyordum, hava ne guzel gidip biraz yürüsem dedim, sonra koltuga gelip oturdum :KK70:
hayır arkadası cagırayım dedim kahve falan ıcelım, konusmak ıstemıyor canım, ona üseniyorum bazen. Bu bi hastalıksa ben de tedavi olmak istiyorum. Bezgin bekir gibiyim ya.
Aahah cuma eve girip p.tesi çıkmak :D elalem cuma veya c.tesi geceleri aleme akat ben ise koltuğa yayılıyom :D koltukta aramda ki duygusal bağı anlatamam :D yalnız ben böyle böyle arkafaslari baya bi ihmal ettim geçen farkettim ki ben yerimde sayarken onlar almış gitmiş.Ha bunu dert edecek kadar boş vaktim yok pc tel film devam :(

Usengecligin de bir sınırı var ama sizinki aşmış baya.
Peki kalkip bir is yaptiginiz zaman kötü mü hissediyorsunuz? Yavas yavas yaparak bu huyunuzu aşarsiniz bence. Bir yerden baslamak lazim.
Bende mesela b12 eksikligi var genelde halsizim be bir is yaptigim zaman cok yoruluyorum ama siz hic yapmiyorsunuz böyle bir eksiklik desem oyle de değil sizin.

yok yok iş yaptıgımda kendımı kötü hissedermiyim hiç.. iyi hissediyorum ama yapana kadar akla karayı seçiyorum. Ertelemek yaşam felsefem oldu.

yok yok iş yaptıgımda kendımı kötü hissedermiyim hiç.. iyi hissediyorum ama yapana kadar akla karayı seçiyorum. Ertelemek yaşam felsefem oldu.
Benim kayinvalidem bir vitamin kullaniyor balik yagi mi ne.o da eskiden bir o koltuga bir bu koltuga devrilirmis ama vitamin alinca simdi hic oturmuyor.
Bir de dedigim gibi b12 durumuma baktirsan iyi olur kansizlik varsa o da usengeclik yapabiliyor.

Back
X