- 4 Şubat 2023
- 66
- 45
- 8
- 35
- Konu Sahibi acemianne88
İyi aksamlar kızlar.Lütfen yazacaklarım uzun olsa da okuyun.Mümkün oldugunca kendimi iyi ifade etmeye çalışacağım.Yoksa tükenip gideceğim...Arkadaslarım 36 yasında bes yıllık evliyim.3 yasında bir oğlum var.Evlenmeden önce yazsam roman olacak bir hayatım vardı.Küçücük yasımda annemi kaybettim.Onun ölümünden sonra sarhos babamdan şiddet görerek büyüdüm.Annemin varlığında evimizden çıkmayan teyzeler halalar dayılar bir anda yok oldular.Bu sahipsizliğimi bilen aile dostumuzun defalarca tacizine uğradım.Okumak için yanıp tutusan biriyken AÖF den biri dört yıllık diğeri 2 yıllık iki bölüm okudum.Ama beni asla tatmin etmedi.31 yasında evlendim.Çok asık olarak evlenmedim asıl amacım evden cıkmaktı.Ama çok şükür ki öyle mutsuz bir evliliğim yok .Esimi de seviyorum onun da beni sevdiğine eminim ama kendimi çok yalnız hissediyorum .Bazı konularda asla anlamıyor beni.Pandemi döneminde 20 kılo aldım.Kilo aldıkça eve kapandım insanlardan kaçar oldum.Ama eve kapandıkca da s asırı mutsuz bir insan oldum.Geçmişim yaşadıklarım geldi aklıma.Tembellestim.Kişisel bakımı ihmal ettim.Evimin işlerine yetemez oldum.Ama bunda esimin de payı oldu.Eve kapanmama o da sebep oldu.Çocugu bahane ederek yoruldugunu söyleyerek beni susturdu.Gittiğimiz yerler sadece parklar oyun alanları marketler vb.Ben hayattan sıkıldım bunaldım degısık bıseyler yapmak istiyorum.Ama hep aynı .Ben o kadat sıkıntı cektım ki birazcık onları unutacak kadar mutlu olmak istiyorum.Cok sukur tabi ki s saglıklı bir evladım var ama ne bileyim arkadaslar kendimi iyi hissetmiyorum .Bu hayat bana sıkıcı gelmeye basladı...