bıktım bu komşudan

ya bazen gidip kızıyorum bi saat sonra elinde bi tabakla geliyo bişeyler getiriyo rahatsız ettm kusura bakmayın diyo biz utanıyoruz olur böyle şeyler falan diyoruz ertesi sabah yine yapıyor temizlikle işi yok pek evi hep darmadağındır çocukları çıkarır yere atar ama süpürge bunun takıntısı hediye olarak rowentanın sessiz süpürgesini alcam artık :) bunaldık ya bu kadar olmaz ailece bezdirdiler dış kapı anahtarları yok hergün 4-5 kez bana baıyorlar ben açıyorum kapıyı bebeğim de ses alıyor irkiliyor bıktım illallah deddim kırmak da istemiyorum ama bezdim

hediye mi alcan sessiz süpürge hemdeee :roflol::roflol::roflol::roflol:

Sabah altıda zilini çalın ya da altıda kalkan bir tip olduğuna göre üç dört gibi..
Uykusunun en tatlı yerinde şöyle bir hafta aa pardon sizin zilinize mi basmışız,eşim mesaiden döndüğünde uykusuzluktan şaşırmış olmalı diyerek her sabah bir tabak hamur işi kek falan götürüp özür dileyinsempatiksalakcinni
Olmadı,kapısında şarkı söyleyip teneke çalın,daha da olmadı pes edinakannehir
İflah olmayan tiplerdense yapacak pek bir şey yok,komşunun kötüsü de hayatı karartır,tecrübeyle sabittir..
Kolay gelsin,gerekirse hır çıkarın ki,şikayet etmeniz kolay olsun..

bunu tuttum sempatiksalakcinni

çalışan kadın mı ev hanımı mı bilmiyorum ama
çalışan kadınsa çok görmem çok erken ya da biraz geç saatte ev süpürmesini

çalışıyor olmasıyla alakası yok bu konunun.kimsenin kimseyi rahatsız etmeye hakkı yok.ev işleri uygun saatlerde yapılmalı çalışıyorsa pazar günü öğlen yapsın temizliğini

apartmanda yaşamaktan nefret ediyorum annemin evinddeyken de kötü komşular denk geldi burdada sabrettikçe tepene çıkıyorlar tek hayalim bahçeli müstakil bir ev

arkadasim ayni dertten bendede vardi benimde alt katimda yasli hollandalo bir kadin vardi ama benimki sadece sabahlari degil gunde 5-6 kere ev supururdu deli oluyordum uyardik anlamadi hollandada bazi apartmanlar bi sirkete bagli oluyor bizimkide bagli sirketten bir adam getirdik dinledi yasli oldugu icin onu evden cikarma karari aldilar kadina mektup yollanacakdi kadin hastalandi oldu mektup yollanmadan ALLAH'in rahmetine kavustu mektubunda eline gecmedigine sevindim belki daha cok hastalanirdi kendimi suclu hissederdim.
ama sana bir tavsiye ispat etmek icin avukat getir sikayet et maden bir cok kez uyardin bence daha fazla dayanma

Oyyy... geçen sene benim üst kattaki komşum gece 1:30-2:00 sularında step yapardı... gerisini siz düşünün artıkın...

bizim komşunun çocukları da sabah namazı kılıcaz diye namaza kadar futbol oynuyolar tepemizde, sonra namaz kılıp uyuyolar.

ne kadar sevap di mi. :kızgın:

canım bulunduğunuz yer belediyesindeki zabıtalar bu konularla ilgilenir. şikayetçi olun...
Evine gidip uyarırlar, hatta çevreye rahatsızlık verdiğinden dolayı aynı şikayet tekrarlanırsa para cezası alacağını söylerler.. bu genelde ve hep etkili olur.

hmm bakalım her dakka kapımda olan birini de şikayet etmek çok ayıp geliyor kadın beni çok seviyor ama biz onları hiiiiiiiiç sevmiyoruz şikayet edersek de bizim ettiğimiz çok belli olacak çünkü tek rahatsız olan biziz çünkü altındayız

merhaba hanımlar
ben çözüm bulamadım bide siz akıl verin üst katımda çatlak bir kadın varsüpürge hastası hergün illa süpürge yapacak ama saati yok kadının sabah 6da 7 de en geç 9da açıyor kaç kere uyardım en son sert bir şekilde uyardım eşim kızıyor bebeğim uyanıyor diyoru dinlemiyor uyarıncada çok bozuluyor bak bende gece 3te açarım görürsün diyorum aaaç diyor ve beni de çok seviyor hergün illa uğrar bense onu pek sevmem çok şirret bir kadın sürekli ortalık karıştırıyor onunkocası şuna bakıyor bu böyle diyor dedikoducunun teki zaten apartmanda komşuluk da yok sağolsun kavga çıkardı neyse konu dağılmasın ben bu kadını daha nasıl uyarabilirim eşim gidecek yakında kapıya ozaman da büyük olay çıkacak oda çok sinirlenmeye başladı adam gece 3te işten çıkıyor gündüz on bire kadar uyumak istiyor taşınma imkanımız da yok şuan ev kayınvalidemin yeni ev alacak durumumuz yok onlara satalım desek karşı çıkıyorlar ben bu komşuyla nasıl başedeceğim ya

böyleleriyle başa çıkamazsın canım hadi senin komşun ya benim üsteki gıcık eltiye ne demeli
evini süpürürken süpürgeyi bi vuruşu var yere gelde katlan
allah sana sabırlıklar versin tatlım

topluluk içinde hep olan şeyler bunlarya ya düzgün yaşamayı bilmiyorlar yada gerçekten senle dalaşmak istiyorlar . bende genelde çamaşır olayına takılıyorum ya zaten bi hafta sonum var komşucum sen hergün evdesin bi gün önce yıkayıversen ölmezsinya suyu sıza sıza

Bu milet kafayı mı yemiş. Süpürgeyi yere vura vura süpürmek ne demek... suyu sıza sıza çamaşır yıkamak ne demek... bunlar teknolojiyi de kullanmayı bilmiyorlar... çok ilginç CADIARZU

elti olayı daha zor hakkaten bişey desen huzuru kaçacak tüm aileni valla Allah herkese sabır versin düşüncesiz insanlara da akıl ben oğlum ağladımı komşular rahatsız olmuştur diye yerin dibine giriyorum millet çok rahat normalde insanlar kendi kendine uyanır bense süpürge sesiyle bu sabah da çıldıracaktım sabır da nereye kadar en kısa zamanda bişey yapmalı

Back
X