Saç Uzatma Yöntemleri bıktım bu saçlardan uzamıyorrrrrrrrrrr :((

Hiç mi uzamadı canım..Hiç bir şey yapmasan da saçın 3-4 cm uzaması lazımdı..kırık mı çok acaba..

yok şekercim..uzamadı' dan kastım ekstra bi değişiklik olmadı yani.. ayda 2-3 cm uzuyo tabii..ama uzama periyodunda en ufak bi değişiklik yok..özellikle gözlemledim..her metobolizma farklıdır illa ki ama malesef benim bünyem devirdaimini bozmamakta ısrarcı :27:

Son düzenleme:
yok şekercim..uzamadı' dan kastım ekstra bi değişiklik olmadı yani.. ayda 2-3 cm uzuyo tabii..ama uzama periyodunda en ufak bi değişiklik yok..özellikle gözlmeledim..her metobolizma farklıdır illa ki ama malesef benim bünyem devirdaimini bozmamakta ısrarcı :27:

Ayda 2-3 cm de fena değil eğer sağlıklı ve kırılmadan bu kadar uzatabiliyorsan doğru yoldasın demektir canım..Çok mucize beklemek yanlış olur, dediğin gibi her bünye farklı..Mesela ben eskiden hiç uzatamıyordum 1 cm bile kırıklardan dolayı,sonra yavaş yavaş uzatmaya başladım.. Dediğin gibi hiç uzatmasa bile sağlıklı ve bakımlı oluyor saçlar..

merhaba arkadaşlar..meşhur sinameki kürünü 3 ay boyunca tam tarife uygun şekilde ve uygun zamanda uyguladım..uzama konusunda hiiiiç faydasını görmedim..ince telli ve düz saçlarım..ama bi yerde takılıyor ve uzamıyor malesef..kırılmaya da yatkın olduğundan sürekli aynı boyda, kestirsem de aynı boya gelince duruyor uzaması..sinamekiden çok umutluydum ama malesef o da işe yaramadı..bunun haricinde çeşit çeşit yağ karışımı olsun, dana kemiği iliği kürü olsun heeepsini denedim..hem de bir iki hafta değil, uzun süreli ve düzenli olarak denedim..3 aydan önce bırakmadım denediğim herhangi bir kürü..saçlarımla inatlaşıyorum resmen..son olarak haftada bir zeytin yağı badem yağı ve bemiks ampül karışımını deniycem...uzamayla ilgili bir fayda göreceğimi hiç sanmıyorum ama belki daha sağlıklı parlak filan olur, kırıklarımı azaltır....belki.. :53:

merhaba canım aynı kaderi paylaşıyoruz ben konuyu açarkende yazmıştım uçlarından kesince aynı boya gelene kadar kırılıyor ve uzaması hhep aynı yerde takılıyor :(( sinemaki işe yarar diye düşünmüştüm saç tipimiz aynı ince telli ve düz saçlarm benimde.. sen bemiks evigen ampulleri dene dediğin gibi uzamasını sağlayamasanda en azından sağlıklı görünmesini sağlarsn. bende azda olsa işe yaramıştı bu ampüller zaten vitamin içeriyor saç derisini beslersin...

merhaba canım aynı kaderi paylaşıyoruz ben konuyu açarkende yazmıştım uçlarından kesince aynı boya gelene kadar kırılıyor ve uzaması hhep aynı yerde takılıyor :(( sinemaki işe yarar diye düşünmüştüm saç tipimiz aynı ince telli ve düz saçlarm benimde.. sen bemiks evigen ampulleri dene dediğin gibi uzamasını sağlayamasanda en azından sağlıklı görünmesini sağlarsn. bende azda olsa işe yaramıştı bu ampüller zaten vitamin içeriyor saç derisini beslersin...

evet canım..dün aldım bemiks..zaten sinameki kürünün de tek etken maddesi bemiksti bence..o zaman da kürü uyguladığımda parlak oluyordu saçlarım..şimdi ılık zeytinyağı badem yağı ve bemiks şeklinde devam edicem..bir beklentim olduğundan değil, sağlıklı görünmesi için yapıcam onu da.. çünkü uçlarından ne kadar aldırsamda ne kadar kestirsem de bir noktada duruyor..işte o nokta da saçlarımın kırılma noktası.. sanırım saçlarım bi yere kadar dayanabiliyor ve kırılma noktasından sonra uzayamıyor..yoksa her ay bikaç santim uzama var tabi ki..ama şimdi asıl amacım saç köklerinden çok uçlarına bakım yapmak ki kırılmaya karşı biraz daha dayanıklı olabilsinler ve durduğu noktadan biraz daha fazla uzayabilsinler..zaten saç uzamasında anormal değişimlerin beslenmeyle ilgili olduğunu düşünüyorum..hayatımda da kuaföre gitmişliğim yoktur..maşadır, föndür, jöledir hiç işim olmaz, bilmem de..yıkayıp tararım o kadar..haftada bir kuaföre koşan biri olsam saçım ne hallerde olurdu bilmiyorum artık :))

Son düzenleme:
evet canım..dün aldım bemiks..zaten sinameki kürünün de tek etken maddesi bemiksti bence..o zaman da kürü uyguladığımda parlak oluyordu saçlarım..şimdi ılık zeytinyağı badem yağı ve bemiks şeklinde devam edicem..bir beklentim olduğundan değil, sağlıklı görünmesi için yapıcam onu da.. çünkü uçlarından ne kadar aldırsamda ne kadar kestirsem de bir noktada duruyor..işte o nokta da saçlarımın kırılma noktası.. sanırım saçlarım bi yere kadar dayanabiliyor ve kırılma noktasından sonra uzayamıyor..yoksa her ay bikaç santim uzama var tabi ki..ama şimdi asıl amacım saç köklerinden çok uçlarına bakım yapmak ki kırılmaya karşı biraz daha dayanıklı olabilsinler ve durduğu noktadan biraz daha fazla uzayabilsinler..zaten saç uzamasında anormal değişimlerin beslenmeyle ilgili olduğunu düşünüyorum..hayatımda da kuaföre gitmişliğim yoktur..maşadır, föndür, jöledir hiç işim olmaz, bilmem de..yıkayıp tararım o kadar..haftada bir kuaföre koşan biri olsam saçım ne hallerde olurdu bilmiyorum artık :))

kesinlikle beni anlattın diyebilirim :(( ince telli saçların kaderi bu diyolarda benim anlamadıgım etrafımda benim saç tipimden cok insan var saçları uzayabiliyor ince telli düz saçlarn uzadıgınıda gördüm söz konusu benim saçlar olunca yerımizde sayıyoruz tabi :)) fön maşa bende kullanmıyorum ihtiyacımda yok zaten ama sanki her gün bunları yapıyormuşum gibi kırık dolu .. o zaman öncelikli amacımız kırıklardan kurtulmak olmalı .. benm formülde 2. hafta hadi sende dene faydasını görürsen yaz haberleşelim insallah bir faydasını görürüzzz :))

sinemaki kürüne rastladığım başlıkların çoğunda kullananlar
bir süre sonra saçı aşırı derecede döktüğünden yakınıyordu, ne kadar doğrudur bilemem
saçlarım oldukça uzun benim hızlı uzaması için ekstra bi formül uygulamadım ama
iki günde bir mutlaka saç diplerime masaj yaparım,
özelliklede saç kirlenmeye yaklaştığında hani hafif yağlanır gibi olduğunda
parmak uçlarımla masaj yapar, saç dibinin kan dolaşımını hızlandırır sonrasında ılık suyla duşumu alırım
saç diplerine yapılan masajın dolayısıyla kan dolaşımının hızlanmasının
saç uzamasında oldukça etkili olduğunu düşünüyorum canım:31:

sinemaki kürüne rastladığım başlıkların çoğunda kullananlar
bir süre sonra saçı aşırı derecede döktüğünden yakınıyordu, ne kadar doğrudur bilemem
saçlarım oldukça uzun benim hızlı uzaması için ekstra bi formül uygulamadım ama
iki günde bir mutlaka saç diplerime masaj yaparım,
özelliklede saç kirlenmeye yaklaştığında hani hafif yağlanır gibi olduğunda
parmak uçlarımla masaj yapar, saç dibinin kan dolaşımını hızlandırır sonrasında ılık suyla duşumu alırım
saç diplerine yapılan masajın dolayısıyla kan dolaşımının hızlanmasının
saç uzamasında oldukça etkili olduğunu düşünüyorum canım:31:

sinemaki kürünün bi süreden sonra saçı döktüğünü bilmiyordum canım kullanan arkadaşlar tavsiye ettiler fakat ben daha iyi bir araştırma yapmadım :)) bu konuda haklı olabilirsin daha öncede duymuştum masajı bunuda duştan önce uygulayacagım :))

Herkese Merhaba
Buldugum sampuani sizinle paylasmak istedim cunku sacimi eski sagligina kavusturabilmek icin cok uzun suredir ugrasiyorum. hem maddi hem manevi anlamda gercekten yoruldum. Yillar once acici ve boylarin temas etmesiyle birlikte yipranan, azalan sacimi duzeltmek icin denemedigim yol kalmadi ve nihayet gercekten cozum ureten o sampuani buldum:Mane`n Tail... Herkes at sampuani olarak biliyor ama ilgili firmanin insanlar icin urettigi bir sampuan bu...saglik acisindan hicbir tehlike teskil etmiyor..

REKLAMLAR

Bayanlar saciniz uzasin, yapilansin,gurlessin ve en onemlisi kendi nem dengesini bulup saglikli bir hale gelsin istiyorsaniz mutlaka deneyin!!! Mutlaka!!!

bu arada belirtmeden gecemiycem, denedigim yollar:
her turlu sac bakim yagi
brezilya fonu
haftalik yaptirdigim sac bakim kurleri
keratinler
servet harcadigim unlu markalarin sampuanlari
hicbiri bu sampuanin yarattigi etkinin 10 da 1 ini yaratmadi..

ciddi onerimi lutfen dikkate alin ve artik bos yere paranizi harcamayin bayanlar...

Son düzenleyen: Moderatör:
kesinlikle ve kesinlikle saçlardaki kırıklara ve saç uzamasına birebir argan yağı.. mucize birşey.. hepinize tavsiye ediyorum... bir de milk shake diye bir ürün var onun serisini de kullanın mükemmel sonuca ulaşacaksınız..

Argan yagini bir ay boyunca ben de kullandim. Sac uzatmada oldukca etkili saclarim bir ayda bir bucuk santim uzuyor normalde argan yagiyla uc santim uzamisti. Muthis sonuclar aldim. Diger yaglar gibi saclarin uzerinde yapis yapis durmuyor.
Su an hakikisini bulabilsem yine alacagim ama pek cougunun icinde katki oluyor onlarda hakikisi kadar etkili olmuyor.

kesinlikle beni anlattın diyebilirim :(( ince telli saçların kaderi bu diyolarda benim anlamadıgım etrafımda benim saç tipimden cok insan var saçları uzayabiliyor ince telli düz saçlarn uzadıgınıda gördüm söz konusu benim saçlar olunca yerımizde sayıyoruz tabi :)) fön maşa bende kullanmıyorum ihtiyacımda yok zaten ama sanki her gün bunları yapıyormuşum gibi kırık dolu .. o zaman öncelikli amacımız kırıklardan kurtulmak olmalı .. benm formülde 2. hafta hadi sende dene faydasını görürsen yaz haberleşelim insallah bir faydasını görürüzzz :))

4 haftadır haftada bir gün olmak üzere hafif ısıtılmış zeytinyağı,badem yağı ve bemiks karışımı sürüp bikaç saat boneyle durup,duşumu alıyorum..bu kürü her yaptığımda ertesi gün etrafımdakiler saçlarımın ışıl ışıl olduğunu, parlak göründüğünü söylüyor..ama malesef ne kırıklarda ne uzamada herhangi bir farklılık yok.. :100: şu masaj olayına da bi gireyim bakalım..şimdiye kadar denediklerim arasında en kolayı bu olacak sanırım...vallahi maymun oldum saç peşinde..hayırlısı..:124:

Son düzenleme:
4 haftadır haftada bir gün olmak üzere hafif ısıtılmış zeytinyağı,badem yağı ve bemiks karışımı sürüp bikaç saat boneyle durup,duşumu alıyorum..bu kürü her yaptığımda ertesi gün etrafımdakiler saçlarımın ışıl ışıl olduğunu, parlak göründüğünü söylüyor..ama malesef ne kırıklarda ne uzamada herhangi bir farklılık yok.. :100: şu masaj olayına da bi gireyim bakalım..şimdiye kadar denediklerim arasında en kolayı bu olacak sanırım...vallahi maymun oldum saç peşinde..hayırlısı..:124:

aynen bende öyle canım denemeye devam et zaten ben hemen bir uzama beklemiyorum bu gerçekten bir mucize olurdu . uzamasa bile sağlıklı görnsün yeter bana . ben bu kürü haftada 2 kez uyguluyorum umarm faydasını görürsn

Back
X