bıktım bu uçuktan

siderolites

Guru
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2012
4.809
3.578
448
herkese merhabalar uçuk ile ilgili bildiklerinizi yazarsanız çok sevinirim zira cinnet geçirmek üzereyim , babamd ve eşimde uçuk çıkar yılda 1-2 kez yani bu son yıllarda oldu daha önceden pek çıkmazdı, benimde küçük kızım var her uçukta aklımı oynatacak gibi oluyorum ikiside krem kullanıyor uçuk için kızımı öpmüyorlar dokunmuyorlar ama geçende bir arkadaşta gözede bulaşır dikkat edin dedi ben de çıldırdım. eşimin eli dudağında gözüne sürüyor kör olucan diyorum bir yapıyor iki yapıyor unutuyor çocuk babasına koşuyor hop ben aralarına atlıyorum zaten obsesifim hayat benim için çok zor bir de uçuktan korunmaylauğraşıyorum. ben de hiç çıkmadı bilmiyorum o yüzden kızıma bulaşmasın diye uğraşıyorum ama bu hemen böyle bulaşırmı uçuk kreminin kutusunda da yazanlar kör olursunuz elini yıkamadan tuvalete gitmeyin genital bölgeyede bulaşır felan diyor deliricem neymiş bu yaaa

Sakin ucukluyken bebekleri opmeyin opulmesine izin vermeyin. Babamin bir arkadasinin cocugu ucuk virüsü yüzünden zihinsel engelli oldu ve sanirim suan yaşamıyor.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sakin ucukluyken bebekleri opmeyin opulmesine izin vermeyin. Babamin bir arkadasinin cocugu ucuk virüsü yüzünden zihinsel engelli oldu ve sanirim suan yaşamıyor.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

evet böyle şeyler duyduğum için cinnet geçiriyorum kocamı eve almıcam nerdeyse yani ama canım inan kimse önemsemiyor uçuk virüsünü

Back
X