Bıktım çevredeki dedikoducu insanlardan

bi tek sen yaşamıyorsun
etraf melahat dolu :delphin:
ben anneme kalmaya gelim bizde toplaşılır noldu kocanla aran mı bozuldu diye :roflol:
alıştık napalım laelaelaelaelae

yok yalnız degılsın hepımızın başındalar...ama şunu unutma; kimseyi kıramayan en çok kendını kırarmış. ınsanlar sana bunları sormaya cesaret edebılıyorsa onlara haddını bıldırmen gerek.

ayyy karşıyaka çok guzeldır ama konuyu mesgul etmeyelım sana özelden msj atayım tatlım.

Bu kadar sinir olduğunuzu bilseler sormazlar zaten. Bazende sırf ayak üstü muhabbet olsun diye insanlar aslında çok umurlarında olmadıkları şeyleri sorabiliyorlar. Çok takmayı yani.

en sinir oldugum konulardan biri gerçekten şu dedikoduculardan bıktım bende..
üniversite sınavları zamanında habire sorarlardı noldu kazanamadınmı diye..
neyse sınavı kazandımm busefer ,iş bulabilcenmi bitirdigindeee demeye başladılar...
okul bittiiii iş bulamadım boşamı okudun diyip durdularrr
eee işte yok bari evlen diyip duruyolarrrr
evlensem eminim bebek yap derlerr
1.bebegi yaparım 2.ciyi yap derlerr
bu millett varken etrafta sürekli diycek laflarıda vardır maledef(çok doluyum çokkkkkkkkkk)

en sinir oldugum konulardan biri gerçekten şu dedikoduculardan bıktım bende..
üniversite sınavları zamanında habire sorarlardı noldu kazanamadınmı diye..
neyse sınavı kazandımm busefer ,iş bulabilcenmi bitirdigindeee demeye başladılar...
okul bittiiii iş bulamadım boşamı okudun diyip durdularrr
eee işte yok bari evlen diyip duruyolarrrr
evlensem eminim bebek yap derlerr
1.bebegi yaparım 2.ciyi yap derlerr
bu millett varken etrafta sürekli diycek laflarıda vardır maledef(çok doluyum çokkkkkkkkkk)

her insan işsiz kalabilir her okuysn iş bulabilcek diye bişey yok
bende çalışmadığım zaman banada soruyolardı o konuya okadar uyuz olmuyorum

ama özel konulara girildimi kuduruyorum resmen :oklava:

katılıyorum canım,bende babam vefat ettiğinde aynı sıkıntıları yaşadım,sinir oldum resmen, akrabalar soruyolardı maaş bağlandımı babandan kötü niyetle soruyolar biliyorum,amaçları laf almak çünkü babamın tarafıyla hiç aramız yok. işyerinde insanlar soruyodu babandan ne kadar maaş bağlandı sana ne yaa sana ne ben bilmiyorum avukat takip ediyo diye geçiştirdim.

Ne yazıkki bu tip insanlardan asla kurtulamayacağız....
Dedikodu üretmek yerine ellerine bir kitap alıp okumuş olsalardı şimdi ülke olarak ihya olurduk inan ki...Yapacağın iş kulaklarını tıkayacaksın.....Bir kulağından girip ötekinden çıkacak başka yolu yok....Kafaya takarsan üzlen sen olursun...Onların ruhu bile duymaz...

gelıpte sana sormaları dedıkodu degılde
fesatlık yapmaları kotu olmus bencee ..

Ne yazıkki bu tip insanlardan asla kurtulamayacağız....
Dedikodu üretmek yerine ellerine bir kitap alıp okumuş olsalardı şimdi ülke olarak ihya olurduk inan ki...Yapacağın iş kulaklarını tıkayacaksın.....Bir kulağından girip ötekinden çıkacak başka yolu yok....Kafaya takarsan üzlen sen olursun...Onların ruhu bile duymaz...

malesef kafaya takmadan olmuyo japoncum elinde değil insanın sinir olmamak :oklava:

Back
X