Bıktım dedim evden kovuldum

oznel

Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2013
194
2
16
Antalya
Napıcam ben bu adamla ya.Çok güzel çocuklarımız var,mutlu olmak için her şeye sahibiz ama aile olamıyoruz bir türlü.Hep 3.kişiler yüzünden tartışıyoruz.Eşimin fazla samimiyeti yüzünden her yerde,her şeyde yanımızda başkaları olmak zorunda.Emrivakilerden hoşlanmıyorum misafir sorununu çözdük gibi.Ama benim için özel bir şey yapmıyor.Okul çıkışı yemeğe gidilecek servis arkadaşlarıyla,düğün yemeğine gidilecek arkadaşlarla,çıkışta beraber tatlı yiyelim dondurma yiyelim yok.Diğerleri varken herkese dondurma ısmarlayacaım diyor.Neden bana demiyor?Okulda gözü beni görmüyor.İki yabancı gibiyiz.Karpuz kesmeye kızları çağırıyor ,masayı kurmaya bana sesleniyor.Bir komşumuz çiğ köfte istedi ondan, çocuklarıyla uğraşmaktan yapamıyor çünkü.Kadına hak verdim eşim de güzel yapar Allah var.Yok ona yapmazmış.E o zaman X Hanımı da çağıralım o da sever diyorum gözü ışıldıyor adamın.Hep aynı kişi yüzünden aynı sorun çıkıyorsa ve değişen bir şey olmuyorsa suç bende mi Allah aşkına?Dayanamayıp patlama aşamasına gelip bıktım deyince evden kovuyor.Bıkan kişi çeker gidermiş.S...r git beğenmiyorsan diyor.Daha iyisini bul diyor.Evli ve çocuklu kadın yeter bıktım diyemezmiş benim yuva kurma ,evliliği yürütme niyetim yokmuş,ufacık şeyleri sorun yapıyormuşum.Ne yapacağım ya bilemiyorum.Ha hayatımın merkezi o değil,iyi kötü kendi uğraşılarım da var ama gözümün önünde X Hanım ve saz arkadaşları nedeniyle huzurum kaçıyor.Neden böyle anlamıyorum.O değişmeyecek biliyorum ama ben nasıl sabrederim sizce?Abartıyor muyum sizce?

X hanım dediğiniz kişi bekar mı, aralarında bir şey olduğunu mu düşünüyorsunuz gerçekten, yakaladınız mı ya da duydunuz mu herhangi bir olaylarını yoksa sadece bir kıskançlık mı...

X hanım dediğiniz kişi bekar mı, aralarında bir şey olduğunu mu düşünüyorsunuz gerçekten, yakaladınız mı ya da duydunuz mu herhangi bir olaylarını yoksa sadece bir kıskançlık mı...

Bu soruların cevabı neyi değiştirecek ki?Hayır aralarında bir şey yok gözle görülür şekilde.Kadın da adam da evliyse ve adam eşiyle aynı ortamda çalışıyorsa bu derece samimi olunması size ne derece doğru geliyor?Ve neden çalıştığım birçok okulda eşler farklı yaklaşımdayken ben bunları yaşıyorum?Ben rahatsız oluyorum ve bunu dile getiriyorum diye suçlu muyum sizce?

Bence eşiniz nerede nasıl davranılacağını bilmiyor. Ve sanki bu kadına karşı zaafiyeti var gibi. Eşler birbirine rahatsızlıklarını söyleyebilirler, karşılığında da bu durumu düzeltmek diğer eşe düşer. Rahatsız olduğunuz bir konuyu söylediniz diye düzeltmeyi geçtim evden kovmaya getiriyorsa kimse kusura bakmasın art niyet ararım. Şahsen rahatsız olmam için eşimin beni aldatması gerekmez. Başka bir kadına fazladan bir ilgi göstermesi bile benim için büyük sorundur.

Eşinizin ve sizin mesleğiniz nedir?

Bu soruların cevabı neyi değiştirecek ki?Hayır aralarında bir şey yok gözle görülür şekilde.Kadın da adam da evliyse ve adam eşiyle aynı ortamda çalışıyorsa bu derece samimi olunması size ne derece doğru geliyor?Ve neden çalıştığım birçok okulda eşler farklı yaklaşımdayken ben bunları yaşıyorum?Ben rahatsız oluyorum ve bunu dile getiriyorum diye suçlu muyum sizce?

size suçlusunuz demedim zaten, eşinizin genelde zaten herkesle samimi olduğunu söylemişsiniz ama X hanım diye birkaç kere özellikle belirtmişsiniz, ondan dikkatimi çekti, aralarında somut, gerçekten bir yakınlaşma yoksa ama siz o kadın konusunda eşinizin üzerine gidiyorsanız, o zaman adam bunalır, sizi tersler ve diğer kadın inadına kıymete biner aralarında bir şey olmasa da, o bakımdan söylemiştim. Eşinizin yaptığı herhalükarda yanlış ama sadece o kadın üzerinden somut olarak değil de, genel olarak eşinizin kendi ailesi ve çocuklarıyla yeterince ilgilenmediği, sizlerle yalnız kalmadığı vs. üzerinden gidin bence.

Son düzenleme:
eşin seni sevmıyor, sevmemesinin yanında korkmuyorda, gözünün içine baka baka çapkınlık yapıyor bence:ssz:
boşanmak için neyi beklıyorsun?:26:

okurken karnıma bir ağrı girdi. geçmişi hatırladım. ben de böyle bir adamla evlenmek üzereydim. çok seviyordum ve herşeyi tolere edebileceğimi düşünmüştüm ama sonu iyi bitmedi.özellikle dışarıdaki işyerindeki bilmem kim hanımlara farklı muamele yapan bu erkek türü kesinlikle uzak durulası. sen evliymişsin, çocukların da varmış. ne desem bilemiyorum. ama şunu biliyorum ki eşin sana kötü muamele yaparken, başkalarına kendini bir centilmen gibi gösteriyor. bir de ne demek ya s..tir git ne demek??? kimin evinden kimi kovuyor? sen bu adama koca mı diyorsun şimdi? kendimi senin yerine koyarak cevap vereyim, çocuğum bile olsa ben böyle bir adamla ömrümü geçiremem. hasta olurum.

Arkadaşım en basit yöntemi söylüyorum sana bu ortamları oluşturma , şartlar uygun oldumu inan bana herkes herşeyi yapıyor...

Son düzenleme:
evli kadınlar ayrı görüşmeli kızarkadaşlarıyla.eşlerle, çok fazla aynı ortamda biraraya gelinmemeli ki bu tarz beğenmeler,ilgi göstermeler çıkmasın.yani siz bu tarz durumları yaratmayın ya da mani olun derim.bir de eşinizle konuşmayın onu kıskandığınızı zaten kabul etmez:50:

mümkün olduğunca x hanımla eşin ve sen aynı ortamda bulunmamaya çalışın.ayrıca eşinin seni bıktım dedin diye evden kovması hiç hoş değil böyle erkeklere ne demek gerek bilmiyorum:23:

Back
X