Bıktım el alem ne derden!!

summerstar852

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2017
1
0
1
35
Merhaba hanımlar ben aranıza yeni katıldim. Nişanlıyım ve bu yaza dügün düsünuyoruz ancak suan aramızda kesinlikle anlasamadıgımız bir problemin icindeyiz. Belki görmüşsünüzdür kısa etekli gelinlik modellerini, ben öyle ucuş ucuş, kabarık gelinliklerdense o tarz modelleri cok begeniyorum. Fakat bunun konusu ne zaman acılsa yok o ne der, yok bu ne der gibi tepkilerle karsılasıyorum. Ya sonucta dügün benim dügünüm, evlenen benim kime ne oluyor!!
Herkes kendi dügününde nasıl istiyorsa giyinsin ben o sekilde istiyorum. Ve kararlıyım. Sizce ne yapmaliyim nasıl bir yol izlemeliyim ki bu konu kabusa cevrilmeden lehime bir yol izlesin?

Ben de o modelleri çok beğeniyorum. Bence kendi istediğinizi yapmalısınız. El alem bir konuşur iki konuşur. Yıllar sonra fotoğraflara bakınca keşke demeyin.

Gelin almayı sabah 10 gibi yapın kısa çok cici mini bir gelinlik giyinin.Kuaföre öyle gidin:))Buse Terim vs. gibi ünlüler yapmışlardı çok hoşuma gitmişti.

Hani nişanlınız kısa gelinlik istemiyorsa hevesinizi öyle albilirsiniz.Ancak bence gelinlik uzun olmalı yaaa.Ennn prensesindennn:)))

Öfff bencede insan kendi istediği gelinliği giymeli tabiki.ama illede olmaz diyosa ortak bi çözüm bulun ikinizin dediğide olsun.Etek kısmını hem uzun hem kısa yaptırırsan fotoğraf çekimlerinde kısa olanı kullanırsın düğünde uzunu

Elalem ne diyecekmiş?

Ne kadar farklı diye konuşurlar.
En fazla hiç gelinliğe benzememiş derler.
Tutup ayıp ayıp bi gelinlik giyememiş diye kınayacak değiller, karşı çıkanlara söyleyin abartmasınlar o kadar.

Düğün sizin istediğiniz gibi giymek hakkınız.
Kimseyle konuşmayın, kendiniz gidin istediğiniz gibi diktirin.
Sürpriz olsun herkese:)

düğünden sonra arkadaşlarınızla parti yapın giyinin yada kuaför hikayenize ekleyin.
yada nikahınız ayrı bir günde yapacaksanız tercih edin.
belki de nişanlınız kısa gelinliği kendisi istemiyordur da elalem ile baskılamaya çalışıyordur. ortak yol bulmaya çalışın bence...

Çağın en büyük hastalığı; elalem ne der. Sen normal gelinlikte giysen "elalem" gene bir mâna bulur. O yüzden istediğini giy. Düğün senin düğünün:KK66:

Benim tanidigim bir kiz onun iki parcalisini diktirmisti. Evden cikarken uzun kabarikti, sonrasi kisa :)

Merhaba hanımlar ben aranıza yeni katıldim. Nişanlıyım ve bu yaza dügün düsünuyoruz ancak suan aramızda kesinlikle anlasamadıgımız bir problemin icindeyiz. Belki görmüşsünüzdür kısa etekli gelinlik modellerini, ben öyle ucuş ucuş, kabarık gelinliklerdense o tarz modelleri cok begeniyorum. Fakat bunun konusu ne zaman acılsa yok o ne der, yok bu ne der gibi tepkilerle karsılasıyorum. Ya sonucta dügün benim dügünüm, evlenen benim kime ne oluyor!!
Herkes kendi dügününde nasıl istiyorsa giyinsin ben o sekilde istiyorum. Ve kararlıyım. Sizce ne yapmaliyim nasıl bir yol izlemeliyim ki bu konu kabusa cevrilmeden lehime bir yol izlesin?

Şimdiki aklım olsa ben de mini gelinlik giyerdim. 25 kilo elbiseyi üzerinde taşımak hiç heves edilecek bişey değil. Ki o zaman da istemiştim ama cesaret edememiştim.
Bundan tam 53 yıl önce evlenen annemin gelinliği miniymiş. Şimdi neden olmasın.

sen nasıl istersen öyle olmalı kesinlikle. nişanlın kendi fikrini söyleyip ben beğenmiyorum dese bir derece anlarım ama elalem ne der diyerek yaşanmaz kimseyi de alakadar etmez.
ben de düğünümde kısa gelinlik giymiştim hatta duvak takmadım çok şık bi şapka yaptırmıştım diktirene kadar millet ay ne biçim dedi giydikten sonra herkes çok güzel olmuşsun iyi ki böyle giyinmişsin dedi.
milleti sakın dinleme..

Ben mini gelinlik giydim,elalem bayılmış da siparişleri için foto çekmişlerdi,sonra birkaç kişide gördüm :D
Yemişim elalemi,elalem kendi bi tarafıyla ilgilensin.
Sen de dinlemeyiver kimseyi .

elalem ne deri boşver. ben bunu istiyorum ve öyle olacak de. gelinlik secimi içinde tüm aile toplanıp gitmeyin :) en yakın arkadaşınız veya abla filan gidin. hepsi gördügünde aaaa olsunlar.
ama sunu da ekleyeyim . gelinlik cok özeldir. isteyen istedigi gelinligi giysin ama secerken bile inan fikrin degişiebilir.
secme anında bile cok değişik duygular hissedesin. ve gelinlik prenses gibi hissettigin bir kıyafettir. sexsilikten uzak bir kıyafettir. bu yuzden trasnparan ve kısa etekli gelinliklerden vazgecebilrisin. önyargılı olma ve denem aşamalarında uzun etekli gelinlikler de dene lütfen. a kesim veya prenses kesim gelinlikler cok hoş durur.
ben gelinligimi balık model istiyordum ama denemeler sırasında kararımı degiştirdim. a kesim şahane ama gercekten şahane bir gelinlik aldım. fikrimi değiştirdigim için hüç üzülmedim de. iyi ki değiştirmişim.
öyle ki evlendikten 5 yıl sonra bile insanlar senin gelinliginde ne güzeldi dediler. bu da cok onur verici birşey.
gelinligimi ne yaptıgımı da söyleyeyim :) köpek barınagına bagışladım. satıp köpeklere kedilere mama alsınlar diye.

Back
X