- 11 Aralık 2020
- 40
- 45
- 18
- 34
- Konu Sahibi pinkmrsflower
-
O da dogru ama çok alışmıstım kısa surede olsaEn azından ciddi bir aşamaya gelmeden söylemiş. Bu da bir şeydir. Geçmiş olsun. Çivi çiviyi söker diye başlıyorlar herhâlde ilişkiye…
Nişan düşünene kadar aklı neredeymiş diyeceğim ama yine de bu iyi bir şey.. ya evlendikten sonra değişseydi? Şimdiden bitmesi daha iyi olmuş. Gerçekten. Üzüntünüzü anlıyorum ama Allahın sevdiği kuluymuşsunuz ki erkenden size söylemiş.8 aylık bir ilişkim vardı . ben bu mayısta 31 yasına basacağım . kendisi de 32 yasında kucuk degiliz. nişan konusunu bile konuşmaya başlamıştık, beyefendi eski kız arkadasını unutamadıgını söyledi . içim almıyor dedi , senide mutsuz ederim dedi . bunu dedikten sonra devam etmeme kararı aldım. daha görüşmeyelim dedim o da istersen görüşebilriiz arkadas olarak dedi , ben de gerek yok dedim
Bu eski sevgilisini unutamayan erkeklerden gına geldi bıktım artık . 1 degil 2 degil .
bunları bana sayıyla mı veriyorlar ? sizin de başınıza geldi mi böyle bir durum ? hayır , amaçları ne onu çözemedim .
Aslinda benim teorim yeni sevgiliyi (yani seni) sevememis olmasi.beyefendi eski kız arkadasını unutamadıgını söyledi
8 aylık bir ilişkim vardı . ben bu mayısta 31 yasına basacağım . kendisi de 32 yasında kucuk degiliz. nişan konusunu bile konuşmaya başlamıştık, beyefendi eski kız arkadasını unutamadıgını söyledi . içim almıyor dedi , senide mutsuz ederim dedi . bunu dedikten sonra devam etmeme kararı aldım. daha görüşmeyelim dedim o da istersen görüşebilriiz arkadas olarak dedi , ben de gerek yok dedim
Bu eski sevgilisini unutamayan erkeklerden gına geldi bıktım artık . 1 degil 2 degil .
bunları bana sayıyla mı veriyorlar ? sizin de başınıza geldi mi böyle bir durum ? hayır , amaçları ne onu çözemedim .
Yara bandı olarak kullanmak istemiş.Ama seni yaralicak üzecek umrunda değil.Böyle adamlar zebaninin dünya versiyonu bence.Birde şöyle versiyonu var ben seni üzmek istemiyorum diyerek ilişkiye isim koymadan kendi kırılmışlıklarının intikamını almak ister gibi acısını senden çıkarırlar.Sal ipini gitsin.Hiç bir ana doğurmaz bir daha seni.8 aylık bir ilişkim vardı . ben bu mayısta 31 yasına basacağım . kendisi de 32 yasında kucuk degiliz. nişan konusunu bile konuşmaya başlamıştık, beyefendi eski kız arkadasını unutamadıgını söyledi . içim almıyor dedi , senide mutsuz ederim dedi . bunu dedikten sonra devam etmeme kararı aldım. daha görüşmeyelim dedim o da istersen görüşebilriiz arkadas olarak dedi , ben de gerek yok dedim
Yat kalk dua et ne guzel ıste8 aylık bir ilişkim vardı . ben bu mayısta 31 yasına basacağım . kendisi de 32 yasında kucuk degiliz. nişan konusunu bile konuşmaya başlamıştık, beyefendi eski kız arkadasını unutamadıgını söyledi . içim almıyor dedi , senide mutsuz ederim dedi . bunu dedikten sonra devam etmeme kararı aldım. daha görüşmeyelim dedim o da istersen görüşebilriiz arkadas olarak dedi , ben de gerek yok dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?