Bıktım evliliğimden!

konyagelini_

Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2016
149
134
23
29
Kizlar daha once hamilelik bolumune yazardim hep.. Belki oradan taniyan vardir beni. Anlatsam romanda olur elbet ama iki satir yazmaya calisacagim. Kaynanamda kaliyirduk maddi sikintilarimiz yuzunden kaynanam bizi evden kovdu bizde evimize geldik.
Esim geceleri sabahlara kadar uyumuyor bilgisaydan dizi izliyor. Tamam ise girene kadar keyfine baksin diyecegim ama ebde ne 1 ekmek bar ne de dolapta en ufak bir yiyecek kirintisi. Gunluk alisveris yapuyoruz. Mesela 1 salam aliyor sadexe o salami yiyoruz kahvaltida. O uyanana kadar ac beklemek zorunda kaliyorum esimde en erken saat 4 gibi uyaniyor. Uyandirsam da uyanmiyor. Depresyona giriyorum o uyandiktan sonrada ben yemek yemiyorum yiyemiyorum.
Boyle sorumsuzluk olur mu ben hamileyim?
Biktim..
Bosanmak istiyorum..

Kizlar daha once hamilelik bolumune yazardim hep.. Belki oradan taniyan vardir beni. Anlatsam romanda olur elbet ama iki satir yazmaya calisacagim. Kaynanamda kaliyirduk maddi sikintilarimiz yuzunden kaynanam bizi evden kovdu bizde evimize geldik.
Esim geceleri sabahlara kadar uyumuyor bilgisaydan dizi izliyor. Tamam ise girene kadar keyfine baksin diyecegim ama ebde ne 1 ekmek bar ne de dolapta en ufak bir yiyecek kirintisi. Gunluk alisveris yapuyoruz. Mesela 1 salam aliyor sadexe o salami yiyoruz kahvaltida. O uyanana kadar ac beklemek zorunda kaliyorum esimde en erken saat 4 gibi uyaniyor. Uyandirsam da uyanmiyor. Depresyona giriyorum o uyandiktan sonrada ben yemek yemiyorum yiyemiyorum.
Boyle sorumsuzluk olur mu ben hamileyim?
Biktim..
Bosanmak istiyorum..
Ay allah ya bu nasıl bir sınav ne denir ki ya. Dua etmeden başka ne gelir elden allah o eşine akıl fikir versin

Allah yardım etsin,eşin hep mi böyleydi.
Hamile olmasan da açlık kötü,bir de bu halde 10 misli kötü.
Boşanma süreç isteyen bir şey,acilinden düzene oturtman lazım beslenmeni.
Ailen vs yok mu ,herhangi biri??

Offf çok zor ne diyeceğimi bilemedim. Allah çocuğuna da sana da kolaylik versin.

allah yardimcin olsun esinin
parasida yokmus hergun is bulmaya ciksa keske sende ailene gitsen ac kalmasan hamile halinle

O kadar cok soru var ki.
Eviniz kira mi, esiniz ne zamandir calismiyor? Is ariyor mu?
Kv niz neden sizi kovdu?
Salam alacak netten dizi izleyecek para, gunluk alisveris parasi nerden geliyor?
Siz calisiyor musunuz?
Hamilelikte beslenme onemlidir, cok yazik bebeklere.

Ne enteresan hayatlar var.

Neden haftalik yada aylik alisveris yapmiyorsunuz?
Evinize misafir de mi gelmiyo hic?

.
Kizlar hepinize toplu cevap vereyim ;
Haftaya anneme gidecegiz zaten birlikte.
Esim suan calismiyor sinava girdi sonucu aciklandi ve kazandi, is icin gorusme yapti aonuc bekliyoruz. Aylarca sinava calistigi icin ise giremedi.
Kayinvalidem bana cok haksizlik etti brn hep sustum en son dayanamadi esim tartisti bana ettikleri icin o da bizi kovdu, dayisi zengin esime 200 tl vermiş evine.birdeyler al diye bizde o 200 lira ile gecinebilecegimiz kadar gecinmeye calisacagimiz icin boyle azar azar harciyoruz.. Vallahi billahi umrumda degil maddiyat ama sorumsuz iste o canımı sıkıyor

O kadar cok soru var ki.
Eviniz kira mi, esiniz ne zamandir calismiyor? Is ariyor mu?
Kv niz neden sizi kovdu?
Salam alacak netten dizi izleyecek para, gunluk alisveris parasi nerden geliyor?
Siz calisiyor musunuz?
Hamilelikte beslenme onemlidir, cok yazik bebeklere.
Evimiz kira degil isinma paramizida kayinbabam oduyor. Evimi gorseniz burada gelin ac yatiyor.demezsiniz..

.
Kizlar hepinize toplu cevap vereyim ;
Haftaya anneme gidecegiz zaten birlikte.
Esim suan calismiyor sinava girdi sonucu aciklandi ve kazandi, is icin gorusme yapti aonuc bekliyoruz. Aylarca sinava calistigi icin ise giremedi.
Kayinvalidem bana cok haksizlik etti brn hep sustum en son dayanamadi esim tartisti bana ettikleri icin o da bizi kovdu, dayisi zengin esime 200 tl vermiş evine.birdeyler al diye bizde o 200 lira ile gecinebilecegimiz kadar gecinmeye calisacagimiz icin boyle azar azar harciyoruz.. Vallahi billahi umrumda degil maddiyat ama sorumsuz iste o canımı sıkıyor
200 lira ile gecinmek mi
Yahu icim acidi okurken.
Yanlis anlama merhamet sadece. Sonucta karninda can tasiyosun illaki caninin cektgi biseyler vardr. Senin icin dua edecegm. Insallah en yakin zamanda duzluge cikarsnz.

Ailen nerdeler?esin neden gecici bi iste calismiyo?marketlere falan başvursun alirlar
Bnde gece duzi izlemeye bayilirim
Ama kalkmasinida biliyorum yani
Kisacasi cok umursamaz bi esin var
Olursa olur olmazsa cokta fi fi diyo
Nediyim allah akil fikir versin

Can'ım ailen yok mu? Çok üzüldüm

annen baban var mı. hamile olduğun sürede onlarda kalsan

Allah yardım etsin,eşin hep mi böyleydi.
Hamile olmasan da açlık kötü,bir de bu halde 10 misli kötü.
Boşanma süreç isteyen bir şey,acilinden düzene oturtman lazım beslenmeni.
Ailen vs yok mu ,herhangi biri??

Eşin hep böyle sorumsuz birimiydi ?
Evet eşim genel anlamda sorumsuz. Yani eminim parasi olsa ben ne istesem yapar gozu dar cimri degil ama sorumsuz.
Kac kere uyardim kendini ben hamileyim kansizligimda var duzenli yemem gerekiyor bir ekmek olsa yeter dedim ama asla kalkipta almiyor benide gondermiyor. Babam vefat etti ben kucukken annem var elhamdullah zaten ona gidecegiz biraz kafa dinlemeye uzak sehirde annem. Yasadiklarimdan haberi yok olsa.ceker alir beni

Back
X