sıkıldımm çok sıkıldıkk artık aileleri idare edemiyoruz 7 ayda boğazıma kadar geldi bazı şeyler.sorun hep aileler..kimseyi memnun edemiyorum kimseye yaranamıyorum..annemlere gidiyorum kaynanamlar küsüyor oraya gidiyorum annemler küsüyor..iki hafta üstüste annemlere gitsek eşim surat yapıyor.ama on haftada kaynanamlara gtsek hiç şikayetçi olmuyor..dün tartıştık bunları söyledim..konu babamın bana küsmesiyle açıldı.babamı aramıyorum diye bana küsmüş babam eve giderken eşim söyledi bende herkesi aynı ayna memnun edemiyorum ben kime küseyim sıkıldım artık herkes benden bişeyler bekliyor dedim..önceki gün görümcem bizde kalmıştı sırf merakından eminim.kaynanamlarda bizdeydi akşamdan gitti onlar.annemlermi bişey söyledi dedi hayır dedim.ben kendımı zorluyorum annen ameliyat oldu diye oradan çıkmıyorum şikayette etmiyorum ama sen aynı eşitliği bize göstermiyosun dedim.sizde on saat oturuyosak bizde iki saat oturuluyo dedim böyle olunca bizimkilerde bana küsüyor dedim.celallendi tabi.senın annen ameliyat olursa bigün bende bu hesapları yaparım.madem sevmiyosun istemiyosun ne sen bize git bi daha ne ben size gidiyim herkes kendı ailesyle görüşsün dedi.çok sinirlendim yaptıgım hiç bi iyiliği görmüyor.sevmiyorum görümcemi bunu oda biliyor ama asla saygısızlık etmedim ona karşı bile ama hala ben kötüyüm.annemler iki haftada bir bize gelirler.eşim dün bana diyorki ben ayrımcılıkmı yapıyorum annenler her hafta geliyor gelmesinmi diyorum diyor yaa senın öyle bişey demeye hakkın varmı.bende dedimki onumu sayıyorsun taksime çizik atıyormusun bu haftada geldiler diye dedim. bu lafları benı o kadar soğutuyorki kendınden..
bu konu yüzünden kavga etmekten bıktım sonunda hep küsüyoruz akşamları eve gelmek istemiyorum o zamanlar 2 yabancı gibi yaşamak istemiyorum haftalarca,bu konuları devamlı acarsak sonumuz iyimi dedi boşanmaya kadar gidecek konular neden açıyorsun ,cicim aylarımız olmadı bu aileler yüzünden dedi...
bizim sonumuz ne olacak böyle bende bilmiyorum..bu hafta sonu yine kaynanamlardayım,görümcem direktifleri verdi sağolsun cumadan gideceğim hemde kurban keseceklermiş.2 günüm yine heba olacak. benım derdim yaranamamakk kendımden o kadar fedakarlık yapıyorum ama kaynanamlarla ne zaman otursak hemen gelin kaynana muhabbetleri açılıyor.bıktım artık göz göre göre haksızlıklardan sıkıldım ne yapıcam bilmiyorum..
bu konu yüzünden kavga etmekten bıktım sonunda hep küsüyoruz akşamları eve gelmek istemiyorum o zamanlar 2 yabancı gibi yaşamak istemiyorum haftalarca,bu konuları devamlı acarsak sonumuz iyimi dedi boşanmaya kadar gidecek konular neden açıyorsun ,cicim aylarımız olmadı bu aileler yüzünden dedi...
bizim sonumuz ne olacak böyle bende bilmiyorum..bu hafta sonu yine kaynanamlardayım,görümcem direktifleri verdi sağolsun cumadan gideceğim hemde kurban keseceklermiş.2 günüm yine heba olacak. benım derdim yaranamamakk kendımden o kadar fedakarlık yapıyorum ama kaynanamlarla ne zaman otursak hemen gelin kaynana muhabbetleri açılıyor.bıktım artık göz göre göre haksızlıklardan sıkıldım ne yapıcam bilmiyorum..