• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bıktım hayatımdan:((

ilkyaz85

Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2013
3
0
6
İzmir
arkadaşlar ben birşey sormak istiyorum .eşimle ortak kurduğumuz bir şirket vardı iki yıl önce .maalesef batırdı eşim.bu şirketten dolayı zorunlu bağkurluyuz.yani kendimiz ödüyorduk ama işler bozulduğu için 6 7 aydır ödenmiyor.gss ye geçmek istedim şirket kapanmadan mümkün değilmiş.şirketin tasviyeside1 yıl sürer diyorlar.ve ben 31 haftalık hamileyim.çok inişli çıkışlı bi ruh haline büründüm.üstelik bi çocuğum daha var.bu noktaya geleceğimizi bilseydim yapmazdım belkide bu çocuğu:(sormak istediğim sigorta sorunu olanarkadaşlar nasıl çözdüler.eşim aşırı borç yapmış alıcak kimsede yok çok moralim bozuk ani bi doğum olsa ne olacak bilmiyorum.acilede gidemem sezeryan olması gerekiyor çünkü.en ufak bi promlemde bütün dertlerim aklıma üşüşüyo.çıldırıcak gibi oluyorum..off hamilelğini benim kadar kötü geçiren varmı acaba..hiç uykum yok inşallah bebeğime yansımaz diye dua ediyorum..

Hamile iken biraz zor olacak ama sigortalı bir işe girmen lazım. Allah'ım yardımcın olsun canım... Bebeğinin sağlıklı sıhhatli doğmasını, hayırlı bir evlat olmasını nasip eylesin Allah'ım.

Bağkur prim borçlarınızı 6183/48 (zor durum sebebiyle yapılandırma) e göre 36 ay taksitlendirebilirsiniz. İlk taksidi ödedikten sonra sağlıktan faydalanabilirsiniz. Mutlaka doğumdan önce müracatınızı yapın.

ben sgk ya gittim bu yapılandırmayı okumuştum internnetten ama böyle birşey yok dedi bana galiba kapanan bağkur ların kalan borçları için bu bizimki şirketten dolayı hal aaçık ve her ay 300 tl daha ekleniyo maalesef..

Back
X