- 20 Ekim 2018
- 142
- 73
- 13
- 38
- Konu Sahibi Darknesslady2109
Biktimmmmm bu kadınla 7 senedir altlı üstlü yaşamaktan fakirliğin parasizligin gözü kör olsun lanet olsun bugün durumum olsa çıkıp gidicem bı daha ne şeytani gör ne salavat getir tum kedilerimi biraktim onun yüzünden sadece 1 tane kaldı onun kum kabı niye icerdeymis kokuyomus ustumuz başımız kokuyomus gelir bana lokma yemez halıya bakar eve bakar mutlaka bir kulp bulup darlar yukarı çıkın çay içelim der orda mutlaka icimizi sıkar eşimin işsizlik maaşı hakkı son 2 ay kaldı adam alsın belki bu kadar rahat oturamicak evde it gibi çalışacak kafasına göre gider iş bulur takıntılı saplantılı tansiyonlari sürekli cikiyo 2 haftadır acillere gidip dönüyor hep bi ağlama hep bi annelik kullanma benim annemi kıskanır eşim gitse ama böyle birine ilgi göstermek lokma içimden gelmiyor emdr tedavisi görüyorum ankesiyete sıkıntım var çalışabilecek gücü bulamıyorum şu an kendimde arada bir karşıma alıp insan gibi laf anlatıyorum annedir diye ama hep bir talep hep istek yapsan bir türlü yapmasan hasta olup kriz geçiriyor en son ben hasta olucam yeterrr artık