Bıktım senden kv

Darknesslady2109

Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2018
142
73
13
38
Biktimmmmm bu kadınla 7 senedir altlı üstlü yaşamaktan fakirliğin parasizligin gözü kör olsun lanet olsun bugün durumum olsa çıkıp gidicem bı daha ne şeytani gör ne salavat getir tum kedilerimi biraktim onun yüzünden sadece 1 tane kaldı onun kum kabı niye icerdeymis kokuyomus ustumuz başımız kokuyomus gelir bana lokma yemez halıya bakar eve bakar mutlaka bir kulp bulup darlar yukarı çıkın çay içelim der orda mutlaka icimizi sıkar eşimin işsizlik maaşı hakkı son 2 ay kaldı adam alsın belki bu kadar rahat oturamicak evde it gibi çalışacak kafasına göre gider iş bulur takıntılı saplantılı tansiyonlari sürekli cikiyo 2 haftadır acillere gidip dönüyor hep bi ağlama hep bi annelik kullanma benim annemi kıskanır eşim gitse ama böyle birine ilgi göstermek lokma içimden gelmiyor emdr tedavisi görüyorum ankesiyete sıkıntım var çalışabilecek gücü bulamıyorum şu an kendimde arada bir karşıma alıp insan gibi laf anlatıyorum annedir diye ama hep bir talep hep istek yapsan bir türlü yapmasan hasta olup kriz geçiriyor en son ben hasta olucam yeterrr artık

İş durumu eşinin yoluna girer de umarım uzaklaşırsınız ailecek
Araya mesafe koymaya çalışın bir şekilde

İş durumu eşinin yoluna girer de umarım uzaklaşırsınız ailecek
Araya mesafe koymaya çalışın bir şekilde
Yukarıya hiç çıkmıyorum gerekmedikce
Saygısızlik yapmıyorum sıkıyorum kendimi
Evden çok az çıkıyoruz para gitmesin diye
Elektrik su ortak o ödüyor şu an gücümüz yok
Eşim nerdeyse hiç muhatap olmaz bize gelse bile çok az konuşur pek takmaz ona rağmen bize gelir en az 2 saat oturur yemez içmez
Biz kendi capimizda yaşıyoruz bir şekilde
Ama sürekli ağlayıp hasta oluyor son bir iki haftadır ilgi istiyor didiklemek istiyor yalnız kalcam diye korkudan ölüyor
Eskiden acır uzulurdum ama o duygu da bitti artık

Yukarıya hiç çıkmıyorum gerekmedikce
Saygısızlik yapmıyorum sıkıyorum kendimi
Evden çok az çıkıyoruz para gitmesin diye
Elektrik su ortak o ödüyor şu an gücümüz yok
Eşim nerdeyse hiç muhatap olmaz bize gelse bile çok az konuşur pek takmaz ona rağmen bize gelir en az 2 saat oturur yemez içmez
Biz kendi capimizda yaşıyoruz bir şekilde
Ama sürekli ağlayıp hasta oluyor son bir iki haftadır ilgi istiyor didiklemek istiyor yalnız kalcam diye korkudan ölüyor
Eskiden acır uzulurdum ama o duygu da bitti artık
Madem rahatsız kediden daha çok kedi al. Bi arkadaşım vardı. Sırf bu yüzfen evime her geldiğinde evde hayvan mı olur? İyyy ne kadar sevimsiz diye diye canımı sıkıyordu. İstemiyorsan gelme artık dedim yolladım. Keşke vermeseydin kalanlarını o huysuz yüzünden

Madem rahatsız kediden daha çok kedi al. Bi arkadaşım vardı. Sırf bu yüzfen evime her geldiğinde evde hayvan mı olur? İyyy ne kadar sevimsiz diye diye canımı sıkıyordu. İstemiyorsan gelme artık dedim yolladım. Keşke vermeseydin kalanlarını o huysuz yüzünden
Dene
Ciğerim yana yana biraktim hergun ayilip bayiliyodu bir yerine birşey yapacaktı inme inecek felç olacak diye korktum en son nefes alamiyodu stresten 70 yaşında kadın nitekim ben içimde abattigini bilsem de o sonuca getirdi durumu

Kedi konusunda haklisiniz ama hem kari koca parasizsiniz hem kadinin evinde oturuyorsunuz ve de memnun degilsiniz. Bize kimse ev vermedi valla calistik da aldik. Kadinin evinde oturup da onu begenmemek cok acimasizca ama bunu sizin icin soylemiyorum esiniz icin soyluyorum cunku onun annesi. Ve esiniz muhatap olmuyormus ya,iste o muhatap olmadigi kadinin imkanlariyla gecindigini unutmasin ,kendisine bunu hatirlatin.

Allahtan evladin hayirlisini istiyorum valla. Boyle hem evimde oturup hem de beni begenmeyenini degil.

Ev onun değil miras babadan onunda emeği var kabul ama ota boka karışması beni çok yordu hirpaladi evlat ayırma desen onda kıskançlık hastalık uydurup ilgiyi üstüne çekme bıktım artık bu huylarindan

Biktimmmmm bu kadınla 7 senedir altlı üstlü yaşamaktan fakirliğin parasizligin gözü kör olsun lanet olsun bugün durumum olsa çıkıp gidicem bı daha ne şeytani gör ne salavat getir tum kedilerimi biraktim onun yüzünden sadece 1 tane kaldı onun kum kabı niye icerdeymis kokuyomus ustumuz başımız kokuyomus gelir bana lokma yemez halıya bakar eve bakar mutlaka bir kulp bulup darlar yukarı çıkın çay içelim der orda mutlaka icimizi sıkar eşimin işsizlik maaşı hakkı son 2 ay kaldı adam alsın belki bu kadar rahat oturamicak evde it gibi çalışacak kafasına göre gider iş bulur takıntılı saplantılı tansiyonlari sürekli cikiyo 2 haftadır acillere gidip dönüyor hep bi ağlama hep bi annelik kullanma benim annemi kıskanır eşim gitse ama böyle birine ilgi göstermek lokma içimden gelmiyor emdr tedavisi görüyorum ankesiyete sıkıntım var çalışabilecek gücü bulamıyorum şu an kendimde arada bir karşıma alıp insan gibi laf anlatıyorum annedir diye ama hep bir talep hep istek yapsan bir türlü yapmasan hasta olup kriz geçiriyor en son ben hasta olucam yeterrr artık
Sana tek önerim Çalış.
İş bul kafan rahatlar kv deden uzak olmuş olursun ve maddi anlamda rahat edersin.
Neden çaresizce oturuyosun anlamıyorum.
Çalışınca anksiyeten düzelir ilgi alanın değişince

Yahu babadan miras ev tamam da ama o kadın o evi slmak veya yaptırmak için nelerinden kıstı kimbilir.offf Allah hayırlı evlat versin valla.lafım eşinize.hem işinz yok ikinizin de hem ne güzel başınızı sokacak bir evinuz var çik diyen kita isteyen yok.hem de faturaları ortak ödüyormuş kadın.tamam melek değil belki ama azıcik idare ediverin siz de he deyin geçin

Sana tek önerim Çalış.
İş bul kafan rahatlar kv deden uzak olmuş olursun ve maddi anlamda rahat edersin.
Neden çaresizce oturuyosun anlamıyorum.
Çalışınca anksiyeten düzelir ilgi alanın değişince
İşler beni beklemiyor arkadaşım en son geçen hafta bir iş buldum rezalet bir yerdi evden kaçmak için abuk sabuk bir yerlere giriyorum sonra daha beter cokuyorum

İşler beni beklemiyor arkadaşım en son geçen hafta bir iş buldum rezalet bir yerdi evden kaçmak için abuk sabuk bir yerlere giriyorum sonra daha beter cokuyorum
Valla canım cocugun var mı bilmiyorum ama elinden geldiğinde kendini evlatlarına ada eger yoksa aç Bi kuran oku namaz kıl kendini imana verdikçe o naparsa yapsın umursamaz oluyorsun inşallah Rabbim gönlüne göre düzeltir onuda oğulları canları bazen abarttıklarıda kesin

Back
X