Bıktım Usandım Bu Bulantı ve Kusmadan

Smhzhl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2015
49
13
88
33
Merhaba arkadaşlar bunu yazarken bile hala bulantılarım gitmiyor. tüp bebek hastasıyım bebek gayet saglıklı daha 1 ay yeni oldu ama sabah başlayıp akşama kadar neredeyse 10 defa kusuyorum bana birşeyler önerin serum yedim olmadı ilaç kullandım oda işe yaramadı ben bu bulantılardan 2 kg verdim daha ne olacak benim bu halim usandım birşeyde yiyemiyorum ne yapmam lazım İnanın ayağa kalkamıyorum o derece ne yapmam lazım hergun 10 defa kusulurmu bulantılar hiç bi geçmez bu nasıl bir iştir. bebek istedik tüp bebek yaptık tuttu elhamdülillah ama şimdide bulantı ve kusma beni maf etti neler önerirsiniz

20 li haftalara kadar bulantım oldu ve maalesef aynı durumdaydim senle, hayattan hic hic zevk alamıyorsun anlıyorum bana ilaç filan da fayda vermedi o yuzden sadece sabır zamanla azalarak bitecek mükâfatın cok guzel olacak ins.

Benim de öyleydi. Çok zor oluyor biliyorum. Ben de 4 kilo vermiştim bulantılarım geçene kadar. Tuzlu beyaz leblebi yiyebiliyordum sadece. Bir deneyin isterseniz.

Bulanti degil kusmaktanda beter oldum nabicam ben ya ey rabbim sen hayirlisini bilirsin

Ben 15 gün su bile içmeden yaşadım serumla sonra yavaş yavaş ekmek peynir
Mısır erik v.s. yavaş yavaş yemek yemeye döndüm yalnız değilsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…