Biktim usandım yaşamaktan. ..

Kanda kreatiniz yüksekse papatya çayını öneririm, ablamda sondasız yapamıyordu, yoğun bakımda yattı, şimdi 1 e düştü şükür... hergün 2 bardak papatya çayı içiyor... diğer konunuzda ise Allah gönlünüzdeki nasip etsin inşallah

Sanirim annen seni korumak icin oyle soyluyor ama kelimelerini dogru secemiyor.
Seni cok uzdugunun farkinda degil sanirim. Ayrica kimin ne olacagi hic belli olmaz, saglikli evlenip sonra birsuru hastalikla ameliyatla karsilasilabilir.

Allah'im yardimcin olsun. Gonlune gore versin insallah

Cok gecmis olsun canim. Dedigin gibi, hatta rumuzun gibi umutlu ol umidini hiç kaybetme. Hersey biz insanlar icin. Umarim hayat sinavini en guzel sekilde atlatir ve bugunleri hic hatirlamazsin bile. Anneye de cahil diyebilirim, baska birsey aklima gelmiyor. Umarim birgun soylediklerinden utanir.

Anneniniz bir daha evi çekip çeviremez deyince niye yapamazmışım deyin sertçe siz niye ağlıyosunuz.şöylesin böylesin derse millet kızını senin gibi yermiyo övüyo sen beni aşağıladıkça aşağılıyosun.sen bile ezmeye kalkarsan millet neler yapar deyin.anneniz sizi pasif gördüğü için böyle diyor

Kızlar çok teşekkür ediyorum hepinize . .. ayrİ ayrı cvp yazmakta zorlanıyorum . Telefonda olduğum için. Biriniz erkek arkadaşın ne kadarını biliyor yazmısınız sonda kısmını bilmiyor sadece onu anlatamadım anlatamıyorum utanıyorum korkuyorum .. Gerçekten yoruldum bıktım usandım Hiç bi zman isyan etmedim çok şükür dedim bu halime hiç değilse işime gidiyorum hayata tutunuyorum ama inanin bı yere kadar cekmeyen işin bu kadarini bilemez .. Aslında dediğiniz gibi annemin daha çok bana destek olması lâzım ben umidimi yitirdigimde beni ayağa kaldırması lazım ama yok o benim hayata karşı daha çok pasif olmamı istiyor çalışmami istemiyorum ehliyet é yazılmamı istemiyor evlenmemi istemiyor ozman ben neden yaşıyorum neyi çekiyorum

Yetersiz anneler genelde en masum cocuklarini kurban secer ve senin annen gibi olmadik davranislar icine girerler..bu senin hastaliginla alakali degil annenin hastaligiyla alakali...
Cok sukur akil sagligin yerinde en onemliside bu...akli zayif cocuklarini normal gorup onlara hayat kurmaysn calisan bir anne tanimistim o kadar iz veriliydiki evlatlarina oyle guzel bakiyorduki hayatim boyunca alacagim bir ibret ders ornek oldu bana

Annen seni korudugunu saniyor ama cok yanlis yapiyor.
Ama biyerdede tek sebebi kizm uzulmesin diye yapiyor bunlari. Bence erkek arkdasin bilmeli bazi seyleri.

Back
X