- 26 Temmuz 2011
- 3.712
- 2.368
- 333
Merhaba arkadaslar, calismis oldugum is yerindeki musterilerden cidden biktim.. bazilari o kadar sinir ediciki, elli kere ayni seyi tekrarlamak zorunda kaliyoruz.. gozlerinin onunde koskoca bilgi panosunu goruyorlar hala ayni soruyu 273747484848 tekrarliyorlar, bizdende 283848848484 cevap bekliyorlar.. Bankanin hem sekreterligini hemde banka isleriyle ilgileniyoruz toplam 6 kisiyiz.. herseyi yavas yavas ogreniyorum ve bunun uzerine egitim aldim zaten.. amannnn yeminle bazi musteriler sirf yabanci oldugumu gordukleri icin irkcilik yapiyorlar.. artik is kartimi uzerimden cikarticam.. bugun kadinin bir tanesi yasli yani, benden bilgi istedi, ve ben henuz yeniyim, kademe kademe ogreniyorum o is yerindeki yapilacak isleri, neyse belgenin fotokopisini filan cektim ilgilencem dedim.. is arkadasima sordum oda tamam dedi.. bu kadin tutmus yoneticiyi aramis, beni yanlis bilgilendirdi diye.. oglen tam eve gidecekken yonetici geldi yanima, su kadin sizden bilgimi istedi diye bende evet dedim, hatta is arkadasima sordum hata yapmamak icin dedim.. ve oyle hareket ettim dedim hatta kadinida sonradan aradim dedim.. basladi yonetici neden bana sormadiniz diye, vsvs.. halbuki bu is icin motivasyonum 100% gercekten bugun modum dustu motivasyon 0%.. kovulursam sirf bu kendini bilmez bizi sikayet etmek amacli patronu arayan musterilerin yuzunden kovulucam.. sirf bana degil is arkadaslarimada aynisini yapiyorlar.. ki ben yeni yeni adapte oluyorum.. offff icim sisti butun gun acaba kovulurmuyum diye bunu dusundum !!!!!! yeterince guler yuz gosterdigimi dusununuyorum musterilere ama yeter artik yani.. her seferinde yoneticiyi arayip sikayet edeceklerse ohoooooo.. yeminle kafamda deli sorular acaba kovulurmuyum ? acaba yoneticinin gozunde iyi degilmiyim diye dusunmeye basladim.. ki cok calisiyorum ve kendimden cok odun veriyorum..