• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biktim ya .

Baharyagmuru35

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2011
14.263
14.668
498
Gerçekten biktim artik . Ablam şehir dsnda oturuyor aramizda 7 yaş var . Evli . Bnde evliyim . Neyse telefonda konusuyoruz surekli kendini anlatiyor . Birşeyi merak etmesemde zorla anlatiyor . Her şeyi çok ince ayrıntıya kadar anlatiyor . Telefonda arıyor hiç ben konuşmuyorum birsey anlatcak oluyorum kelimeler agzima tikiliyor hep kendini anlatıyor kendi kayinvalide sini esiyle tartismalarini kayninin sozlusunu filan anlatiyo .
eltisini anlatiyo vs.vs . Ben birsey anlatmak için arıyorum anlatıyorum snra o milyon saat konusuyo aradigima pişman ediyo. Bunu ona anlamaya çalıştım bu sefer de yanlış anlıyor hemen suratima benim hatalarimi vuruyor .
Annem dahi psikolojisi bozuldu iyice diyo . Bi sorunuda yok öyle büyük orda koca şehirde yalnız zor tmm ama arasın sonuna kadar saatlerce sohbet ederim ama bazen hatta genlde telefonu uzaklaşıyorm evet evet diyorum hiç zevkli gelmiyor çünkü biktim artik karşılıklı muhabbet etmiyoruz ki hep o anlatiyo ben dnliyorum . Oneride bulunup yorumlar yaptgim halde bir de bgenmiyor .
Geçen tartstk anlattim bu yaptıklarını bak dedim böyle yapma karsilikli sohbet edelim anlamamis hala devam ediyor . Whatsaptan da aynı şekilde sayfalarca yazıyo ben iki cumle hep . Bi hasta oluyo internetten arastrmalarini onların sonuclarini filan yazıyo anlatiyo . Yani inanin kayninin sozlusuyle neler yaptgini bile en ince ayrintsina kadar biliyorum . Ben gerçekten biktim artik bu bencilliginden ve anlayisszligndan . Geçen açık açık herseyi söyledim ama yinede anlamamis . Mesela ariyo musait olmuyorum mesgule atıyorum yine 3 4 kez ariyo mesaj atiyo . Cumartesi esimin tatil oldugunu blio oglene kdr uyuyorz biliyo o gün . Yine de 12 de ariyo açıyorum ben yinede uyuyordum diyorum aa öylemi pardon deyip kapatmak yerine yine anlatmaya basliyo . Gece 12 de ariyo yataktayim ddıye mesaj atıyorum yine ariyo filan .

Ablanizin sorunlari var bence.Anlayisli olun ve acik acik konusun.kendisi ne yaptiginin farkinda da degil bence.Whatsapp den yazismalarinizi gosterin.Boyle sohbet olmaz deyin.Ve bir baskasi ile de konusmalarinizi gosterin.Muhtemelen bir o bir senin yazismasi olan bir yazisma olsun.Kendisine ne yaptigini gostermezseniz anlamayacak.

Psikolojisi iyice bozulmuş. Konuşmaya ihtiyacı var. Ama siz de haklısınız. Fazla dinlemeyin. İnsanın ruhu daralır. Tedavi olsun.

Evet cok bunaltici haklisin, kuzenimde ayni durum insani hic konusturmaz hep kendi dertleri. Bu kisiler gercekten psikolojik sorunu olan kisiler bence cunku iki kelimelerinin ikiside kendi dert ve tasalari. Bence bi psikologa gitmeli

Konuscak kimsesi yok heralde baska. Bazen insanlar dinlenmek icin degilde sirf konusup kafayi bosaltmak ister. Ablanizda baya bi abartiliymis. Telefonda pek bisey yapamazsiniz ama whatsappte yazip dursun okumadan sil saten geri cevap falan beklemiyodir muhtemelen, en azindan sizin kafaniz bos seylerle dolmasin

Valla canim benim kuzenimde aynen ablan gibi .mesela ariyorum yada o ariyor beni sevgilisinden onun arkadsdinin sevgilisinden kaynanasindan vir vir konusuyor gecen gece sinav var cok gerginim aramis sevgilisinin arkadssi evlenmis gelin rusmus filan anlitio habire ben ders calisicam dedikce konustu telefon caliyor diyip kapattim artik yapcak birsey yok bu tiplere.

Arkadaş olsa neyse de ablam arasa asla şikayetçi olmam. Demek ki benden başka konuşacak kimsesi yok diye düşünürüm. Tamam, uyurken araması doğru değil de o zaman siz de telefonu sessize alıp yatın.

annemle teyzem geldi aklıma,teyzem aynı ablanız gibiydi,arar anlatır anlatır yemeklerimi yakmazdı annem,annem arar bir şey için ama sanki teyzem aramış gibi yine konuşur annem diyeceğinide unutur,anlatamadan dinlerdi teyzemi.söylesenizde düzeleceğini sanmıyorum,ablanızın tarzı bu karakteri bu,kendi derdi olmasada karşı apartmandaki bilmem kim ablanın oğlunun derdini anlatır.yani yapacak bir şey yok gibi.

Bnm ablmda bnm canım kanım . Konu başka yani sorun araması değil arayıp sohbet edememek sürekli telefonda hiç konuşmadan dinlesen ve hep böyle olsa ?
Gerçi doğru insan biraz bunalir hep kendinden dertlerinden bahsetse onuda kırmadan konuşmaya çalışın bu konuyu

Arkadaş olsa neyse de ablam arasa asla şikayetçi olmam. Demek ki benden başka konuşacak kimsesi yok diye düşünürüm. Tamam, uyurken araması doğru değil de o zaman siz de telefonu sessize alıp yatın.

Konusuyorumda bi yere kadar bn de konuşmak istiyorum sohbet etmk sadece dinliyorum konuşmadan kapatiyoruz . Whatsapta bile konusuyo knusuyo naber bile demeden en son ben yazmsmiyim bkmadan yazıp yazıp byy dio .

Gerçi doğru insan biraz bunalir hep kendinden dertlerinden bahsetse onuda kırmadan konuşmaya çalışın bu konuyu

Konuştum kırmadan ama yine aynı . Whatsapta bile sayfalarca yazıyo naber bile demiyo sadece anlatıp snrada byy diyo gdiyo . Telde knusuyoruz bişey anlatmak için agzimi aaçıyorum a diyorum kaliyorum laflar tikaniyo agzima çünkü sürekli anlatiyo

Konuştum kırmadan ama yine aynı . Whatsapta bile sayfalarca yazıyo naber bile demiyo sadece anlatıp snrada byy diyo gdiyo . Telde knusuyoruz bişey anlatmak için agzimi aaçıyorum a diyorum kaliyorum laflar tikaniyo agzima çünkü sürekli anlatiyo
Heralde o da çok bunalmış biseylerden sadece anlatip rahatlamaya calisiyo psikoloğa mi gitse ki onada zarar bu durum

Back
X