bıktım yaaa bıktımm=(

temmuz86

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2010
242
108
323
38
yaaa bi insan bu kadar mı dibi görür yemin ederim son demlerimi yaşıyorumm en karşı çıktığım şey olan intiharı bile düşünüorum ailemde huzurum yokk benimle alakalı huzursuzluklar deil ama onları mutsuz görmek benide üzüyor çalıştığım şirkette mutsuzumm sevdiğim 2,5 yıldır birlikte olduğum insan bana soğuk davranıyor ayrılığın eşiğine geldim son bir haftadırr hergün ağlıyorum arkadaslarım destek olmaya çalışıyolar fakat onlarada istem dışı çok kötü davranıyorumm dün kafamı toparlamak için tek başıma arabayla sahile gitmek istedim kaza yaptımm Allahtan çok büyük bişe deil..offff offfffffff nolurr arkadaşlarrr bir iki bişeyde olsa yazınn gerçektenn bıktımm herkesten herşeyden umudumu tamamıyle yitiriyorumm ..senağlama

canım kendine gel ya sen böyle düşündükçe çıkamazsın bu işin içinden emin oL... arkadaşlarınla güzel vakitler geçirmeye çalış kötü davranma onlara dikkat et sonra sen üzülürsün .. sevgilinle konuş neden soğuk davranıyomuş özel bi nedeni varmıymış .belkide sen soğuk değildir sadece sen öyle düşünüyosundur.. herşey hallolur bu hayatta merak etme herkezin çok bunaldığı yaşamak istemediği zamanlar oluyor bunu unutma..

canım haklısın üzülmek de bu saydıklarının hepsi başlı başına bir sorun.
ama unutma seni yoketmeyen herşey seni güçlendirir.
öncelikle sakin kafayla düşün.seni ne rahatlatırdı mesela.
düşün bakalım.
önce biraz sakinleş ve yapmak istediklerinin listesini yap.sonra hayatındaki olumsuzlukların listesini yap.ve neler yapabileceğini düşün.
seni umursayan sevgilini de bence bırak gitsin.
ben de 2.5 yıl bir insanla beraberdim.
o beni aldattı soguk davrandı.
herkes ayrıl diyordu ben ayrılmıyordum.
aile sorunları da eklenince kafama tak dedi ayrıldım.şehir değiştirdim ve şimdi ki eşimle tanıştım.
allahıma ne kadar şükretsem az.
iyiki eski sevgilim beni aldatmış diyorum şimdi.eşimle çok mutluyum
bir de oğlum oldu.o günlerime gülüyorum şimdi.
hergün batan güneş ertesi gün yeniden dogar.
eminim seninde daha yaşayacak çok güzel günlerin vardır.
aile herşeyden önemli.sana destek olmayan köstek olan insanları da kendinden uzaklaştır.
sen herşeyden önemlisin çünkü..

sanırım yeni bir sene sorunlarıda beraberinde getirdi insanlarda.kendini toparla tek sorunu olan sen degilsin yalnız degilsin umarım en yakın zamanda mutlu günler seni bulur.

Canım çok üzüldüm ama nolur sağlam dur biraz.
Benimde ailem çok kötü günler geçirdi, halada geçiriyo seni bu yüzden çok iyi anlıyorum
Ama emin ol herşeyin bi nedeni var, her şerde bi hayır var bizim göremediğimiz inan bana
Bigün anlıycaksın bu güzel şeyin ne olduğunu, şu gününe bile şükret Allaha dua et
intihar falan sakın aklından geçirme, beterin beteri var ne zor durumda insanlar var, herşey gelip geçici bigün bakmışsın ki hepsi uzakta kalmış, belki hatırlamıycaksın bile.. Ayrıca lütfen şunuda unutma her insan böyle zamanlar yaşar, herşeyin ilacı zaman içiin rahat tutmaya güzel şeyler düşünmeye çalış olur mu ? Hayat böyle çünkü intiharı aklından sakın geçirme işte o zaman aileni mahversin o zaman daha çok üzülürler.

yaaa bi insan bu kadar mı dibi görür yemin ederim son demlerimi yaşıyorumm en karşı çıktığım şey olan intiharı bile düşünüorum ailemde huzurum yokk benimle alakalı huzursuzluklar deil ama onları mutsuz görmek benide üzüyor çalıştığım şirkette mutsuzumm sevdiğim 2,5 yıldır birlikte olduğum insan bana soğuk davranıyor ayrılığın eşiğine geldim son bir haftadırr hergün ağlıyorum arkadaslarım destek olmaya çalışıyolar fakat onlarada istem dışı çok kötü davranıyorumm dün kafamı toparlamak için tek başıma arabayla sahile gitmek istedim kaza yaptımm Allahtan çok büyük bişe deil..offff offfffffff nolurr arkadaşlarrr bir iki bişeyde olsa yazınn gerçektenn bıktımm herkesten herşeyden umudumu tamamıyle yitiriyorumm ..senağlama

İntiharı düşünmekle çok mu iyi yapıyosun güzelim...
Hayatta demekki canından senden daha değerli şeyler var...
Değermi...
Bence hiçbirine değmez..
Dünyaya gelirkende yalnızdın öldüğün zamanda yalnız olucaksın..
Herşeyi bukadar ince ayrıntısına kadar düşünüpte üzme tatlı canını..
Sevgilin seni takmıyo mu sende onu takma..
Ailen hep seni üzüyomu..Sende sessizliğini koru çekil odana.. Susmak bazen engüzel cevap..
Ama sakına sakın Allahın sana bahşettiği canı almayı düşünme..
Sabır en büyük erdemdir...
Mutlu olman dileğiyle..

Biraz olaylara iyi yönünden bakmaya çalışsan eminim fikrin değişir,Geçmiş olsun dün kaza yaptım diyorsun ama bak bugün bu yazıyı yazabiliyorsun.
Şu an bir hastahane odasında canınlada uğraşıyor olabilirdin.
Hayatta beterin beteri var
Biraz bardağa dolu yanından bakmayı dene ;)

silkelen ve kendini toparla hemen bence
sevdiğin soğuk davranıyor bırak akışına belki bölesi hayırlıdır hakkında
kaza için çok geçmiş olsun öenmli bişi değilmiş Allah tan
hayata sıkı sıkı tutun ve ben varım dee
huzur seninde ellerinde unutma,ufacık şeylerden murlu olmaktaa
umarım bu karamsar halinden çıkarsın bi an öncee :Saruboceq:

intiharı düşünmen çok yanlış.bugünlerde bir filmin konusu bu,seninde kendinde düşünmeni istiyorum
düşünsene intihar ediyorsun ve sana gelecekte olanları izletiyorlar,sen evlenmişsin istediğin kişiyle,bir çocuğun olmuş çok mutlusun,torun geldikten sonra ailende kavga etmeyi bırakıyor mutlu mesut geçiniyorsunuz.ve daha hayal ettiğiniz birçok şeyin gerçekleştiğini düşünün.bunlardan mahrum kalmak istermisiniz?

bence bir süre kafanızı toplayın,hatta yardım alın,güçlü olmaya çalışın.ayrıca huzurevleri-yetimhane-hastahanelerin acil servislerini gezmenizde fayda var,diğer yaşantıları görünce belki toparlanırsınız

bazen kimileri en dibi görmek zorundadır ki yeniden gün ışığını görsün...bu zamanı böyle düşün bence...öldüm bitti herşeyden kurtuldum olmuyor ne yazıkkii...seni rahatlatmaz belki bu dediğim ama her birimizin inan türlü türlü dertleri var belkide buraya yazamadığımız kadar..sık dişini ve tek tek hepsinin üstesinden gelmeye bakkolumunekankayizsmile

canım bence kesinlikle uzakta bi akraban arkadaşın vs varsa
durma atla git yanına. işten izin mi alırsın haftasonu mu gidersin bilemem..
ama ben de senin gibi herşeyin üstüme geldiği bi dönem geçirdim
hem sevgilimi hem ailemin sevgisini kaybettim bi dönem
şuan zar zort toparladım ikisini de.
ben de farkediyordum herşey üstüme geliyordu
keşke o dönem atlayıp kafamı dinliceğim bi yere gitseydim diyorum şimdi.

dunyaya bir defa geliyoruz zaten, ne intihari sekerim? acisiyla tatlisiyla hayatin tadini cikarmamiz gerek. inan hepimiz buyuk ya da kucuk bir suru sorun yasiyoruz ama hayata bir yerinden tutunuyoruz, kendimizi birakmiyoruz. boyle yapmaya mecburuz. kendin de soylemissin bak, intihar cok yanlis bir sey. ayrica hic bir seyin cozumu degil. aglayabilirsin, uzulebilirsin, kahrolabilirsin ama yine de yasadiklarina sabir gostermen gerek canim, Allah herseyin sabrini veriyor canim. insanlar ne uzuntuler yasiyor, eslerini, kardeslerini, ailelerini kaybediyorlar ama yine de sabrediyorlar. sana kendine sukretmen icin bir ornek vereyim, Haiti depreminden haberin vardir sanirim. insanlar perisan bak gor de sukret canim hersey Allah'tan yalnizca biraz sabir lazim :teselli:

azıcıkk pozitif olmayı denesenn.bıktımm usandımmm çekemiorumm dayanamıorumm artıkla hayatt geçmioo maleseff.böle düşünmekk sadecee yıpratırr seniii.hepimizinn derdi sıkıntısı warr.ama insann ara sıra küçük şeylerle mutlu olmayı bilmelii

Canım çok bırakmışsın sen kendini ya, yapma böyle.
ınan bana sorunların altından kalkılamayacak sorunlar değil, hele hele intiharı düşündürtecek sorunlar asla değil ki dünyada hiçbir şey intiharı gerektirmez.

Sıkma kendini bu kadar, akışına bırak olayları, sevgilin soğuk mu davranıyor?
Vardır bi hayır be güzelim, bitse bile ilişki, vardır inan bi hayır.
Bak 20 yıllık evlilikler bitiyor, bazen bitmesi gerekiyor.

Ailende sorunlar varmış, sanıyor musun ki sorunsuz aile var, herkesin bi sürü derdi var bunlar sana özgü şeyler değil.
Kaza için geçmiş olsun, oluyor bunlar hayatın içinden olaylar, hayatın ta kendisi bu zaten sıkma bi kendini azıcık rahat bırak.
Bu şekilde engelleyebiliyor musun? Hayır
Kendini yıpratıyorsun ancak... yapma...
Allah dermansız dert vermesin... bırak allasen su akıyor yatağını buluyor bi şekilde, sen sağlam dur bari akıntının arasında...

canım kendine gel ya sen böyle düşündükçe çıkamazsın bu işin içinden emin oL... arkadaşlarınla güzel vakitler geçirmeye çalış kötü davranma onlara dikkat et sonra sen üzülürsün .. sevgilinle konuş neden soğuk davranıyomuş özel bi nedeni varmıymış .belkide sen soğuk değildir sadece sen öyle düşünüyosundur.. herşey hallolur bu hayatta merak etme herkezin çok bunaldığı yaşamak istemediği zamanlar oluyor bunu unutma..

saol cnm yaaa erkek arkadasımlada konuştum sen benm için çok kıymetlisin değerlisin böyle şeyler söyleme diyo fakattt inann hiç ama hiççç zor günümde yanımda olmayı beceremiyoo sadece sözlerle mesajlarla telkin etmeye çalışıyo anlıcağın söyledikleri farklı davranışları hareketleri farklı ..defalarca ayrıldımm ondan kendisi ( mak.müh.) işini bıraktı ailesine kötü davranmaya başladı kendinee zararlar verdi biliyorum çok çocukca böyle şeler cahilce ama kendiside inanın gayet aklı başında biri ve sonuçta tekrarr barıştık..ama bana bu kadar soğuk davrandığını hiç hissetmemiştim çokta seviyorumm =(( herşein üstüne bu ayrılığıda nasıl kaldırıcam bilemiyorum kendimi hiç bu kadar yorgun bitkin çaresiz hissetmemiştm neysee çok fazlaa konuştum gerçekten tşkr edermm msjn için..

Biraz olaylara iyi yönünden bakmaya çalışsan eminim fikrin değişir,Geçmiş olsun dün kaza yaptım diyorsun ama bak bugün bu yazıyı yazabiliyorsun.
Şu an bir hastahane odasında canınlada uğraşıyor olabilirdin.
Hayatta beterin beteri var
Biraz bardağa dolu yanından bakmayı dene ;)

saol cnmm ewet çok şükür büyük bi kaza deildii.. haklısın bu kadarr umutsuzluğun bıkkınlığın içinde dahi insanın kendisi için ufakta olsa bir ışık bulması tüm karanlığı arkasında bırakıp o ışığa yönelmesi gerekk..inanın bazen insanın buna bile takatii kalmıyorr.:çok üzgünüm:

gerçekten iyiki varsınız arkadaslarr insanın içine hakikaten su serpiyosunuzz ..hepinize teşekkür ediyrum toparlanmaya çalışıcam..intiharı bende kesinlikle ve kesinliklee tasvip etmiyorum ve bunu ağzına alan kişilerede gerçekten çok kızıyorum önemli olan insanın ne kadar zor durumda olursa olsun mücadele etmesii güçlü olduğunu kanıtlaması gerek hayata karşı .ve dün akşam artıkk hangi pozisyona geldiysem bunu bile düşünmüşüm..ama hayattaa artıkk bıraksın her kalktığımda çelme takıp beni düşürmeyiii=(((

bazen geldiği zaman böle hep üst üstüne gelirr ama yapman gereken sabretmek arkadaşlarına kötü davranma bazen sevgiline ailene anlatamadığın paylaşamadığını onlarla paylaşırsın kendine vakit ayır olayların üstüne gidip sürekli olanları düşünme

bazen geldiği zaman böle hep üst üstüne gelirr ama yapman gereken sabretmek arkadaşlarına kötü davranma bazen sevgiline ailene anlatamadığın paylaşamadığını onlarla paylaşırsın kendine vakit ayır olayların üstüne gidip sürekli olanları düşünme

haklısın aslında o kadar sabırlı biriyimdirkiii herkess bu yönümü taktir ederr ama sonuçta kaya deilimm elbett sabrımında bi taştığı zman oluyorr=(

Back
X