yaaa bi insan bu kadar mı dibi görür yemin ederim son demlerimi yaşıyorumm en karşı çıktığım şey olan intiharı bile düşünüorum ailemde huzurum yokk benimle alakalı huzursuzluklar deil ama onları mutsuz görmek benide üzüyor çalıştığım şirkette mutsuzumm sevdiğim 2,5 yıldır birlikte olduğum insan bana soğuk davranıyor ayrılığın eşiğine geldim son bir haftadırr hergün ağlıyorum arkadaslarım destek olmaya çalışıyolar fakat onlarada istem dışı çok kötü davranıyorumm dün kafamı toparlamak için tek başıma arabayla sahile gitmek istedim kaza yaptımm Allahtan çok büyük bişe deil..offff offfffffff nolurr arkadaşlarrr bir iki bişeyde olsa yazınn gerçektenn bıktımm herkesten herşeyden umudumu tamamıyle yitiriyorumm ..senağlama
canım kendine gel ya sen böyle düşündükçe çıkamazsın bu işin içinden emin oL... arkadaşlarınla güzel vakitler geçirmeye çalış kötü davranma onlara dikkat et sonra sen üzülürsün .. sevgilinle konuş neden soğuk davranıyomuş özel bi nedeni varmıymış .belkide sen soğuk değildir sadece sen öyle düşünüyosundur.. herşey hallolur bu hayatta merak etme herkezin çok bunaldığı yaşamak istemediği zamanlar oluyor bunu unutma..
Biraz olaylara iyi yönünden bakmaya çalışsan eminim fikrin değişir,Geçmiş olsun dün kaza yaptım diyorsun ama bak bugün bu yazıyı yazabiliyorsun.
Şu an bir hastahane odasında canınlada uğraşıyor olabilirdin.
Hayatta beterin beteri var
Biraz bardağa dolu yanından bakmayı dene
bazen geldiği zaman böle hep üst üstüne gelirr ama yapman gereken sabretmek arkadaşlarına kötü davranma bazen sevgiline ailene anlatamadığın paylaşamadığını onlarla paylaşırsın kendine vakit ayır olayların üstüne gidip sürekli olanları düşünme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?