• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bıktım yaşamaktan

kdrsiz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2011
173
0
116
Çankırı
çok derdim var çok bi insan doguıştan bu kadr şanssız olur mu ya :( 8 yaşından bu yana hayatım bitmiş durumda ben ölmeyimde kimler ölsün sevdigim insana bile seni seviyorum diyemiyorum :( kaderim ne kötü yazılmış ki herşey geldi başıma :( bi yol göstercek var mı ban...

Canim seni bu kadar bunaltacak ne yasadin ? Anlat,daha bi yardimimiz dokunabilir.

Ayrica kaderim kotu yazilmis falan deme,Allahin gucune gider.Sonucta kullari icin dogru olani o bilir,vardir elbet bir nedeni.Nolursa olsun sukret hep.

Son düzenleme:
Evet bu yasadigin cok zor,kolay atlatilabilecek bisey degil.Ama nolursa olsun olme fikrini aklindan bile gecirme.Insanlar neler neler yasiyo da gene de hayata tutunuyo bi sekilde,yeniden basliyolar.Neden sevdiiklerinden,ailenden ya da ne bilim bi destek alarak bu sekilde yeni bi sayfa acmayi dusunmuyosun ?

aileme anlatamıyorum çünkü korkuyorum bilmiyorum hep içimde aklımdan çıkmıyor bi arkadaşıma söyledim sadece o biliyo destek veriyo ama napcamı gerçekten bilmiyorum okdar çaresizim ki...

seni bekaretin için sevecek bir erkeğin asla yanında durma, sevdiğin insana karşı dürüst ol ve ona başından böyle bir olay geçtiğini seni bu şekilde kabul ediyorsa sonuna kadar onunla olacağını söyle seni hakediyorsa eğer hem yanında inanılmaz bir destek oluyor hem de eşine sırtını yasladığında huzurlu oluyorsun. sana önerim yaşını bilmiyorum ama ailene bu saatten sonra böyle bişeyi anlatıp kafanı ve geleceğini bulandırma. özel konuşmak istedim seninle ama 100 mesaj göndermem gerekiyormuş beceremedim. keşke imkanım olsaydı seninle açık açık konuşabilseydim.

19 yaşındayım sevdgim bi çoçk vardı evlenmek istiyodu benle bende anlatcaktım ama düşündüklerini ögrenince vazgeçtim ayrıldım bilmiyorum ki napıcamı aileme söyleyemem ama..

okadar zorki şimdiye kadr bi erkek eli degmedi ama gözünde 2 dk zevk için bekaretini vermiş kız hatta ........ oluyosunuz hayat ne garip

19 yaşındayım sevdgim bi çoçk vardı evlenmek istiyodu benle bende anlatcaktım ama düşündüklerini ögrenince vazgeçtim ayrıldım bilmiyorum ki napıcamı aileme söyleyemem ama..

canım mmm çok üzüldüm....

sen kendini neden suçluyosun ???

senin ne suçun var bebeğim...

allah o hayvanları islah etsin 8 yaşındaki bi meleğe tecavüz edecek kadar gözü dönmüş....

o pis sapıkları nasıl biliyosa rabbim öyle yapsın....

sen başını dik tut sen utanılacak birşey yapmadım... onlar utansızlar...

senin başına gelen bu talihsizliği düşünüp senden soğuyan seni istemeyen insan müsvettelerinide boşver...

eğer sevdiğin kişi gerçekten insansa bu talihsizlik yüzünden seni bırakmaz tersine sana daha çok sahip çıkar
...

Çok acı bır olay yaşamışşsın cok kucuk bir yasta bence bu yasadıgın olayı unutmaya calıs hatta hıc yasamamıs farzet. senın bır sucun gunahın yok eger ıstemıyorsan kımseyede soylemek zorunda degılsın hatta soyleme bıle hıc kımse cok durust degıl zaten ki senın yasadıkların senın elınde olmayan seyler senın gunahın yok bence bu olayın ustunu kapat ve hayatına bak aklına bıle getirme insanlar neler yasıyorlar ertesı gun sankı onu yapanlar baskasıymıs gıbı hayatlarına devam edıyorlar allah yolunu acık etsın uzulme daha cok gencsın .....

o kadar muzsuzum ki bilmiyorum ..benim hayatım zindana döndü.

ne olur canım mutsuz olma....

bak ne güzel elin ayğın tutuyo sağlıklısın....

geçsin....pırıl pırıl sın...

unutmaktan başka çaren yok canım.... biliyorum zor ama şu üç günlük dünyanı

böyle mutsuzum diyerek geçirme...

birazda bu yaşlarda insan çok mutlu olamıyo beklentilerin çok yüksek olduğu bi yaş...

herşeyi kafamıza taktığımız bi yaş....

inan ki mutluluk senin elinde.... sen kendini mutlu edemezsen bi başkası seni hiç hiç mutlu edemez....

bak negüzel yaz geldi arkadaşlarınla takıl ... sinema, tiyatro gibi yerlere git... sosyal ol...

evde durma canım ya birde allaha çok dua et canım bunları unutmak için bundan sonraki hayatında huzurlu olmak için bak çok rahatlıycaksın....

sen şimdi neler yapıyosun anlat bakalım ona göre uğraşlar bulalım sana ...illa sevgili olacak hayatımızda diye bir şey yok...

zaten zamanı gelince o aşk varya izin bile istemeden sende ooluyo...hayatına giriveriyor....

herkes bekaret diyo yoksa namussuzsun çevremde çok baskıcı çok önem veriliyo sürekli evlilikten konuşuyolar bugün olmadı yarın zorlada olsa olacak diyolar beni düşünen yokki zaten

herkes bekaret diyo yoksa namussuzsun çevremde çok baskıcı çok önem veriliyo sürekli evlilikten konuşuyolar bugün olmadı yarın zorlada olsa olacak diyolar beni düşünen yokki zaten

Senın durumun boyle degılkı bunu bılıyorsun kendıne bunu yapma bılıyorum soylemek kolay ama ınan atlatacaksın bu durumu yeterkı unutmaya calıs .

okuyorum normalde bizim ailede okuyan yoktur evlenir çogu 18 ben okumak için direttim zaten hiç umudum yok evlilikten yana çok geniş arkadaş kitlem yok içime kapanık oldugumdan fazla aktif olmadım hayatta

canım nasıl bir çevrede yaşıyosun bilmiyorum ama senin durumun farklı ...

bunu insan olan anlar ...onlar senin bu acını bilmedikleri için böyle konuşuyorlardır....

sende bu konudan acılı olduğun için insanlar da böyle konuşunca alınıyosundur...

onlar bilseler senin bu kanayan yarana tuz basarlar mı bebeğim...

bilseler sararlar seni sarmalarlar incitmezler ....

okuyorum normalde bizim ailede okuyan yoktur evlenir çogu 18 ben okumak için direttim zaten hiç umudum yok evlilikten yana çok geniş arkadaş kitlem yok içime kapanık oldugumdan fazla aktif olmadım hayatta

canım sen okuluna dört elle sarıl... sakın bırakma .... başına gelen bu durumdan içine kapanık olman normal...

dahada açılsaydın anormal olurdu zaten....

ben kıyamam sana bak üniversiteyi kazanırsın hayatında yeni bi çevre , yeni bi başlangıç yaparsın....

sen daha evlilik düşünecek kadar bi psikolojin yokki canım ...

sakın takılma bu durumlara.... hatta destek al... devlet hastahaneleri bile artık daha iyi bakıyorlar...

ki senin durumunda olan biri için çok çok ilgilenirler....lütfen yardım al....

bak nasıl rahatlıycaksın...içine atma canım daha fazla....

bir ölüme çare yok bu dünyada ....

herşey hallolur bak o huzuru yakalayınca o ruhunun incinen yarısıda onarılacak ...

yeterki sen kendini sev , değerini anla...

başkalarını kendinden üstün görme.... senden bir tane var ...

başka sen var mı ??? o yüzden sen özelsin kıymetini önce sen bil...

sen bilmezsen , sen kendini hiç gibi görürsen...???

başkasıda öyle görür...

Back
X