BIKTIM..

zehra1809

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2018
2.459
3.110
63
İşyerine girdiğinizden beri sadece tek bir kişi ile ( patronun kayınbiraderi) anlaşamıyorsanız ve işiniz gereği hep onunla muhatap olup hatta birlikte iş yapmak zorunda iseniz ve bu adamın işyerinde herkese sataştığını arıza çıkardığını ve belli süre sonra fabrika ayarlarına geri dönüp normal davrandığını bazı zamanlarda zıtlaştığını biliyorsanız bu kavganında bitip haftalar sonra belki aylar sonra yenıden bır sebepten atısacagınızı bilerek işinize devam eder misiniz yoksa yeter be dıyıp çeker gider misiniz ?

Önceleri çok sabrettim işi bilmiyorsun zehra ondandır bu halı dedım ama adamla 2012 den beri çalışıyoruz ve artık sorunun bende değil onda oldugunu herkes bılıyor. Müşteriler bile yaka silkiyor adamdan.. Ama patron onun tarafını tutuyor arada karısı oldugu kayınpederi oldugu ıcın. Burası aile şirketi ve benı kızı gıbı goruyorlar kı dun bunu patronda söyledi eşi çocukları sevıyor benı bu arıza adamda aslında sevıyor ama işte bazen boyle zıtlasıyoruz. Lakin ben hamıleyım ve bu aralar herseye aglıyorum dunde oturdum agladım o konusuyor ben aglıyorum yerımde evde de o moddan cıkamadım.

O kadar saçma sapan şeylere takan biri ki artık ona katlanamıyorum. Eşim istersen çık diyor ama bır yandan da tazmınatımın ıc olmasından korkuyor. Benım ıse suan gozum hıcbırsey gormuyor sınırden stresten basım catlıyor.

Ne yapmalıyım bılmıyorum ısyerındekıler sabret o hep boyle dese de olmuyor artık ki ilk defa dünden beri konusmuyoruz bugunde hıc muhatap olmadık. Sizce ne yapim zaten 2 ay sonra dogum ıznı kullancam 4 ay olmucam burda

2 ay daha sabret doğum iznine çık. sonrasına bakarsın.
Bugün konussaydı dayanım dıyecektım ama özür beklıyor benımde ozur dılemeye hıc nıyetım yok.. İşimin muhasebe kısmı onun odasında yapılmak zorunda yazıcı vs program orada dün ben işleri yapmak için girdiğimde benı kovdu odadan. Bugün de odasına girmeye cekınıyorum esasen

Bugün konussaydı dayanım dıyecektım ama özür beklıyor benımde ozur dılemeye hıc nıyetım yok.. İşimin muhasebe kısmı onun odasında yapılmak zorunda yazıcı vs program orada dün ben işleri yapmak için girdiğimde benı kovdu odadan. Bugün de odasına girmeye cekınıyorum esasen
keyfinden girmiyosun ki iş için giriyosun. bu şekilde belirt.

aynı beni anlattın
iş yerinde aynı gıcık bendede var
patronun kayınbiraderi

valla geçen patladım ben
10 yıldır çalıştıgını söleyip bana hiç bişey bilmediğimi söledi
bende gelin benim işimide yapın o zmn madem mükemmelsiniz dedim
sürekli laf okuyorum
valla umrum olmaz
kaynı değil kardeşi olsa
kimse bana hiç mişim gibi davranamaz

en fazla kovulurum dert diil

Doğum iznine kadar sabredin bencede.. özür mözür de dilemeyin sakın kendi kendine konuşmasın o zaman. İşinizi yapın geçin.

Ve bence kimse kimseyi hele çalışanını kendi ailesi kızı gibi görmez bu devirde (görüyor olsalardı bu muameleye izin vermezlerdi) yani müdüre falan da çok güvenmeyin sonra üzülürsünüz..

Doğum iznine kadar sabredin bencede.. özür mözür de dilemeyin sakın kendi kendine konuşmasın o zaman. İşinizi yapın geçin.

Ve bence kimse kimseyi hele çalışanını kendi ailesi kızı gibi görmez bu devirde (görüyor olsalardı bu muameleye izin vermezlerdi) yani müdüre falan da çok güvenmeyin sonra üzülürsünüz..
Yoo normalde cok severdım ve evet kızı gıbı goruyor derdım ama dun aynı kayınbıraderı gıbı konusup onun sozunu dınle ne derse oyle yap dıyınce o da gozumde bıttı..

Yoo normalde cok severdım ve evet kızı gıbı goruyor derdım ama dun aynı kayınbıraderı gıbı konusup onun sozunu dınle ne derse oyle yap dıyınce o da gozumde bıttı..
İşte diyorum ya kimse sizi kızı gibi görmez kendi kendinize beni öyle görüyorlar diyip sen de baban gibi bakarsan üzülen sen olursun.
İşler iyi giderken herkes iyi herkes aile herkes kardeş herkes mükemmel.. ama bak ufak bi pürüzde herkesin tarafı belli oluyor. O yüzden sen en başından o duygulara içinde yer verme ki üzülmeyesin

aynı beni anlattın
iş yerinde aynı gıcık bendede var
patronun kayınbiraderi

valla geçen patladım ben
10 yıldır çalıştıgını söleyip bana hiç bişey bilmediğimi söledi
bende gelin benim işimide yapın o zmn madem mükemmelsiniz dedim
sürekli laf okuyorum
valla umrum olmaz
kaynı değil kardeşi olsa
kimse bana hiç mişim gibi davranamaz

en fazla kovulurum dert diil
Ben ılk gırdıgım zamanlar susardım ısı o ogretıyor benden buyuk dıye ama son 2 senedır artık laf sokuyorum her dedıgıne karsılık verıyorum ıyıce cıldırıyor. Dünde ofladım bu sefer oflamama taktı sen bana nasıl oflarsına bagladı konuyu. Koskoca ısyerınde bır bununla kımse yola gıtmıyor

Ben ılk gırdıgım zamanlar susardım ısı o ogretıyor benden buyuk dıye ama son 2 senedır artık laf sokuyorum her dedıgıne karsılık verıyorum ıyıce cıldırıyor. Dünde ofladım bu sefer oflamama taktı sen bana nasıl oflarsına bagladı konuyu. Koskoca ısyerınde bır bununla kımse yola gıtmıyor
salla gitsin yaaa boşver
kimse vazgeçilmez değil

İşte diyorum ya kimse sizi kızı gibi görmez kendi kendinize beni öyle görüyorlar diyip sen de baban gibi bakarsan üzülen sen olursun.
İşler iyi giderken herkes iyi herkes aile herkes kardeş herkes mükemmel.. ama bak ufak bi pürüzde herkesin tarafı belli oluyor. O yüzden sen en başından o duygulara içinde yer verme ki üzülmeyesin
çok haklısın arkadasım ben dogum ıznıne bıle gec cıkmayı dusunuyordum ıslerı aksamasın dıye hala bıle alıp cantamı cıkamıorm hem patron tatıle gıttı hemde yuz ustu bırakmak ıstemedıgım ıcın ama kımse benı umursamıyor

çok haklısın arkadasım ben dogum ıznıne bıle gec cıkmayı dusunuyordum ıslerı aksamasın dıye hala bıle alıp cantamı cıkamıorm hem patron tatıle gıttı hemde yuz ustu bırakmak ıstemedıgım ıcın ama kımse benı umursamıyor
Yani genel olarak herkesle aranı iyi tut ama kendinden asla fedakarlık etme.. fedakarlık olarak görecek kıymet bilecek insanlar olmadıkları belli çünkü. Hem onlar sizi çok seviyorlarsa kendileri fedakarlık etsin de sizi izine erken yollasın dimi ama.

Yani genel olarak herkesle aranı iyi tut ama kendinden asla fedakarlık etme.. fedakarlık olarak görecek kıymet bilecek insanlar olmadıkları belli çünkü. Hem onlar sizi çok seviyorlarsa kendileri fedakarlık etsin de sizi izine erken yollasın dimi ama.
doğru dıyorsun suan aklımda sadece gıtmek var dun bugun huzurum kactı ve benımle tek kelıme konusmayısı da zoruma gıdıyor sankı kufur etmısım gıbı davranıyor alt tarafı of dedım kı bu aralar evde otururken ayaga kalkarken her anımda ofluyorum esım bıle dalga gecıyor bu oflamalarımla ama bu adama battı resmen.

İşten çıkmak istediğimizi illa önceden bildirmek mi zorundayız. Bizim buradan bu adam yüzünden 3 kişi çıktı ve 3üde aynı gün çekti gitti önceden bildirim yapmadılar. Şuan bende onlarla aynı konuma geldim konuşmuyor ama konuşmaması bile benı strese sokuyor. Netten yaptığım araştırmada benım gıbı uzun suredır aynı yerde calısanların 2 ay onceden haber vermesı uygun goruluyor aksı halde haber vermeyıp cıkarsam 2 aylık maasa denk gelen parayı ben verecekmısım patrona. Böyle sacma kanunlarımızın olmasıda garıpte neyse.. Zaten kıdem tazmınatı muamma bır halde asagı tukursem sakal yukarı tukursem bıyık hesabı kalakaldım. İyi yanım dayan doğum ıznınde ben gelemıcem de cık dıyor nasıl olsa ben yokken baslarının caresıne bakmak zorunda kalacaklar 4 ay boyunca ben olmucam sonucta. Kötü yanım ise patron gelene kadar bekle baktın durum vaziyet hala aynı mı sen bugunkü gibi streslı mısın o hala sana tavırlı mı o zaman acıkca konus ben calısmak ıstemıyorum de ve ayrıl burdan sende kurtul onlarda kurtulsun. Ha şimdi ha 2 ay sonra ne farkeder her halukarda anıden gıtmeyecek mısın dıyor.
Kasıklarıma hafıfte olsa agrı gelıyor stresın bebek ustunde de etkısı oluyor ve ben dunle bugun onu cok yordugumun farkındayım ne kendıme ne de ona bunu yasatmak ıstemıyorum evımde bos ekmek yıyım burada laf yemıyım kafasındayım.

İşten çıkmak istediğimizi illa önceden bildirmek mi zorundayız. Bizim buradan bu adam yüzünden 3 kişi çıktı ve 3üde aynı gün çekti gitti önceden bildirim yapmadılar. Şuan bende onlarla aynı konuma geldim konuşmuyor ama konuşmaması bile benı strese sokuyor. Netten yaptığım araştırmada benım gıbı uzun suredır aynı yerde calısanların 2 ay onceden haber vermesı uygun goruluyor aksı halde haber vermeyıp cıkarsam 2 aylık maasa denk gelen parayı ben verecekmısım patrona. Böyle sacma kanunlarımızın olmasıda garıpte neyse.. Zaten kıdem tazmınatı muamma bır halde asagı tukursem sakal yukarı tukursem bıyık hesabı kalakaldım. İyi yanım dayan doğum ıznınde ben gelemıcem de cık dıyor nasıl olsa ben yokken baslarının caresıne bakmak zorunda kalacaklar 4 ay boyunca ben olmucam sonucta. Kötü yanım ise patron gelene kadar bekle baktın durum vaziyet hala aynı mı sen bugunkü gibi streslı mısın o hala sana tavırlı mı o zaman acıkca konus ben calısmak ıstemıyorum de ve ayrıl burdan sende kurtul onlarda kurtulsun. Ha şimdi ha 2 ay sonra ne farkeder her halukarda anıden gıtmeyecek mısın dıyor.
Kasıklarıma hafıfte olsa agrı gelıyor stresın bebek ustunde de etkısı oluyor ve ben dunle bugun onu cok yordugumun farkındayım ne kendıme ne de ona bunu yasatmak ıstemıyorum evımde bos ekmek yıyım burada laf yemıyım kafasındayım.
Neden bu kadar kafana takıyorsun ki. Kendi kendine triplensin konuşmasın beyfendi senin bebeğinden önemli mi? Sende onunla gerektiği kadar konuş umursama bak noluyor. Mal gibi kendisi konuşmak zorunda kalacak zaten. Sonuçta küsmeni takmayan bi insana trip atamazsın değil mi paşa paşa iş için konuşmak zorunda kalacak o da.

Ben olsam hırs yapar asla da işten ayrılmaz asla da kafama takmazdım. Kovarlarsa kendi bilecekleri iş tazminatın falan var kovmazlarsa da işini yapar geçersin. Zaten ayrılmayı kafaya koymuşsan aslında çok da kaybedecek bişeyin yok demekki. Yani kovulur muyum stresi yok senin için.
Yapman gereken sadece umursamadan çalışmak. Hatan yok kusurun yok güçlü dur ki diğerleri gibi küsüp kovalayabileceğini sanmasın seni de. psikolojik baskı uyguluyor bence küsmekten çok kendin işi bırak istiyor sakın bu oyuna gelme. Doğumun iznin yaklaştı ondan yapıyor pislikler. Güçlü dur arkadaşım, işini yap onun dışında sana ne kadar sataşırsa sataşsın DUYMA kafana takma umursama anlıyorsun değil mi

Back
X